Beste Simone en Volkert,
Hartelijk dank dat jullie de tijd hebben genomen om jullie ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat jullie je meer last dan klant hebben gevoeld. We erkennen dat er fouten zijn gemaakt en begrijpen goed dat dit veel frustratie heeft opgeleverd. Omdat dit een openbaar platform is, willen we toch graag enkele zaken toelichten, en bieden we onze excuses aan voor de overlast die jullie hebben ervaren.
De schade aan jullie vloer is via de verzekering volledig vergoed en de schade aan de woning hebben we in goed onderling overleg hersteld. Ook het verkeerd inmeten is door ons erkend. Samen hebben we destijds besluiten genomen waarover jullie toen ook tevredenheid hebben uitgesproken. Daarnaast zijn onderdelen die niet correct waren geleverd vervangen, zodat het eindresultaat klopt. Het klopt dat metselwerk en kitwerk meerdere keren zijn uitgevoerd, maar dit laat juist zien dat wij niet loslaten totdat het goed is. Ook de fouten van de plaatsing van de lateien zijn in overleg naar tevredenheid van jullie kant afgehandeld.
Wat betreft de daklijsten willen we graag benadrukken dat jullie bij de start van de montage hebben bevestigd dat de gekozen methode akkoord was. Pas later hebben jullie hier bezwaar tegen gemaakt. Ook toen zijn we flexibel gebleven en hebben we zonder probleem jullie keuze om de plaatsing te annuleren geaccepteerd, ondanks dat de materialen speciaal voor jullie project al besteld waren.
Dat er op de werkvloer opmerkingen zijn gemaakt die niet thuis horen tijdens een klantproject vinden wij zeer vervelend. Dit hebben we intern besproken en aangescherpt, want zoiets mag niet gebeuren.
We blijven volledig achter de kwaliteit van onze kozijnen en het eindresultaat staan. Tegelijkertijd erkennen we de hobbels die jullie tijdens dit traject hebben ervaren. Onze intentie is altijd geweest om samen naar oplossingen te zoeken, en dat blijven we ook doen. Een welgemeend excuus hoort daar bij, en dat bieden we jullie hierbij dan ook aan.
Dit hadden we echter het liefst persoonlijk met jullie besproken. Daar is tot nu toe nog geen gelegenheid voor geweest, mede omdat de officiële oplevering pas vorige week vrijdag heeft plaatsgevonden. Als jullie daar voor openstaan, willen we daarom alsnog graag met jullie om de tafel gaan om dit samen door te spreken.
Team Belisol Den Haag