Basic & More Reviews 93

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg modtog i alt 10 forskellige skåle, hvoraf én desværre var gået i stykker ved levering. Jeg kom hurtigt i kontakt med kundeservice og fik straks tilsendt en ny. Den nye skål var korrekt,... See more

Rated 1 out of 5 stars

Købte en billede ramme, men da jeg forsøgte af sætte min plakat ind i rammen, flækkede glasset i 3. Derudover knækkede op til flere af de dutter på bagsiden, som ellers skulle holde plakaten fast. Jeg... See more

Rated 3 out of 5 stars

Fint svar fra Mathias i mail, som har gjort min oplevelse mindre træls 👍. Ok service i butikken i rosengårdscentret. Købte nogle viskestykker, som jeg vaskede, da jeg kom hjem. Det kunne de ikke... See more

Company details

1. Store

Written by the company

Hver dag går gode varer til spilde. Det er varer, der ikke fejler noget, men bare er udgået, fejlemballeret eller simpelthen produceret i for stort antal. I stedet for at se gode produkter gå til spilde, køber vi dem billigt og sælger dem billigt videre til dig. Hos Basic & More finder du således både originale mærkevarer fra hele verden og vores egen produktion af isenkram og boliginteriør i høj kvalitet til en ekstra skarp pris.

3.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Jeg modtog i alt 10 forskellige skåle

Den nye skål var korrekt, men i en anden farve. Jeg kontaktede derfor kundeservice igen, og allerede dagen efter modtog jeg beskeden om afsending af den rigtige skål i den ønskede farve – helt uden besvær eller diskussion.

En virkelig positiv oplevelse med både hurtig og imødekommende service hele vejen igennem.

10/10 service ( især Lily!!)
10/10 koncept
10/10 kvalitet

Tak for hjælpen Lily🙏

13 October 2025

Hej Jeppe,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🤩🙏

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med vores service og produkter - og jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe 😊

Rigtig god fornøjelse med skålene!

Lily
✨Basic & More✨

Rated 5 out of 5 stars

Altid mange gode varer til fornuftige…

Altid mange gode varer til fornuftige priser. Hurtig levering. Kan varmt anbefales

16 March 2026

Hej Janne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🤩

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores udvalg, priser og levering. Tak for anbefalingen! 🙌

Goodiebag med ødelagt skål

At min goodiebag som jeg fik til kundeaften i Rosengårdcentret indeholdt ødelagt skål og som kostede mig det samme som 2 nye billetter til kundeaften pga transport frem og tilbage mht bytning af ødelagt skål

3 February 2026

Hej Pia,

Det er vi rigtig kede af at høre. Det var bestemt ikke meningen, at din goodiebag skulle indeholde en ødelagt skål, og vi beklager også ulejligheden med transporten i forbindelse med ombytningen.

Tak for din feedback - den tager vi med os, og vi vil være ekstra opmærksomme på pakningen fremover.

Rated 5 out of 5 stars

Waoo super service og hurtig levering

Waoo super service og hurtig levering. Jeg er sådan en genbrugsnørd, der har igennem mange år samlet på gamle porcelæns fade jeg har fundet i diverse genbrug. jeg elsker det unikke de har, og da jeg åbnede pakke fra jer fik jeg sammen følelse, de er jo helt vild flotte og unikke jeres produkter. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber hos jer. :)

2 February 2026

Hej Anne-Mette

Tak for den skønne anmeldelse 🤍

Hvor er det dejligt at høre, at vores produkter gav dig samme unikke genbrugsfølelse - det betyder virkelig meget for os. Tusind tak for dine ord, og vi glæder os allerede til at sende noget til dig igen 😊

Team Basic & More

Rated 1 out of 5 stars

Rystende oplevelse i Esbjerg butikken.

Vi var inde i jeres butik i Esbjerg, og havde en dybt ubehagelig oplevelse med en af jeres ekspedienter, som for øvrigt hed Michell. Hun ville ikke pakke noget papir om nogle glas vi havde købt, fordi de var udgået for papir. Jeg spurgte om hun ikke havde andet at pakke om dem, og det svarede hun ret arrogant på, at DET HAVDE DE IKKE, trods det, at hende der stod ved den anden kasse var i gang med at pakke tallerkner ind med bølgepap. Jeg sagde til hende, at så skulle vi ikke have glassene, så råbte hun højt, DU ER GODT NOK I JULEHUMØR. Jeg var ret rystet og sagde til hende, at jeg nok ville sende en klage over den opførsel og attitude hun lagde for dagen. DET GØR DU BARE, råbte hun, OG JEG HEDDER MICHELL. Vi var ret rystet da vi kom ud af butikken, og vi talte med andre kunder der kom inden fra butikken, som også var rystet over hendes opførsel.

Jeg skrev en mail til Basic and more, og jeg fik et super fint svar tilbage. Hende der besvarede min mail reddede min dag, hun var yderst venlig og meget lydhør - Tak for det!

21 December 2025

Hej Susanne

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er meget kede af den situation, du beskriver - det er ikke den service eller tone, vi ønsker, at vores kunder møder hos os. Sagen er allerede taget op og håndteret internt, og vi har været i dialog om hændelsen. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Rigtig godt nytår ✨

Team Basic & More

Rated 5 out of 5 stars

Et trygt og sikkert sted at handle

Et trygt og sikkert sted at handle, hurtig levering , alt er pakket pænt ned i kassen, et af mine favorit steder⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️tak for jer

17 November 2025

Hej Anne-Marie

Tusind tak for den fine anmeldelse - vi håber at du bliver rigtig glad for dit køb 😍

Rated 1 out of 5 stars

Jeg besøgte butikken i Ishøj Shopping…

Jeg besøgte butikken i Ishøj Shopping Center lørdag den 22. november omkring kl. 16.30 sammen med mit barn på tre et halvt år. Han havde selv valgt en lille julekop med en snemandsfigur. Kort efter betalingen gik koppen i stykker, og mit barn blev ked af det. Vi gik tilbage efter cirka fem minutter for at købe en ny, identisk kop, fordi han virkelig gerne ville have den.

I den forbindelse spurgte jeg høfligt, om der var mulighed for en lille rabat (10-20 procent), da vi købte en ny vare efter få minutter. Ekspedienten, en ung pige, var desværre meget afvisende og svarede på en ubehagelig måde. Jeg forventede ikke en gratis vare, blot en venlig og professionel håndtering.

Oplevelsen var ærgerlig, især når det drejer sig om et barns køb og så kort tid efter betalingen. Jeg håber, ledelsen vil tage det til efterretning, så kundeservicen kan blive bedre fremover.

22 November 2025

Hej Aliz
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det er bestemt ikke den serviceoplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi er kede af at høre, at besøget blev ærgerligt for både dig og dit barn.

Vi vil rigtig gerne høre nærmere om din oplevelse med vores personale, og vil derfor bede jer sende en mail til os på info@basicandmore.dk

Vh.
Mathias
Basic & More

Rated 4 out of 5 stars

Hurtig levering. Fine varer til en god pris. Intet at klage over 🎄🎄

12 November 2025

Hej Connie

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at alt levede op til forventningerne🎄😊

Rated 1 out of 5 stars

Jeg synes normalt at det er en dejlig…

Jeg synes normalt at det er en dejlig butik. Men i dag i Vejle, købte jeg en stor skål, prismærket var så klistret over et stort stykke skår i skålen.. det synes jeg ikke man kunne være bekendt.. jeg vil gerne beholde skålen da det var den sidste, men det er simpelhen princippet i det, at man ikke er ærlig.. Det brydes jeg mig bestemt ikke om. Jeg er en loyal kunde, så vil jeg ikke behandles sådan.

26 August 2025

Hej Stephanie

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse med os. Vi er rigtig kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i vores butik i Vejle. Det sker desværre, især med keramik, at det kan blive beskadiget inden vi modtager det.

Vi forstår, at du føler dig skuffet og vi tager din oplevelse meget alvorligt. Du er meget velkommen til at tage fat i os via vores kundeservice, hvis du ønsker, at vi finder en løsning sammen.

Vi håber, at vi fortsat kan byde dig velkommen i vores butikker og give dig den gode oplevelse, du plejer at have hos os.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag 🌸

Rated 5 out of 5 stars

Basic and more lever altid op til…

Basic and more lever altid op til forventningerne.. Hurtig levering og fine, prisvenlige varer..👍🏻

28 July 2025

Hej Pia
Tusind tak for din anmeldelse - vi håber, at du bliver rigtig glad for dit køb 😍
Ha' en rigtig god dag

Virkelig dårlig

Virkelig dårlig. De havde smadret min vare og gav ingen kompensation eller tilbød noget andet.

15 July 2025

Hej Christina
Vi er rigtig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse ved at handle hos os.
Det sker desværre, især med keramik, at det kan blive beskadiget inden vi modtaget det, eller mens vores lager håndterer det. Det er beklageligvis sket med de varer du ønskede at bestille, hvor vi med det samme gav dig besked og fjernede de ødelagte varer fra din bestilling.
Vi har naturligvis ikke opkrævet penge for de varer, som vi har fjernet fra din ordre, og som vi skrev i mailen til dig, så har vi fortsat givet dig fri fragt som kompensation 😊
Du er mere end velkommen til at vende tilbage på den mail, som vi forsøgte at kontakte med, så finder vi naturligvis en løsning på sagen 😊

Ha' en rigtig dejlig dag.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg betalte for mine varer i afd

Jeg betalte for mine varer i afd. på Nørrebro og ville lægge lidt et par stykker genbrugspapir omkring to varer, for at skåne dem for slag mv. Noget medarbejderne normalt selv tilbyder, men fordi der var kø, tilbød jeg at gøre det selv. Da ham der ekspederede ikke havde flere kunder i kø, kom han med en spydig bemærkning om, at der ikke var gaveindpakning. Fuldstændig ude i hampen, og henledte til jeg aldrig havde oplevet så upassende en kommentar fra en medarbejder. Jeg bad om at tale med lederen, hun kom så og virkede virkelig ligeglad med situationen og spurgte om ‘jeg klarede den’. Hele to personer der virker fuldstændig ude af trit med kundeservice, og mere går op i at fortælle om deres privatliv og hvornår de skal på ferie. Derfor folk ikke gider gå i butikker mere, der er NUL kundeservice og en masse lade medarbejdere der keder sig og leger chefer.

3 July 2025

Hej Tima
Øv, vi er rigtig kede af at høre, at du har haft sådan en ærgerlig oplevelse i en af vores butikker. Din feedback bliver givet videre til vores butiksansvarlige, så vi kan bruge det til i fremtiden at uddanne vores butikspersonale i god kundeservice.
Vi håber, at du på trods af oplevelsen gik derfra med nogle rigtig skønne varer, som du bliver glad for. 😊

Hurtig og imødekommende kundeservice

Havde spørgsmål i forbindelse med større køb af bestik til vores bryllup. Her oplevede jeg en virkelig god, hurtig, personlig og imødekommende kundeservice af Mathias! Bestilte efterfølgende bestikket, og allerede to hverdage efter, er det nu klar til afhentning. Stor anbefaling herfra.

26 May 2025

Hej Sandra
Tusind tak for den fine anmeldelse - vi ønsker jer et rigtig godt bryllup, og en fantastisk dag 😊
Vh.

Fantastiske varer og service

Fantastiske varer og service. Hurtig levering og svar ved mail kontakt.

28 April 2025

Hej Bibi
Tusind tak for den fine anmeldelse, og de rosende ord - det er vi super glade for at høre! 😊
Håber, at du kigger forbi og shopper igen en anden gang - ha' en rigtig dejlig dag.
✨ Team Basic & More ✨

Lynservice

Bestilte skåle, som skulle bruges til blomsterdekorationer til mit bryllup. Da jeg pakkede dem ud, var den ene gået i stykker. Skrev en kort besked med foto af skålen. Fik lynhurtigt svar og en ny skål - ekstra godt pakket ind - er på vej. Mange tak

29 April 2025

Hej Marie
Selvfølgelig er det super ærgerligt, når skrøbelige varer som keramik går i stykker under fragten - men hvor er vi glade for at høre, at der blev fundet en løsning hurtigt, så du kan få nogle fine blomsterdekorationer. Du ønskes en rigtig dejlig dag - og et helt fantastisk bryllup. 😊

Den bedste kundeservice

Mathias fra kundeservice, er dygtig og hurtig til at finde løsninger på problemstillinger.
Jeg kan kun takke for god service 😊

14 January 2025

Hej Anja
Tusind tak for din fine anmeldelse 😍 Vi sørger for at din feedback bliver givet videre.
Håber du er blevet rigtig glad for dit køb 😊

Rated 5 out of 5 stars

Fra en meget tilfreds kunde

Jeg har i dag fået den fedeste optur,takket være pigerne i Basic & More - Købmagergade.
Jeg har for ca. 10 dage siden købt et hav af bambus toppe med 2 stk. i hver lille kasse.
Da jeg vaske dem opdagede jeg, det i en af æskerne var 2 forskellige størrelser. Nedtur! Kunne ikke finde bonerne! Nedtur - gik ned i forretningen for at klage min nød 🤷‍♀️
I forretningen var der den sødeste ekspedittise, hun kunne huske mig, og inden jeg så mig om, var mit problem løst.
Jeg kan godt forstå, andre end mig går i Basic & More og mig bliver I heller ikke fri for.
Vi ses - Susanne

9 January 2025

Hej Susanne

Hvor er det dejligt at høre, at en dobbelt nedtur blev vendt til en helt fantastisk oplevelse! 😊
Ha' en rigtig dejlig dag ✨

Virkelig lækker butik

Virkelig lækker butik, flotte varer og stort udvalg til fair priser.

23 November 2024

Hej Johnny
Tak for den fine anmeldelse! Vi håber du kigger forbi igen en anden gang 😊
De bedste jule-hilsner

Take a closer look