Bemy Reviews 127

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en mulepose/net hos bemy.dk, og jeg er rigtig tilfreds med købet. Produktet svarer fuldstændigt til billederne på hjemmesiden og fremstår i god kvalitet. Leveringstiden var en lille uge,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg hentede min bestilling igår og er MEGET tilfreds med resultatet. Tingene var fint pakket ind og øverst lå en personlig hilsen. Derudover havde jeg noteret nogle ønsker til min bestilling og disse... See more

Rated 5 out of 5 stars

Service langt ud over det sædvanlige. Helt igennem fantastisk oplevelse at handle på Bemy.dk. Flot og lækker hjemmeside. Sød, kompetent og imødekommende service, lynhurtig levering og det fineste prod... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Super SUPER god service, jeg modtog min pakke efter kort tid, gaveæsker og de personlige sokker er SÅ fine! Jeg mangler at modtage nogle guld chokolader, men de bliver sendt nu efter jeg snakkede m... See more

Company details

1. Wedding Service

Written by the company

Hos BEMY kan du vælge og designe dine helt egne gaveæsker og poser. Leveret med DIT design, silkepapir og guldklistermærker. Skal det være helt perfekt, kan du vælge mellem alle de lækre danske kvalitetsprodukter og tilføje æsken. - Få tilsendt en komplet og helt unik gave, klar til den heldige modtager. Æskerne kan bruges til enhver begivenhed - Det er kun fatasien der sætter grænser. ...og vi vil MEGET gerne være med til at udforske din.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Fantastisk produkter

Fantastisk produkter! Glæder mig til næste bestilling!

3 February 2020

Kære Anita <3

Tusind tak for din meget fine anbefaling <3 Og ved du hvad, vil glæder os MEGET til at skulle lave din næste bestilling :D

De bedste hilsner fra Maja - BEMY <3

Rated 4 out of 5 stars

Godt koncept

Købsoplevelsen hos Bemy har været helt fin. Jeg bestilte bl.a. 2 brudepige-æsker med selvvalgt tryk på indersiden - det er ærgerligt, at ordet "jeg" står på en linje helt for sig selv, da det ser dumt ud. Det er kun på grund af dette, at jeg har valgt at fjerne en stjerne.
Leveringen og selve leveringstiden har været super.

2 February 2020

Den bedste service hos Bemy

Den bedste service hos Bemy - trods tingene skulle bruges hurtig, stod Maja bare klar med hjælp. De varmeste anbefalinger herfra. Flotte æsker og god kvalitet, og ikke mindst et firma som yder service i verdensklasse.

29 January 2020

Reply from Bemy

Hej Stina <3 Tusind tak for den meget flotte anbefaling! :) Vi bliver så glade, når I skriver jeres anbefalinger! Vi står altid klar med en ekstra service og hjælper gerne hvis det brander på - for det brander vi for <3
Masser af varme hilsner fra Maja - BEMY <3

Fantastiske æsker

Fantastiske æsker! Og ikke mindst service. Vi er fuldt ud tilfredse og de er præcis som vi ønskede. BEMY var så gavmilde at vi uden problem fik tilføjet et navn på en æske uden nogen form for ekstra betaling el spørgsmål. Hvis vi kunne give 6 stjerne var de helt klart givet til BEMY!

26 January 2020

Super smuk æske

Super smuk æske, let at designe selv. Er så tilfreds :-)!

Dog meget uklar hvor længe der går fra man har bestilt til man får den, ville være rart at få afvide. Men man får en mail når pakken er sendt. Alt i alt. Super godt!

23 January 2020

Verdens klasse service

Verdens klasse service! Jeg havde bestilt tre gaveæsker og var kommet til at skrive forkert på den ene, uden jeg havde opdaget det. Jeg blev kontaktet af BEMY som spurgte om det var helt korrekt, hvilket det ikke var og derefter fik vi det rettet. Samtidig var der et par ting som var blevet udsolgt (det kan ske), men jeg blev tilbudt nogle andre lækre ting istedet for der bare manglede noget.

Uden tvivl den bedste service jeg nogensinde har oplevet og jeg glæder mig til at bestille mere derfra.

26 December 2019

Seriøst WAUW

Seriøst WAUW. Æsken jeg har bestilt gennem Bemy er SÅ fantastisk flot. Kvaliteten er så fin og der er ikke en finger at sætte på arbejdet. Virkelig bare wauw

22 December 2019
Rated 5 out of 5 stars

Julegave til min kæreste.

Jeg har modtaget de flotteste æsker med personligt bånd til min kæreste julegave. Disse æsker gjorde mig lidt stolt af min gave. Så tak for de utroligt flotte æsker og tak for tiden til en personlig hilsen i pakken 👍

19 December 2019

Fantastisk service

Fantastisk service!
Jeg fik en idé og den formåede Bemy.dk at føre ud i verden på bedste vis!

18 December 2019
Rated 5 out of 5 stars

Jeg lavede en kæmpe ordre hos bemy men…

Jeg lavede en kæmpe ordre hos bemy men modtog desværre ikke det hele jeg sendte hurtigt en mail til dem og forklarede situationen samt et par af sokker var trykt forkert jeg fik svar samme dag og fik den bedste hjælp de ringede straks til gls for at høre og lovede svar mandag jeg fik svar på at de endnu ikke har kunnet få et svar på hvor pakken var og at de nu har sendt en ny pakke med de manglende vare samt nye sokker med rigtig tryk på oveni alt det her sender de mig en rabatkode på 15% rabat på deres webshop det kalder jeg virkelig god service

25 November 2019

Kære Caroline.

Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig noget vi værdsætter. Vi ved hvor meget de små detaljer betyder for de store begivenheder, og vi elsker at få lov til at være blot en lille del af den lykke. Derfor betyder det alt for os, at vores produkter og service er i top.

Tak endnu engang :)

Bedste hilsner