Bangs Friland Reviews 59

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt høns og alt udstyr hos Bangs. Jeg køber fortsat alt foder hos dem; selvom jeg har en times kørsel hver vej er det absolut det værd. Priserne er gode og servicen top. Mine høns er v... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse. Vi afhentede vores høner, 4 hvide Sussex og 2 sorte Skovhøns, som stod klar til os på aftalt tid. Meget rolige og alt var bare i orden med vaccination osv. Allerede på vej hje... See more

Company replied

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Vi har flere gange brugt Bangs Hønniker…

Vi har flere gange brugt Bangs Hønniker som leverandør til vores gårdbutik. Både juleænder, gæs og kalkun og senest til opstart af vores frilandshøns. Trods travlhed mm vender Line eller Jørgen altid tilbage med gode råd og tips samt vejledning. Vi er super glade for samarbejdet, som her får vores bedste anbefalinger.

Lotte og HC
Babberup Gammelgaard Gårdbutik

1 April 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fin oplevelse med webshop.

Fin oplevelse med webshop.
Havde bestilt i webshop, høns og foder var pakket og sat frem da vi kom. Var også lige en tur i butikken hvor vi blev fristet hønseguf og mejsebolde.

11 October 2021
Rated 1 out of 5 stars

Rimelig langsom og dårlig service!

Rimelig langsom og dårlig service!

Jeg bestiller nogle æggebakker. 07.10.21 og det bliver ikke sendt før i dag 11.10.21??

Jeg prøver at ringe til jer flere gange men hver gang bliver mit opkald annulleret!

4 dage siden jeg har bestilt æggebakker der fra jer i sender ikke før i dag Det er virkelig dårlig service!

Det bliver sidste gang jeg bestiller fra bangs det er helt sikker på!

11 October 2021
Bangs Friland logo

Reply from Bangs Friland

Tak for input. Som det står under vores leveringsbetingelser, så indleveres pakker fra ordre, der er modtaget fra torsdag til mandag på vores lokale posthus om tirsdagen i den efterfølgene uge. Denne pakke, er dog blevet indleveret en dag for tidligt, så det kan være, at du modtager denne tirsdag i denne uge. Vi beklager, at du føler, at du har ringet forgæves - vi kan dog ikke annullere opkald, men kan have misset det - men vi har dog været i kontakt telefonisk fredag - og via mail igen mandag.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu købt høns 3 gange hos Bangs…

Jeg har nu købt høns 3 gange hos Bangs og har været fuldt ud tilfreds alle 3 gange. Har fået rådgivning hvergang omkring de forskellige racer, jeg har haft kigget på. Jeg kører gladeligt 40 minutter for, at støtte Bangs. Kæmpe anbefaling herfra!

6 August 2021
Rated 5 out of 5 stars

Sunde, raske, stærke og sjove høns.

Har købt høns ved Bangs mange gange. Hønsene er altid sunde og raske. Vi køber også vores økologiske foder ved Bangs da det ligner et renere produkt end det vi kan få i andre foderbutikker. Vores oplevelse er at hønsene har haft en god opvækst med plads og opmærksomhed. De har altid personlighed og humor når vi får dem.

6 June 2021

Køber kun mine høns der

Køber kun mine høns der. Rigtig god service og det er nemt at bestille og betale over nettet og så de pakket. Købte mine 4 første høns for 3,5 år siden og de var så flotte og aldrig været syg. Da jeg havde en tilbage ud af de 4 jeg købte for 3,5 siden, var vi ude og købe 4 nye idag, så vores høne ikke skulle være alene. Vi købte samme race og de går så fint i spænd med hinanden. De er flotte og se sunde ud.

22 May 2021

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Det fineste hønsehus leveret lige til døren. Alt var klargjort, så det var let at samle. En købsoplevelse, der bestemt kan anbefales!!

25 April 2021
Rated 3 out of 5 stars

Ikke verdens mest heldige oplevelse.

Ikke verdens mest heldige oplevelse.
At afhente det bestilte er fint, bortset fra at man ikke kender til dyrenes tid i deres indpakkede papkasser, der manglede ting som var bestilt og betalt og en at de fire høner vi købte var byttet ud med anden sort? Ikke lige det mest tjekkede, kundeservice efterfølges med uvidenhedens spørgsmål.
Spørgsmålet er om der enten mangler bemanding eller tid til de enkelte opgaver, eller om det hele ikke lige er blevet en kende for stort og er svært at håndtere de enkelte opgaver.

Minus stjerner for velfærd, service og tid
3 stjerner for: Fin information og let at finde rundt på deres hjemmeside, priserne er konkurrencedygtige.

12 April 2021
Bangs Friland logo

Reply from Bangs Friland

Vi sætter stor pris på din feedback, vi beklager dog meget at du har haft denne oplevelse hos os.

Er der spørgsmål angående høns eller vare er man altid velkommen til at komme ind i butikken ved afhentning og spørge personalet - det er derfor der er afhentning i butikkens åbningstid.
Vi opfordre til at man altid tjekker at man har alle sine vare inden man kører.

Dyrene pakkes altid lige op til åbningstid.

Bangs Hønniker

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er så glad for de fire høns

Jeg er så glad for de fire høns, jeg har købt hos Bangs. De er raske, søde, tamme, nysgerrige, sjove - og hver af dem lægger hver eneste dag et flot stort æg. Hver dag. Dvs. jeg får 4 æg hver dag. Også her i den mørke tid. De sidder pligtskyldigt på deres pind hver aften, finder selv ind og ud og er i det hele taget så flinke. De kan også sagtens gå i haven. De løber ikke væk, men finder hjem og ind i mørkningen. Når det bliver februar /marts bygger jeg noget mere solidt til dem, som de kan gå i når de er ude, for så er det tid for ræven. Jeg vil ikke risikere at der sker mine dejlige høns noget.

27 November 2019

Købte 2 høns

Købte 2 høns . Som resulterede i sygdom i resten af hønsegården (6 døde og ingen æg )Har efterfølgende erfaret ,deres dyr er vaccineret og kan være raske smittebærere.
Købte brogede gæslinger , som blev til grågæs !
Kontaktede firmaet og fik at vide ,det var brogede gæs i deres optik .

15 September 2019
Rated 4 out of 5 stars

Dyrevelfærd

Fredag den 29. marts, hentede jeg 3 stribede skovhøns pakket og klar. Ved udpakningen så jeg den ene høne var skadet ved næbet, den yderste krumme del blødte og der var blod i mundvigen. Min første tanke var den er blevet indfanget for voldsomt/vildt. Det måtte være en ombytning - ved nærmere eftertanke besluttede jeg, at det måtte være en dårlig løsning for hønen, her kunne hun sammen med de andre få omsorg. Håber I vil passe bedre på jeres dyr fremover, så ingen kommer ud for noget lignende, når de skal ud af huset. Mvk Jette Kürstein

2 April 2019
Rated 1 out of 5 stars

dårlig service, holder ikke aftale

Bestiller høns per telefon. Tilbagemelding at jeg må vente tre uger til varetur. Aftaler at de kontakter mig umiddelbart inden vareturen for at aftale tid og sted for overlevering. Kan nu efter dato for varetur konstatere, at jeg ikke blev kontaktet? Træls at jeg så ventede så længe. Men godt en konkurrent kunne levere allerede idag. Slut med Bangs.

10 August 2017

Super service.

Fik stedet anbefalet af en kollega. Har kun oplevet super god service. Allerede inden jeg købte høns, bur og opsætning mm besvarede de utrætteligt alle mine mange opkald og 1235 nybegynder spørgsmål. Småbøvl med opsætningen blev taget alvorligt og imødekommet med det samme jeg henvendte mig. Raske, nysgerrige, race typiske tillidsfulde høns der på andet år alle tre lægger flotte æg hver dag.

12 October 2016

Take a closer look