Det var en fornøjelse! Tak for et flot arrangement. Det er et super fedt koncept, Bodegakongen har, og personalet fås vist næppe bedre. Jeg tør godt på alle i husets vegne sige, at det var rigtig hygg... See more
Company replied
Super vellykket arrangement. Jeg bookede Bodegakongen til en fredagsbar til vores medarbejdere, og der var høj stemning og hygge med både klaverbokser og DJ. Bodegakongen leverede både god service og... See more
Company replied
Kongelig festleverandør med speciale i fadøl og værtshusstemning. Vi omdanner din fest til byens bedste bodega.
Kettevej 35 , 2650, Hvidovre, Denmark
Firma fest til 80 og alt var der som aftalt de gør det meget nemmer at skulle holde en fest med en gennemført tema Tak for denne gang :)

Reply from Bodegakongen
Hvis man bestille en fest hos Bodegakongen, så er man i gode hænder. Det søger vitterligt for alt, hvad de lover. Den atmosfære de skaber er helt fantastiske.
Helt igennem fantastisk aften/nat

Reply from Bodegakongen
I forbindelse med afholdelse af jubilæum/ 50 års fødselsdag i Smollerup Transport, valgte vi bodegakongen som forvandlede vores lagerlokale til den hyggeligste bodega. Da det var åbent hus, var det svært på forhånd og sige hvor mange gæster der kom. Der kom flere end forventet. Men dette klarede bodegakongen ud over alt forventning, øl og drinks var der masser af.
1000 tak til de super engageret bartendere som gjorde at vi fik en fantastisk dag/aften.

Reply from Bodegakongen
Det var fuldstændig fantastisk vi havde en fantastisk aften, i baren var to fantastiske personer, betjeningen i top samt utrolig smilende personale.
Det var gennemført og der var en skøn stemning.

Reply from Bodegakongen
Klasse koncept og klasse "fredagsbar" her i Firmaet i Roskilde. Som at være i en tidslomme i et mødelokale som bare var udsmykket til den hyggeligste bodega. Fantastisk personale bag baren, iskolde fadøl, ternede duge og masse af raflebægre.
Klasse koncept. Tak herfra

Reply from Bodegakongen
Det er et helt igennem genialt koncept! Alle var vilde med bodegaen, og det er ikke sidste gang, at vi holder fest med Bodegakongen.
Personalet var friske og veloplagte, og slængede de lækreste drinks og kolde fadøl over disken.

Reply from Bodegakongen
I forbindelse med afholdelse af årets sommerfest fik vi med hjælp fra Bodegakongen transformeret vores egen ellers lidt kedelige kantine om til byens hyggeligste værtshus. Bag baren mødte alle vores kollegaer i løbet af aftenen et par super oplagte bartendere, der slængede iskolde fadøl over disken. Alt i alt et koncept, der holder hvad det lover ; )

Super koncept. God service. Tak for at gøre vores fest uforglemmelig. 👨🚒🙂

Reply from Bodegakongen
De største anbefalinger herfra! Vores lyse og kedelige cafeområde blev på flotteste vis gjort til byens bruneste værtshus, da vi afholdte træner/lederfest med 68 gæster! Professionelt og engageret lige fra første mail! Alt klappede før, under og efter arrangementet.

Reply from Bodegakongen
Kan du også godt lide stemningen af bodega og det brune, lune og festlige miljø? Det kan jeg i hvert fald og hvilken stemning. Så, kære Bodegakonger, tusind tak for en skøn aften med masser af kolde fadøl, små skarpe og drinks til damerne. Dette koncept kan i på alle måder være stolte af, for i gør det simpelthen så godt. Pynt, opsætning, aftaler, musik, drikke og ikke mindst jeres professionelle ageren spillede max.
Kan kun anbefale jer.
Tusind, tusind tak......og må den tyveknægt af Coronavirus blive fanget, så i kan få masser af jobs i fremtiden.

Reply from Bodegakongen
En rigtig god aften med Bodegakongen.
Frederiksen og Co. satte prikken over i'et på min 50 års fødselsdag. Fantastisk udsmykning, professionel betjening og ualmindelig god stemning. Kan kun anbefales!

Reply from Bodegakongen
Vi havde besøg af Bodegakongen til min 40 års fødselsdag med knap 60 gæster. På kort tid forvandlede de et kedeligt lokale til hyggelig bodegastemning. Der var øl, drinks og shots i rigelige mængder og krydret med et par oplagte bartendere i højt humør, god musik og et par diskolamper, kom der gang i både gæster og dansegulv.
Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke - og prisen er endda også god.
Klar anbefaling herfra! Konceptet er suverænt og kan både bruges privat og til en firmafest!

Reply from Bodegakongen
City Container i Hørsholm har haft fornøjelsen af Bodegakongen, og hvilken fornøjelse.
ALT kørte på skinner i super fede kuliser, det var en super fest og der manglet ikke noget..
Tak for alt og HØJT skum til ALLE
Super godt koncept. Vi havde Bodegakongen ude til vores sommerfest, og de skabte nogen gode rammer, masser af god fadøl og musik. De kan klart anbefales til fester.
Løftede vores sommerfest op på et nyt niveau. Super stemning og gennemført koncept. Alt som aftalt
, til tiden og levret med et smil.

Reply from Bodegakongen
Vi havde Bodegakongen ude til vores 40 års fødselsdag. Det var super flot arrangeret med bar, bagtæpper, hyggelamper, ternede duge og velklædte bartendere :-) vi havde en super festlig aften med dejlige fadøl, lækre drinks og gang i dansegulvet. Bodegakongen får vores varmeste anbefalinger.

Reply from Bodegakongen
Kan kun anbefale bodegakongen. Peter og hans hold skabte et lille paradis som et ægte værtshus. Der var styr på de store ting som pænt personale og en velassoteret bar, med de gængse ting. Meget livagtigt som en scene med et bagtæppe, så det lignede et værtshus. Men også de små ting og selve udsmykning med lamper og rødternede duge, terningspil og rigtig bodegamusik

Reply from Bodegakongen
Fantastisk og gennemført koncept. Det føles fuldstændigt som at sidde på et førsteklasses værtshus med alt hvad der hører til. Hvis man har været på Toga Vinstue før, bliver man ikke skuffet.
Kan kun anbefale det til din næste firmafest

Reply from Bodegakongen
Bodegakongen er en fremragende mulighed for dig til at få værtshusstemning ud til din fest. Jeg havde en hyggelig oplevelse med Bodegakongen, der skabte en fremragende stemning til festen. Kompetente medarbejdere. Stor anbefaling.

Reply from Bodegakongen
Jeg havde bodegakongen ude til min fødselsdag, og jeg må indrømme at jeg blev meget begejstret. Hele setuppet gav simpelthen den værtshus stemning som man blev lovet. Flot bar, hvor der stod et bagtæppe bagi der lignede et værtshus. Bodegakongen sørgede for at alle vores borde fik rødternede duge på, så man blev nærmest i tvivl om man faktisk sad på et rigtig værtshus!
Jeg havde bestilt fadølspakken, samt bitter pakken og det fungerende bare og der var ihverfald nok! Søde og friske bartendere, selvfølgelig iført hvide skjorter og læderveste!
Dj’en spillede alt det musik man kendte, og var også rigtig god til at spille det musik som gæsterne ønskede ☺️.. Bodega kongen får helt klart mine største anbefalinger og næste gang jeg fylder rundt bliver det helt klart pakken med pølsevogn og klaverspiller også 😄