Jeg bor i Nordsjælland og min første kontakt var derfor telefonisk. Fra første samtale følte jeg mig mig tryg. Bo Radio og Terje giver præcis, god professionel rådgivning og tilpas pe... See more
Bo Radio
See what reviewers are saying
Vi fandt frem til Bo Radio via nettet. Med hensyn til produktindsigt, kvalitet og priser på brugt, velholdt B&O udstyr lå Bo Radio suverænt på førstepladsen. Ved besøget i Ødis Præstegård den 3. juli... See more
Hermed de varmeste anbefalinger! Hvis du er på udkig efter brugt Bang & Olufsen, så er det her stedet.Terje har alt, hvad man kan forestille sig, er super flink, hjælpsom og virkelig passioneret omkr... See more
Købte Beolap 8000 MK2 -- plus Beosound 9000 MK2 og så lige for bluetooth HALL AUDIO --- alt afprøvet - tjekket - tested mv. -- bare super service hos Terje - indehaver af BO Radio --- forlod shoppen m... See more
Virkelig fin service og vejledning
Virkelig fin service og vejledning. Højtalerne fungerer som de skal og var nemme at tilslutte. Er meget tilfreds med købet.
God og hurtig service
God og hurtig service, go pris, kan anbefales :-)
Det er simpelt hen en super service og utrolige behagelige samtaler.
Dejligt sted at handler, der kan anbefales til alle, som søger B&O produkter.
Super godt at handle med Terje
Super godt at handle med Terje, alle aftaler overholdt til ug. Træfronter til beolab 8000 superlækkert lavet.
Jeg har handlet med Terje fra Bo Radio
Jeg har handlet med Terje fra Bo Radio, nogle gange.
Har aldrig oplevet så god service før.
Han holder hvad han lover, og mere til.
Terje ved alt om B&O.
Er virkelig professionel, og giver sig alt den tid der skal til med råd og vejledning om B&O
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger.
Jeg bedømmer som regel folk på
Jeg bedømmer som regel folk på, hvordan de agerer når der er et problem. Jeg bestilte mine højtalere og fik et par med en fejl - De blev ombyttet uden problemer. Gode klare linjer - Fik faktura, med alle detaljer og god garanti på de brugte produkter. Kan kun anbefale at handle med Terje.
Høj standard og altid gode priser, fantastisk service
Endnu en god oplevelse, professionel og fair priser
En fornøjelse at handle med Terje
En fornøjelse at handle med Terje. Gode priser, imponerende stand trods alder, flot udvalg og fik leveret tæt på bopæl. Køb dit brugte B&O hos Bo Radio...tror han er leveringsdygtig med det meste..ellers finder han en løsning.
God handel i afslappet atmosfære
God handel i afslappet atmosfære. Mødte stor viden om produktet og der blev taget god tid til information.
Professionelt håndteret og produktet levede fuldt op til forventningerne.
Jeg købte Beosound 4 til en god pris…
Jeg købte Beosound 4 til en god pris virker perfekt
fik en god snak og vejledning kommer gerne igen
Jeg har haft en meget god oplevelse
Jeg har haft en meget god oplevelse. God rådgivning, godt produkt og alt leveret som det skal til tiden.
Jeg havde en meget positiv og…
Jeg havde en meget positiv og professionel oplevelse under mit besøg hos Terje/BO Radio den 05.03.2025.
Det købte produkt fungerer 100%.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Terje/BO Radio
Mvh Kjeld Mathiasen
God oplevelse med BO Radio
Har købt et Beosound 2 anlæg hos Terje.
Der var lidt problemer med at loade CD’er. Der var til gengæld ikke problemer med at få ombyttet. Jeg oplevede på intet tidspunkt, at der ikke blev lyttet, og jeg endte med at få lige det anlæg jeg ønskede mig.
Mange tak :-)
Kan kun anbefale BO Radio
Alt som aftalt og god dialog
Alt som aftalt og god dialog. Helt igennem tilfredsstillende
Det var en virkelig god oplevelse at…
Det var en virkelig god oplevelse at handle med BO-Radio.
Alt var klar til demo, da jeg ankom. Fin demo og god forståelse for kvalitet. Hyggelig samtale.
Så var der oven i købet 3 års garanti på højtalerne, som var forsynet med nye enheder.
Rigtig god service.
Super god service
Købte et sæt brugte Beolab, super fine nærmest som nye. God service og super flink mand :-)
Fuldt ud tilfreds
Har købt et sæt Beolab 8000 og er fuldt ud tilfreds med købet, samt en god demo. Kan kun komme med en anbefaling af Bo Radio herfra.
Købte Beolab 6000 højtaler
Købte Beolab 6000 højtaler. Imponerende god service og god pris. Stor anbefaling herfra.