Bakkegaardens Reviews 15

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Find et andet sted at handle!

Den 25. Oktober aflagde jeg en ordre hos Bakkegården, jeg fik en ordrebekræftelse med det samme. Den 5. November var der stadig ikke skyggen af mine bestilte produkter, dog var pengene trukket, og nu var mine dyr kommet ud af deres æg og skulle selvfølgelig have mad. Jeg fik startfoderet andetsteds og søndag d. 7. November afsendte jeg en mail til Bakkegården, hvor jeg skrev at jeg ønskede min ordre annulleret, da jeg havde været nødsaget til, at få mine produkter et andet sted. Idag, fredagen 12. November har jeg stadig intet hørt - OVERHOVEDET! Til alle jer der overvejer at bestille varer på denne hjemmeside, vil jeg på det stærkeste opfordrer jer til, at bestille jeres varer et andet sted. Jeg ville ønske jeg havde tjekket Trust pilot inden jeg bestilte, det var dog desværre ikke tilfældet. Og til Bakkegården... Jeg ser frem til at høre fra jer!!

12 November 2021
Rated 1 out of 5 stars

Manglende varer, men betalingen er trukket!!

Tros flere vellykket handler derfra, må jeg erkende at manglen på responsen via mail, sms og telefon er ikke eksisterende, tros at pengene er trukket for længst på ens konto, på den seneste bestilling derfra…
Det er under al kritik og det mindste man som ejer af en salgs butik kan gør, er at meddele forsinkelser, udgået varer eller manglende varer, til dem som har bestilt varer.
Tænk at man som ejer kan fralægge sig et hvert ansvar overfor sine kunder.
Jeg er vred og rystet.

5 November 2021

Bestilte 21.09.21

Bestilte 21.09.21, pengene trukket 29.09, men hvor mon varen bliver af???? Har ringet i deres sparsomme telefontid men fik kun telefonsvarer og ingen tilbage kontakt. Tror da mine penge er spildt, så lad være med st handle der

10 October 2021
Rated 1 out of 5 stars

Ingen varer trods betaling er sket

Jeg bestilte æggebakker til vagtelæg, betalte og hørte intet hverken i form for orientering om ventetid, æggebakker eller pengene retur.

Jeg har sendt en mail, men ingen har ulejliget sig med at svare.

Jeg kan derfor kun fraråde andre at handle med dette firma og ærgrer mig over, at jeg ikke lige så på Trustpilot inden jeg gjorde mit indkøb.

Utrolig ringe kundeservice for ikke at sige slet ingen kundeservice. Find et andet sted at købe varer.

29 September 2021
Rated 1 out of 5 stars

Et par ting blev modtaget med noget om…

Et par ting blev modtaget med noget om resten blev eftersendt… ingenting kom. Ingen respons på e-mail ej telefon.
Havde købt for cirka 1300, men de hævede 921kr og varerne leveret var for 600kr (som ikke stemmer med noget som helst).
Tror jeg slap billigt med 300kr tabt/stjålet.

12 September 2021

Dette er et fup firma

Dette er et fup firma. Du skal ikke handle med det!!!
---to uger senere...
ret skal være ret. Efter denne omtale refunderede firmaet pengene.

26 August 2021

Insekter i fodret !! 🤮

Insekter i fodret 🤮 …
Var den første og eneste gang jeg bestiller noget hos dem …
Købte noget vildfuglefoder og de var godt nok hurtige med ordren … Måske lidt for hurtig.. For i den ene af poserne vrimlede det med små klamme insekter … Heldigvis var poserne gennemsigtige så man kunne se det med det samme .. men at den ene pose næsten var levende var klam at se på at alle de syr kravlede derinde i 😳 .. Har købt foder flere andre steder fra men aldrig fået insekter med i fuglefodret fra andre steder .. ( min kat er så interesseret i den kasse jeg har smidt posen ned i ,at han dårlig er til at få væk fra kassen med de kryb i for han kan jo høre noget i kassen 😳)

Men 100% bestiller jeg aldrig fra dem igen.. for ønsker ikke uinviterede dyr i mit hjem !!

.. Har taget en video og sendt til dem og så må man håbe de tjekker deres poser før de sender den slags ud igen ..

8 August 2021
Rated 1 out of 5 stars

STOP! Find en anden forhandler!

For Guds skyld.. Find en anden forhandler!
Jeg købte noget for en måned siden, og jeg har ikke modtaget noget.
- De svarer hverken på mail eller telefon!

For en måned siden købte jeg varer for omkring 4.500kr herinde over to forskellige ordrer. Jeg fik hurtigt to ordrebekræftelser, hvorpå der stod, at det blev sendt efter 1-3 dage.

Efter en uge, hvor jeg endnu ikke havde hørt mere, skriver jeg til dem. Jeg får hurtigt svar, hvor de siger, at nogle af varerne er på restordre, og kommer i midten af ugen. Jeg siger ja til, at vi kan vente med resten af bestillingen, til de har modtaget alle varer, da det blot er et par dage til midten af ugen.

Der går igen en uge, hvor jeg ikke hører noget. Jeg skriver derfor til dem, at de gerne må sende det de har på lager, da jeg står og mangler det.

Jeg får igen hurtigt svar på, at de vil sende det på samme dag.

Det er nu to uger siden. Jeg har ikke hørt mere, og de svarer hverken på mail eller telefon.

Opdatering:
3,5 måned efter købet får jeg en mail om, at de er ved at pakke mine varer, og trækker pengene, når det er sendt. Jeg svarede mailen med, at jeg ikke ville have deres varer, da jeg for længst havde købt et andet sted.. endnu en gang intet svar.

Hvis du handler her, får du aldrig dine varer at se, og du kan hverken komme i kontakt med dem over mail eller telefonisk.

11 June 2021
Rated 2 out of 5 stars

Avbestilling gikk uten problemer

Skjedde ingenting i to uker etter jeg bestilte, spurte flere ganger om bestillingen min ble sendt, fikk ikke svar. Etter avbestillingen fikk jeg svar med en gang med bekreftelsen om avbestilling, så det gikk bra. Ellers fungerte dessverre ingenting.

3 June 2021
Rated 1 out of 5 stars

Har prøvet at være kunde men hørte…

Har prøvet at være kunde men hørte aldrig noget fra jer.. efter halvanden uge ringet jeg 4 gange på telefon I tog den ikke.. Sendte en email .. men fik heller ikke svaret på den. 17 dage efter jeg bestille er de så dumme at de skriver til mig at de har sendt min pakke. Selvom jeg har afbestilt min ordre.

28 March 2021

Kan ikke anbefales.

Dårlig kommunikation og ikke styr på deres lager.
De skriver de sender hver dag - så da jeg bestilte søndag, og stadig ikke havde hørt noget onsdag, ringede jeg til dem. De svarede ikke, men jeg fin en sms retur, at jeg skulle skrive SMS.
Det gjorde jeg så - først dagen efter, svarede de (i en meget uvenlig tone!), at der er fejl i deres lagerbeholdning, og at de har annulleret ordren.
Kunne de så bare skrive det mandag, så jeg ikke skal gå og vente på ingenting.
Kan bestemt ikke anbefales.

8 October 2020

Is this your company?