See what reviewers are saying
Efter at have skiftet mellem flere køreskoler, endte jeg hos bilkøreskolen.dk hos Ömer og det var uden tvivl det bedste valg. Ömer er en utrolig dygtig kørelærer, som både er god til at lære fra... See more
Jeg kan klart anbefale denne køreskole! Jeg startede mit kørekortforløb i oktober 2025, og selvom vejen til kørekortet blev lidt længere end forventet, har jeg været rigtig glad for forløbet... See more
Jeg skiftede fra manuelt til automatgear og måtte derfor skifte køreskole. Ømer tog mig ind uden tøven, og fra dag ét har han været en fantastisk mentor. Han er tålmodig, professionel og tager sig vir... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Fra første køretime til kørekort 🚗
Jeg kan klart anbefale denne køreskole!
Jeg startede mit kørekortforløb i oktober 2025, og selvom vejen til kørekortet blev lidt længere end forventet, har jeg været rigtig glad for forløbet hele vejen igennem. Jeg endte med at skulle til køreprøve tre gange, før den endelig sad der, og undervejs har min kørelærer været tålmodig, støttende og god til at hjælpe mig med de ting, jeg skulle arbejde videre med.
Jeg har især sat pris på den gode og afslappede stemning under køretimerne. Der har været plads til både at lave fejl, lære af dem og samtidig have det hyggeligt undervejs.
Efter næsten et års arbejde kan jeg nu endelig sige, at jeg har bestået og fået mit kørekort! 🚗
Stor tak for hjælpen, tålmodigheden og et godt forløb. Kan helt klart anbefales!
Ömer har den bedste køreskole i Valby
Ömer har den bedste køreskole i Valby
Nu bliver svigermor glad.
Jeg er fra københavn, og valgte køreskolen i valby, efter min søsters anbefaling, Ömer er en rigtig god og sjov kørelære.
Tag jeres kørekort hos Ømer i…
Tag jeres kørekort hos Ømer i Bilkøreskolen. Oplevelsen lige fra start til slut har været mere end hvad man kunne ønske sig. Ømer er en fantastisk kørelære både fagligt og som person. Han sørger for at du bliver en dygtig trafikant og hans rolige og forstående og ikke mist humor gør at du føler dig i trygge hænder og godt selskab hele vejen. Tak for alt Ømer, du sørgede for jeg bestod både teori og køreprøve i første hug. En anbefaling til alle der skal tage kørekort, gør det i hos Ømer, i vil ikke fortryde det.
Bilkøreskolen er en rigtig god…
Bilkøreskolen er en rigtig god køreskole, hvor læreren er dygtig til at undervise og hjælper eleverne med at forstå undervisningen.
Læreren har et stort hjerte og er meget tålmodig. Jeg gik der i cirka et halvt år, hvor jeg på et tidspunkt var ved at stoppe. Men han støttede mig, guidede mig og opfordrede mig til at fortsætte.
I dag har jeg bestået min køreprøve. Derfor vil jeg varmt anbefale Bilkøreskolen til alle, som har svært ved at køre eller mangler selvtillid – tag jeres kørekort hos Bilkøreskolen.
Den bedste køreskole
Den bedste køreskole, den mest rolig kørelære.
Kan klart anbefale. 😍
10 stjerner!!!
Ömer er en utrolig dygtig kørelærer, som både er god til at lære fra sig, samtidig med at han er humoristisk og seriøs omkring sit arbejde.
Hele forløbet har været virkelig rart og professionelt, og jeg har følt mig tryg hele vejen igennem.
I dag har jeg endelig bestået min køreprøve og det er i høj grad takket være Ömer og hans undervisning.
Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg har været super glad for mit forløb…
Jeg har været super glad for mit forløb med Ömer. Han er rigtig dygtig, og god til at lære fra sig og få en til at slappe af og føle sig tryg. Jeg kan klart anbefale bilkøreskolen til alle der skal have kørekort. Nu har Ömer fået både mig, min bror og mor til at få kørekort!
Ømer er en vidunderlig lære og person
Ømer er en vidunderlig lære og person. Hvis du søger en køreskole i København/Valby er det her dit sted. Har både haft det sjovt og lært meget fra Ømer og bestod begge prøver på første forsøg. Bilkøreskolen kan VARMT anbefales
God køreskole i valby med fantastisk kørelærer
Bilkøreskolen i Valby er en fantastisk køreskole. Kørelæreren Ömer er en af de varmeste mennesker jeg har mødt og en virkelig god kørelærer
Jeg synes at bilkøreskolen
Min kørelærer hjælp mig rigtigt godt igennem det hele og gav mig en rigtig god oplevelse i det hele taget. Det var virkelig dejligt at, hvis man var i tvivl om noget så kunne man altid skrive eller ringe til ham.
Det har også været virkelig rart, at man kunne tage det i sit eget tempo, men at han også var med til at sige man ligesom som var klar, til sin teoriprøve eller køreprøven.
super forløb
Min kørelærer har givet mig en rigtig god oplevelse. Det har været nemt for mig, fordi han tog sig af alt det praktiske og dokumentation, så jeg ikke behøvede at bekymre mig. Hvis jeg var i tvivl om noget, kunne jeg altid skrive eller ringe til ham. Han er 100 % ærlig om, hvornår man er klar til prøver, men respekterer samtidig ens egne ønsker. Derudover er han altid i godt humør og fuld af energi både til kørelektioner og teori – hvilket gør hele forløbet meget mere trygt og positivt.”
Fantastisk forløb
Jeg anbefaler stærkt bilkøreskolen i Valby, og Ömer som kørelærer. Jeg har haft et fantastisk forløb, med gode- og stille og rolige køretimer. Både manøvre- og glatbane og teori- og køreprøve, er blevet skaffet rigtig hurtigt. Man får alt den hjælp man har brug for, og meget mere.
Bedste oplevelse hos bilkøreskolen
Jeg tog mit kørekort hos Bilkøreskolen tilbage i 2023 og havde den bedste oplevelse fra start til slut!! Dette sted kan kun anbefales, rar og tålmodig kørelærer☺️
Supergodt sted at tage kørekort
Supergodt sted at tage kørekort. Meget venlig kørelærer, som er imødekommende og grundig. Man føler sig tryg og priserne er fantastiske. Varmeste anbefaling herfra 😊
Jeg anbefaler stærkt at tage køreskolen…
Jeg anbefaler stærkt at tage køreskolen i Valby København. Min kørelærer Ömer er en rigtig god kørelærer og han er meget stille rolig. Alt i alt har det taget mig 4 måneder at tage kørekortet uden ekstra lektioner.
Jeg skulle tage mit kørekort for første…
Jeg skulle tage mit kørekort for første gang og ledte efter en pålidelig køreskole i København/Valby. Jeg valgte Bilkøreskolen i Valby – og det har jeg ikke fortrudt et sekund.
Underviseren er virkelig engageret og god til at forklare tingene på en rolig og pædagogisk måde, så man føler sig tryg og godt klædt på. Både teoriundervisningen og køretimerne har været strukturerede, lærerige og meget motiverende.
Jeg giver min varmeste anbefaling og 5 stjerner herfra!
– Eva
Vælg denne her kørerskole
Vis du tager dit kørerkort i Valby eller København så så skal du vælge denne kørerskole. Kørerlæren er meget tålmodig med dig og forklarer det på en nemt og forståelig måde. Man har Heller ikke nogle problemer med at få fat i ham jeg tro nok det længst tid der gik før han svaret min beskeder var nok Max 15 min
EN KÆMPE ANBEFALING
Efter en virkelig dårlig oplevelse og dumpet en del gang hos en anden køreskole skiftede jeg til Bilkøreskolen. Jeg troede aldrig jeg vil få kørekortet, men nu har jeg kørekortet i lommen - takket være Ömer som er en meget engageret, kompetent, ærlig og pædagogisk kørelærer. Uden hans hjælp kunne jeg ikke bestod. Kan klart anbefales ÖMER
Omer Tager sig godt af sin elever
Omer Tager sig godt af sin elever, og bruger tid til at forklare indtil man forstår.
Jeg har personligt været glad for min tid hos køreskolen og kan klart anbefale den 💪🏽
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.