2.8

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb daar een mooie up gekocht

Ik heb daar een mooie up gekocht. Met garantie pakket c of wel 895.euro
Zij geven aan dat hij een beurt krijgt volgens boekje dat zou in mijn geval een grote beurt moeten zijn dat is niet gebeurd ze zeiden dat er olie ververst is maar maar geen olie filter dat klopt al niet .
Hij lekt olie bij de kering van de versnellingsbak moest ik niets van zeggen de auto was inmiddels 12 oud
Er kwam water naar binnen via de achterzijde waarschijnlijk via het derde remlicht dat viel volgens de mannen niet onder garantie
Toen heb ik maar even mijn rechts bijstand gebeld.
Die hebben mij verteld dat ze niet bij de Bovag of een organisatie zijn aan gesloten. En daar door er maar een grote rotzooi van kunnen maken
Geweldig Betag hoop dat veel mensen lezen en GEEN auto bij jullie kopen mvg Willem Hooiveld

15 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Waardeloos en slechte service! Gladde praatjes

Koop er nooit een auto weer, gladde praatjes! Wees verstandig haal je auto ergens anders! Alleen maar ellende gehad met onze ‘top’occasion. En dan geen thuis geven. Waardeloze arrogant associaal bedrijf en eigenaar! Sluit me aan bij Janny!!!

3 February 2025

Garage verzwijgt belangrijke informatie

Auto gekocht bij dit bedrijf. Na aankoop kwam ik erachter dat de auto geïmporteerd is uit Duitsland, doordat ik bij de RDW ging zoeken op het kenteken hoe hoog de wegenbelasting zou zijn. Dit is mij bij verkoop niet verteld, terwijl het volgens de wet informatie is die de verkoper had moeten melden. Het heet volgens de letter van de wet “dwaling” en staat in het burgerlijk wetboek. Als ik de informatie had gekregen dat het een import auto betrof, had ik de auto nooit gekocht. (Historie van deze auto is niet te checken).
Garage wilde de verkoop niet ongedaan maken. Zij vinden dat ze boven de wet staan en het niet nodig was om te melden.
Ik had zelf uit moeten zoeken of het import betrof volgens hen (maar gelukkig hebben we daar een wetboek voor die iets anders vermeld)
Deze garage is nergens bij aangesloten, ook niet bij een geschillencommissie.
Dus heb ik nu wat lijnen uitstaan bij een jurist om een en ander te onderzoeken. Een wolf in schaapskleren is voor mij op deze verkoper van de garage wel van toepassing. Heel “vriendelijk, tot je problemen meldt….
De advertentie die zij geplaatst hadden op een bekende auto zoekmachine, was ook een andere versie van de auto die geleverd is. Dit is aan de buitenkant van de auto niet af te lezen.
Voor mij een dure les……. Maar ben nog in afwachting van het antwoord van de jurist.
En daarna beslis ik of ik nog meer energie en geld voor een rechtszaak aan dit bedrijf wil verspillen.

30 May 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look