Binnen Klimaat Comfort Reviews 4

3. Air Conditioning Store
  4. Air Conditioning System Supplier
  5. HVAC Contractor

Written by the company

Bij Binnen Klimaat Comfort zijn wij gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van airconditioningsystemen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en optimale klanttevredenheid. Met onze ervaring en vakkennis bieden wij efficiënte en duurzame klimaatoplossingen die perfect aansluiten op uw wensen. Wij werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken om comfort en energiezuinigheid te garanderen. Daarnaast kunt u rekenen op duidelijke communicatie, snelle service en een professionele aanpak. Of het nu gaat om een nieuwe installatie of onderhoud van uw bestaande airconditioning, Binnen Klimaat Comfort staat altijd voor u klaar. Binnen Klimaat Comfort – Uw specialist in een aangenaam binnenklimaat.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Vakkundig en betrouwbaar

Wij hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf en kunnen het van harte aanbevelen!
Dhr. Doraki heeft ons op heel prettige wijze eerst vrijblijvend geadviseerd. Rustig, betrouwbaar en vakkundig. Overleg bij plaatsing van twee airco's over hoe de leidingen zouden lopen verliep in goed harmonie. Ook de nazorg verliep heel plezierig. Toen er iets niet helemaal goed was, werd dat snel verholpen.
Onze ervaring is dan ook dat dit bedrijf een echte aanrader is. Een goede service verleent( ook onderhoud) en een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft.

10 April 2026

Zeer tevreden over Binnen Klimaat Comfort

Zeer tevreden over Binnen Klimaat Comfort. Vanaf het eerste gesprek werd er echt meegedacht over de beste oplossing voor onze situatie, inclusief lastige punten zoals de plaatsing van de buitenunits, geluid, bereikbaarheid en leidingwerk.

De installatie is netjes uitgevoerd en er is duidelijk aandacht besteed aan afwerking en trillingsdemping. De monteurs werkten zorgvuldig, overlegden waar nodig en lieten alles schoon achter.

Wij hebben uiteindelijk gekozen voor twee Mitsubishi Heavy Industries single-split units voor de woonkamer en werkkamer op zolder. De systemen werken uitstekend en verwarmen/koelen de ruimtes zeer comfortabel.

Wat ik vooral waardeerde is dat er eerlijk advies werd gegeven, ook wanneer dat betekende dat een bepaalde oplossing minder praktisch of duurder zou zijn. Dat gaf vertrouwen.

Kortom: professioneel bedrijf, goede communicatie en vakwerk geleverd. Zeker aan te raden.

2 May 2026

Goede installateurs

We hebben laatst 3 aircos laten plaatsen door Binnen Klimaat Comfort en zijn super tevreden. Eerst zijn ze langsgekomen om alles te bekijken en advies te geven, dat gaf meteen vertrouwen. Daarna een goede offerte gekregen

De installatie zelf ging ook goed, alles werd netjes afgewerkt en goed uitgelegd. Je merkt dat ze echt weten wat ze doen. De airco’s werken nu perfect en het is echt een stuk comfortabeler in huis geworden.

Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare partij, communicatie was ook erg fijn en snel. 👍

4 May 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look