Barrväxt Specialisten Reviews 56

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bästa service, information rådgivning och puntligt leverans, Thujorna är fina och med kvalitet. Personligt service med bra bemötande. Jag rekommenderar verkligen.

Rated 5 out of 5 stars

Barrväxtspecialisten kom snabbt och tittade på plats efter telefonsamtal om Thujahäck. Tydlig offert, snabba svar på frågor, leverans på utsatt tid. Jättefina plantor som höll bra storlek, trevliga gu... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Thuja installation, kvalitet rakt igenom. Grävning för hand, plantering och allt annat genomfördes otroligt noggrant för att få rätt djup, bredd, pH värde och jordmån. Tog knappt pauser trots extrem... See more

Company details

1. Garden Center
  2. Gardener
  3. Plant Display Store

Written by the company

Stort utbud av högkvalitativa prydnadsväxter som bl.a. Tuja smaragd, Gran och Bonsai. I sortimentet ingår även dekorativa betongstatyer, krukor och mycket mer.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Jag är otroligt nöjd med

Jag är otroligt nöjd med Barrväxtspecialisten! Jag köpte idegranar samt prydnadsväxter, och hela processen från början till slut sköttes exemplariskt. Personalen tog hand om all plantering och arbete på plats med stor noggrannhet och professionalism. Resultatet blev fantastiskt och jag kan varmt rekommendera dem till alla som vill ha hjälp med trädgården. Stort tack för ett väl utfört arbete!

9 July 2025

Bra service

Bra service, bra info om skötsel osv. Trevligt bemötande och inga problem att få nya thujor då några få inte klarade sig efter planteringen.

30 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Seriöst företag med god kunskap om barrväxter

Vi har köpt våra tujor (thuja brabant) förra sommaren (2023). I smb med köpet fick vi goda råd om plantering och skötsel och när vi hade frågor senare fick vi även då bra hjälp. Tujorna var av god kvalitet och de är än idag fina och friska. Jag kan rekommendera företaget som upplevs vara seriös och har god kunskap om barrväxter.

4 August 2024

Smaragd thujor

Köpte 3 st. Smaragd Thujor förra året som har överlevt vintern i kruka och planterats nu. Väldigt bra kvalitet, så har precis köpt 3 st. till. Samt väldigt trevlig och kunnig personal.

5 May 2024

Riktigt bra

Riktigt bra! Hjälpsam personal och proffsig service, superfina thujor!

29 September 2023

Thuja installation

Thuja installation, kvalitet rakt igenom.
Grävning för hand, plantering och allt annat genomfördes otroligt noggrant för att få rätt djup, bredd, pH värde och jordmån. Tog knappt pauser trots extrem värme och långa dagar. Dessutom mycket trevliga och support frågor om skötsel efter installation besvaras seriöst och snabbt. Rekommenderas varmt !

12 June 2023

20st thujor smaragd 140-160cm krukodlad

Beställde 20st thujor smaragd 140-160cm krukor i juli och kom in i lager 25 augusti helt enligt utsago.
Hämtade upp min beställning idag och alla är fina och gröna och minst 160cm höga alltså inga är under 160cm. Jämn och fin höjd.
Stor eloge för hjälpen jag fick att lasta på släpvagnen också!

31 August 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look