Fruktansvärd kundservice och oprofessionellt bemötande
När jag kom in butiken blev jag helt ignorerad av personalen, trots att det inte fanns några andra kunder i butiken. När jag till slut frågade om hjälp blev jag bemött med en suck och en attityd som om jag störde dem.
Jag hade specifika frågor om en produkt eftersom jag har känslig hud och ville vara säker på att det jag köper skulle fungera för mig. Personalen verkade inte ha någon kunskap alls om produkterna och gav mig vaga, otydliga svar. När jag bad om att få testa en produkt fick jag höra att de inte kunde öppna några tester just då – något jag aldrig varit med om i en skönhetsbutik.
Det mest chockerande var ändå att en av produkterna jag till slut köpte visade sig vara använd (!) när jag kom hem. Förpackningen var smutsig, och det var tydligt att någon redan hade öppnat och använt den. När jag försökte returnera produkten fick jag bara ett snorkigt svar om att "det inte är deras ansvar".
Jag kommer aldrig att handla här igen och skulle inte rekommendera denna butik till någon. Oprofessionellt och oacceptabelt!