b-near Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Mobility Equipment Supplier

Written by the company

b-near skærmen, en innovativ løsning designet til at styrke kommunikation for ældre, personer ramt af demens, og dem med fysiske eller kognitive udfordringer. Med vores enkle og brugervenlige skærm kan du foretage videoopkald med blot et tryk, hvilket gør det nemt at holde kontakten. Tilpasning efter individuelle behov. b-near skærmens brugerflade kan skræddersyes til hver enkelt brugers behov. Den understøtter modtagelse af videohilsner, træningsvideoer og fotos (med og uden besked/tekst) Ekstra tryghed med sos-knap. Vores skærm inkluderer en SOS-knap for ekstra sikkerhed og tryghed, samt funktioner der hjælper med at orientere personer med demens ved at vise aktuel tid og sted. Din feedback er vigtigt. Vi værdsætter feedback fra brugere og deres pårørende, da det er essentielt for den løbende udvikling af vores produkt. Vores engagement i at forbedre b-near skærmen afspejles i vores dedikation til at tilpasse den til skiftende behov. Ved at vælge b-near skærmen får du en løsning, der fokuserer på både teknologisk innovation og menneskelig forbindelse. Besøg vores website på b-near.com for mere information, og følg os på sociale medier for opdateringer og brugerhistorier.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Skærmen er alt det jeg har ledt efter…

Skærmen er alt det jeg har ledt efter længe til min mor❤️ det har været en kæmpe succes 😊 min mor på 89 kan kontakte os, når vi er synlige på skærmen. Og vi kan kontakte hende ved at ringe hende op❤️ det er så skønt, når man ikke bor lige i nærheden. Servicen er så meget i top fra b- nears medhjælper❤️
Jeg kan så meget varmt anbefalet b- near🫶😊

15 July 2026

Kære Annette

Tusind tak for din flotte anmeldelse ❤️

Hvor bliver vi glade for at læse, at b-near® er blevet den løsning, du har ledt efter til din mor.

Tusind tak også for de pæne ord om vores service. Vi ved, at det er en stor beslutning at finde den rette løsning, og derfor gør vi os umage for at skabe en tryg oplevelse hele vejen.

Vi ønsker jer mange flere hyggelige videosamtaler og gode stunder sammen. ❤️

De bedste hilsner
b-near®

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt! Hvor er det fedt at vide det er opfundet. Det er vi nok mange der får brug for i vores 3. Alder.

25 April 2026

Reply from b-near

Vi kunne ikke være mere enige :-)

Rated 5 out of 5 stars

En velgennemtænkt løsning på et ellers udækket kommunikationsbehov for bl. a. ældre.

Selvom min pårørende ikke er dement (97 år og naturligt alderssvækket), og fortsat kan betjene opkald på en simpel telefon, er han så tunghør, at det næsten er umuligt at kommunikere til ham uanset en anskaffet særlig Geemarc-telefon for tunghøre med ekstra kraftfuld lyd.
Smartphone eller bare sms har han aldrig lært at bruge.
Men med skærmen fra b-near hjælper det gevaldigt, at han kan se mundbevægelser, mimik, nik og hovedrysten på den, han taler med, og vi kan også hurtigt skrive en besked på et stykke papir, som vi holder op foran kameraet.
Anskaffelsen af skærmen fra b-near har været en meget stor hjælp i dagligdagen, og ved alle henvendelser til b-near, har de været yderst hjælpsomme.
Vi kan varmt anbefale hjælpemidlet.

22 April 2026

Reply from b-near

Tak for at dele. Det betyder meget for os.
Malene og b-near teamet

Rated 5 out of 5 stars

Det var fuldstændig fantastisk for min…

Det var fuldstændig fantastisk for min mor at blive i stand til at kommunikere med os, da hun ikke længere var i stand til at håndtere sin telefon.

b-nears løsning er både enkel, genial og brugbar for alle, der har det svært ved at bruge almindelige måder at holde kontakten på.

18 April 2025

Reply from b-near

Tak for de pæne ord. Det er også en stor glæde for os, når familier lykkes med at holde kontakten.

Rated 5 out of 5 stars

Når vore kære ikke mere kan bruge en telefon, er der denne løsning

B-near skærmen gav os børn nogle værdifulde stunder med min gamle mor. Den gav hende en tryghed, når hun på plejehjemmet i begyndende demens ikke vidste, hvor hun var. Så kunne hun ringe en af os børn op, så vi kunne berolige hende. Ofte havde hun bare lige brug for at se, at vi stadig var der. Hun kunne benytte sig af den nemme skærm, lang tid efter at hun måtte opgive en alm. tlf. Hun skulle bare lige trykke på et foto på skærmen af den hun ville ringe op. Os pårørende kunne selv indstille i app’en, hvilke dage og tidsrum vores foto ville blive vist på skærmen. En fantastisk løsning, når vi gerne vil holde kontakt længst muligt til vore kære og måske ikke bor så tæt på. Kan virkelig anbefale denne skærm. Malene, som har startet b-near, har også ydet den bedste support, man kan tænke sig.

28 February 2026

Reply from b-near

Tusind tak for - på en rørende måde - at gengive, både hvad b-near har betydet for jer og din mor men også for at beskrive de enkelte funktioner, der har hjulpet jer til glæde og nærhed.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk opfindelse som giver bedre…

Fantastisk opfindelse som giver bedre mulighed for FaceTime dialog når telefonen og pc ikke er en realistisk mulighed! Mødte systemet første gang efteråret 24, og siden rundt omkring hos borgere.
Er begejstret for at en hjælper også kan se hvornår der er en af borgerens kontakter på linjen i den nærmeste fremtid.

17 April 2026

Reply from b-near

Tak for en superfin anmeldelse, Hanne. Det betyder meget, at også fagpersoner giver os ros med på vejen.

b-near er helt fantastisk

b-near er helt fantastisk - vil blot ønske jeg havde fået én skærm til mine forældre noget før!
Jeg kan nemt holde kontakten med mine forældre, og være tilgængelig i valgte tidsrum på døgnet. Ligeledes mine egne børn har nemt ved at holde kontakten til deres bedsteforældre og de har aldrig haft mere kontakt end i dag. Det har skabt en ro hele vejen rundt i familien og utrolig meget glæde, da vi nu kan have en mere nærværende kommunikation på daglig basis.

4 July 2024

Reply from b-near

Tusind tak for de pæne ord.

Take a closer look