Company details
Written by the company
Bangerpack är en svensk nätbutik för samlarkort. Vi säljer Pokémon, One Piece, Magic: The Gathering, Disney Lorcana, Yu-Gi-Oh!, Star Wars Unlimited och Digimon, och på sportsidan Formel 1, fotboll, hockey, basket, amerikansk fotboll, baseball, UFC och wrestling. Vi har också tillbehören som hör till samlandet: sleeves, toploaders, pärmar, deck boxes, spelmattor och förvaring från Ultra Pro, Dragon Shield, Ultimate Guard och Vault X. Allt vi säljer är sealed och köpt genom distributörer och officiella kanaler, aldrig i andra hand. Det du kan lägga i varukorgen står på hyllan i vårt lager i Helsingborg. Vi säljer alltså inte saker vi inte har hemma. Kommande släpp och slutsålda varor går i stället att bevaka, och då får du ett mejl så fort de landar. Beställningar plockas, packas och postas från det svenska lagret, normalt inom en arbetsdag, och är oftast framme på en till tre dagar. Frakten börjar på 39 kronor och du har 30 dagars öppet köp. Vi packar med skyddsmaterial, eftersom en sealed produkt är värd precis så mycket som förpackningen den kom i är hel. Skadade hörn är ingen detalj i den här branschen. Bakom butiken står ett litet team som samlar själva, vilket är hela anledningen till att den finns. Dan håller i F1-korten, Peter i amerikansk sport och Karro i Pokémon. Det betyder att du får svar av någon som faktiskt vet vad som ligger i en display och hur årets set skiljer sig från förra årets. Har du en fråga, skriv till hej@bangerpack.se. Vi svarar inom en arbetsdag.
Contact info
Örtagårdsgatan 24, 25450, Helsingborg, Sweden
- 076-686 03 32
- hej@bangerpack.se
- bangerpack.se
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Har nyligen köpt Pokémon-produkter hos…
Har nyligen köpt Pokémon-produkter hos Bangerpack och är supernöjd. Det märks att de bryr sig om sina kunder – produkterna kom fram säkert utan några skadade hörn eller skador på förpackningarna. Bra priser och snabb hantering. Jag kommer definitivt att handla här igen!

Reply from Bangerpack.se
Kanon bra
Smidigt att beställa ifrån eran hemsida, och snabbt leverans. Jätte bra, kommer att beställa mer hos er! 🙌🏽

Reply from Bangerpack.se
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.