Company replied
Stor takk til dere i Berg begravelsesbyrå som bisto oss i familien da mamma skulle bisettes. Det føltes trygt ha dere med på denne prosessen. Vi møtte varme og forståelse for situasjonen. Vi trengte r... See more
Company replied
Jeg anbefaler Berg begravelsesbyrå på det varmeste. Jeg brukte de i min fars bortgang for 2 år siden og nå til min mor. Varm og god mottagelse fra vi ble tatt i mot ved døren til begravelsens dag.... See more
Company replied
Byrået var 100 % tilgjengelg og etterettelig under hele prosessen fra første telefon ifbm med vår mors bortgang og frem til selve begravelsen. Og dermed en stor støtte for oss pårørende. Også etter... See more
Company replied
Vi bistår ved dødsfall i Stjørdal, Malvik, Selbu, Meråker, Ranheim og Trondheim. Trygghet og kvalitet i over 20 år. Vi i Berg Begravelsesbyrå er et tradisjonsrikt begravelsesbyrå. I over 20 år har vi vært Værnesregionens lokale begravelsesbyrå. Hvem er vi? Berg Begravelsesbyrå ble etablert i 2000, og er et lokal begravelsesbyrå med kontorer i Værnesregionen. Vi holder til i Stjørdal og Ranheim. Staben vår består av medarbeidere som alle har god lokalkunnskap, og vektlegger høy kvalitet gjennom gode rutiner, og tilrettelegger for individuelle behov og ønsker. De fleste av våre oppdrag er i Trondheim, Stjørdal, Malvik, Meråker, Selbu, Tydal og Ranheim. I tillegg bistår vi ved planlegging og begravelser i Trondheim og omliggende kommuner. Hvordan vi møtes bestemmer dere. På et av våre kontorer, eller vi kommer på hjemmebesøk, om dette er av ønske. Berg Begravelsesbyrå er medlem av Virke Gravferd. Det betyr at vi er forpliktet på en høy standard og strenge etiske retningslinjer, noe som igjen er en trygghet for deg som kunde.
Written by the company

Wergelansvegen 23b, 7504, Stjørdal, Norway
Hjelpsom på alle måter Ga familien en vakker og verdig avslutning Anbefales på det sterkeste

Reply from Berg Begravelsesbyrå AS
Berg begravelsesbyrå hjalp oss i en krevende tid med tydelig kompetanse og profesjonalitet kombinert med menneskelig varme og omtanke. Vi hadde én konsulent å forholde oss til, som var dedikert vår sak. Hun var veldig tilgjengelig og fleksibel, og ga god veiledning og gode råd vi kunne ta stilling til og var lydhør for alle våre store og små ønsker. Byrået har en informativ nettside og vi fikk brosjyrer med god informasjon om diverse spørsmål som må tas stilling til. Vi hadde et oppstartsmøte hvor vi fikk god tid til å snakke sammen og starte planleggingen av begravelse og minnesamvær, samt innledende informasjon om spørsmål som følger etter et dødsfall av juridisk art, hvem som bør kontaktes, hvem som automatisk får informasjon om dødsfallet, osv. Byrået har et godt nettverk innen blomsterbinding, musikere, og andre aktører som involveres ifm en begravelse, og var åpne og ærlige om priser på tjenester, med prisoverslag i forkant ut fra valg vi gjorde. Vi vil anbefale byrået på det varmeste.

Reply from Berg Begravelsesbyrå AS
seriøst og korrekt, utrolig god service, meget god oppfølging i alle ledd.
Tusen Takk
Thor Sæther

Reply from Berg Begravelsesbyrå AS
Vi opplevde Berg Begravelsesbyrå som svært profesjonelle, varme og respektfulle i en vanskelig tid. De tok seg god tid til å lytte, ga god veiledning gjennom hele prosessen og sørget for at alt ble gjennomført på en verdig og fin måte. Vi er veldig takknemlige for støtten og omtanken vi fikk.

Reply from Berg Begravelsesbyrå AS
Alt ble gjennomført som avtalt med god informasjon underveis

Reply from Berg Begravelsesbyrå AS
Meget respektfult og behagelig behandlet. Alle som var i kontakt med Berg begravelsesbyrå i forbindelse med bisettelsen er veldig fornøyd.

Reply from Berg Begravelsesbyrå AS
Veldig god service og rådgivning. Spesielt fornøyd med tilgjengeligheten og fleksibiliteten. Vi er svært godt fornøyd med vårt valg av byrå.

Reply from Berg Begravelsesbyrå AS
Vi er veldig fornøyd med oppfølging både før, under og etter bisettelsen av min mor. Dyktige og varme folk, som ordnet opp i alt av praktiske ting. Vi ble godt ivaretatt hele veien og kan trygt anbefale dem videre.

Tilgjengelighet
Imøtekommende på en rolig og avslappet måte.Lett å kontakte og få svar. Meget,meget fornøyd.

Reply from Berg Begravelsesbyrå AS
I sorgen og alle gjøremål rundt dette var Trine og Berg en helt utrolig støtte som utførte jobben med varme og omtanke helt ut i fingerspissene, kan anbefales på det sterkeste

Reply from Berg Begravelsesbyrå AS
Også etter sermonien har oppfølglingen vært av beste sort.

Reply from Berg Begravelsesbyrå AS
Ble godt ivaretatt fra første stund. Alt ble ordnet gjennom byrået, det var en lettelse. Fikk god informasjon og personlig oppfølging. Selve begravelsen ble også veldig fint gjennomført.

Reply from Berg Begravelsesbyrå AS
Vi ble meget godt tatt vare på og oppfølgingen både før under og etter begravelsen var upåklagelig.

Reply from Berg Begravelsesbyrå AS
Alt fungerte som det skulle, trivelige folk som hadde alt på stell. Helt suverent, annbefales på det sterkeste.🌹👍

Reply from Berg Begravelsesbyrå AS
Vi fikk veldig god hjelp i en vanskelig tid, fikk planlegge slik vi ønsket det

Meget stukturet gjennføring. Terningkast 10
Kommer til og anbefale dere til andre o samme situasjon. En stor takk til Tor Arvid.

Reply from Berg Begravelsesbyrå AS
Gode og behagelige personer å snakke med. Behjelpelig underveis og etter begravelsesseremonien. For oss ble det en fin seremoni.

Reply from Berg Begravelsesbyrå AS
Vi ble møtt med en vennlighet og forståelse. God hjelp til praktiske gjøremål i forkant og under bisettelsen. God oppfølging underveis.

Reply from Berg Begravelsesbyrå AS
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.