See what reviewers are saying
Vooraf adviseur langs gestuurd om situatie ter plekke te bekijken. Keurige en vriendelijke monteurs, hebben met 3 personen in 1 dag 3 nieuwe airconditioning units geplaatst en aangesloten. Na afloop d... See more
Company replied
Fijn bedrijf. Komen afspraken na voor offerte, uitvoering exact volgens plan. Werken oplossingsgericht en vakkundig. Multisplit unit laten installeren op lastige hoge lokatie, maar mannen werken keur... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Dé klimaatexpert op het gebied van professionele klimaatsystemen.
Contact info
Netherlands
- binnenklimaatexpert.nl
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Dank voor uw reactie
Dank voor uw reactie. Helaas kan ik mij niet vinden in uw standpunt en blijf ik bij de feiten zoals door mij beschreven.
Het probleem is ontstaan na een storing aan mijn airco-installatie. Tijdens de diagnose heeft uw hoofdmonteur een defecte unit gekoppeld aan een werkende unit, waarna aanvullende schade is ontstaan aan zowel de binnen- als de buitenunits. Deze bevindingen zijn bevestigd door een onafhankelijke second opinion van Daikin.
Aangezien een passende oplossing uitbleef, heb ik de reparatie inmiddels elders laten uitvoeren. De kosten hiervan bedroegen €2.200. Mijn review is dan ook een feitelijke weergave van mijn ervaring en bedoeld om anderen transparant te informeren.
Hoewel ik de jarenlang bestaande relatie betreur, kan ik mij niet vinden in uw weergave van de gebeurtenissen.
Kjeld
Dramatisch slechte service
Dramatisch slechte service. Bedrijf komt steevast de gemaakte afspraken niet na. Heb je de keuze? Bestel hier niets en zorg dat je niet afhankelijk bent van deze waardeloze partij! Je krijgt steeds een telefooncentrale aan de lijn die zogenaamd alles doorzet, maar er gebeurt niets. Inmiddels zitten wij met het zoveelste probleem aan onze installatie en is deze wederom buiten bedrijf.
Deskundig, snel en correct.
Vanaf eerste contact tot en met het plaatsen van de airco is alles goed verlopen. Goed, eerlijk en deskundig advies, snelle offerte en netjes geplaatst en afgewerkt. Een extra, niet voorzien onderdeel werd dezelfde dag nog gebracht, zodat alles gelijk goed kon worden afgewerkt.
Goed geregeld!
Prima advies gegeven tot het einde met…
Prima advies gegeven tot het einde met een telefoontje of alles naar wens is. Verkoper, planning en monteur stonden netjes te woord en de aftersales was een eye-opener. Zo kan het dus ook. Ga zo door en succes verder.
Uitstekende service en vakkundige installatie – een dikke 10!
Mijn ervaring met Binnenklimaatexpert is vanaf het eerste contact tot na de installatie uitstekend verlopen. Binnen zeer korte tijd kon ik een afspraak maken voor advies, en de levering volgde al binnen een week. Tijdens de installatie kwamen een paar kleine tegenslagen naar voren, maar deze werden zonder gedoe én zonder extra kosten professioneel opgelost.
De installatie werd snel en netjes uitgevoerd en ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Wat ik ook erg waardeer, is dat ik direct na plaatsing de vraag kreeg of ik interesse had in een onderhoudscontract – dat is gelijk goed geregeld.
Kortom: snelle communicatie, vakmanschap en klantgerichtheid staan hier echt centraal. Een absolute aanrader!
Monteur had kennis van zaken
Monteur had kennis van zaken. Blij met de unit.alles netjes en goed gemonteerd
Terugbellen bestaat bij dit bedrijf niet!!!!!!
Al 5 weken problemen met de buitenunit. 4x om de week langs geweest en steeds iets anders defect. Nog steeds niet gemaakt. Ondanks 5-7 x bellen met het bedrijf niet teruggebeld!!!! Volgens telefoniste zou het bij de adviseur liggen om unit te vervangen….. Ook vandaag weer , na bellen weer niet teruggebeld. Airco nodig voor ruimte waar wij patiënten behandelen als fysiotherapeut. Wanneer wordt er nu echt gehandeld??????????!!!!!
Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring, dikke aanrader.
Prijs/kwaliteit uitmuntend en zeer goed werk afgeleverd.
Ondanx wijzigingen in de setup op het laatste moment (van 2 naar 3 buitenunits) alles netjes en snel geregeld.
Goed kunnen overleggen mbt het leidingwerk en vele mogelijkheden gekregen om uit te kiezen.
Vriendelijke en bekwame installateurs en hebben alles netjes afgewerkt en achtergelaten.
Onvermoeibare support!
Drie jaar na installatie leek een hardnekkig probleem met de wifi-verbinding van de Airco moeilijk oplosbaar. Een medewerker van BinnenklimaatExpert kwam persoonlijk langs en ging niet eerder weg dan nadat hij ( na enkele telefoontjes voor digitale support) het euvel had verholpen. Klasse!
Prima ervaring
Prima ervaring, snelle offerte, snelle levering en installatie, nette aardige mannen die de boel komen aansluiten, kortom niks te mopperen.
knullige afwerking op balkon
Airco geplaatst door 2 heel vriendelijke monteurs.
Helaas vinden we de afwerking op ons balkon nogal knullig. Ook de Wifi app krijgen we niet aan de praat. Doorgeven maar geen reactie meer ontvangen.
Netjes geleverd en aangesloten
Netjes geleverd en aangesloten, getest en uitgelegd. Toen wij vroegen of de units ook met een app te besturen was, moesten we een extra dongel aanschaffen voor alle geplaatste units, dat hebben we dus gedaan. Na enkele maanden, nu pas dus, de units i.v.m. het warme weer, in gebruik genomen. Helaas hebben we nu een heleboel ruzie met de Mitsubishi app, welke steeds weer om inlog gegevens vraagt en dat gaat niet elke keer. Om stress te voorkomen heb ik de app op al mijn devices gedeïnstalleerd, een vreselijk slecht idee om in een prive netwerk dat ontoegankelijk is voor anderen (daar ga ik van uit) De app heeft ook een mogelijkheid om 'alleen thuis' te bedienen, maar dan zie je niet het naampje dat ze hebben, dus gokje wagen. Al met al een niet volledig uitgekristalliseerde app (net als zovelen)
Goede service van bedrijf
Goede service van bedrijf. Net buiten garantietijd toch nog zonder kosten nog problemen verholpen aan airco. Zoals het hoort maar toch. Vriendelijke mensen daarbij ook nog .
Een absolute aanrader!
Van offerte tot de uitvoering was alles prima geregeld. Ik heb de Binnenklimaatexpert via internet gevonden. Na de afspraak met de vertegenwoordiger heb ik, zoveel als het kan, alle referenties gecheckt (is het bedrijf aangesloten bij... etc). De offerte kwam snel en was qua prijs zeer scherp. Nadat ik akkoord had gegeven op de offerte werd de installatie zeer snel ingepland. De monteurs waren GE WEL DIG! Zij denken met je mee en werken super netjes. Zo werden de oude airco's netjes afgevoerd en werd de werkplek schoongehouden. Tijdens de installatie was er een onderdeel (klepje) afgebroken, dit werd direct door de monteur gemeld. Nog veel belangrijker was de oplossing! Binnen enkele dagen werd het kapotte kapje vervangen. het systeem werkt geweldig (spilt unit met 3 binnen units). Wij zitten er in de winter warmpjes bij en in de zomer zullen wij het lekker koel hebben. Als u opzoek bent naar een betrouwbare partner, ik raad iedereen de Binnenklimaatexpert aan.

Prima offerte
Prima offerte, uitgebreidde informatie, goede installateurs. Wat misschien wat beter kan is een handleiding voor je systeem en sneller informatie over de omvormer, uitlezen bij Solar etc.

Hele attente monteurs
Hele attente monteurs, heel correct en kwamen met goede suggesties om het eindresultaat nog beter eruit te laten zien! Ze hadden wel rekening mogen houden met de kou buiten in januari en niet de voordeur en de achterdeur tegen elkaar open moeten zetten. Het was ijskoud geworden binnen!

Prima service
Prima service, vanaf het eerste contact tot en met het onderhoudscontract. Altijd even netjes!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.