Meget billige dele og og ok levering. Umiddelbart ser kvaliteten også ok ud. Så gerne lidt hurtigere levering, og pengene blev først trukket ved forsendelse og levering til døren - helt super ok. Best... See more
Company replied
Company replied
Autodele24 har et bredt udvalg af høj kvalitet bildele til gode priser, bestilling og betaling er nemt og leveres hurtigt! Hjemmesiden giver god vejledning og er nem at betjene. Alt i alt en god... See more
Bestilte mandag eftermiddag. Modtaget min pakke torsdag klokken 10:15. Levering fra Tyskland til den pris, det kan ikke gøres hurtigere. Plus fik 25% på min varer ;-)
nemt at bestille og finde varen. Hurtig tilmelding. Hele tiden orienteret om ordrestatus, og så oveni hurtig levering. Kan kun sige jeg havde en god oplevelse med firmaet.
Hurtig levering og god kvalitet. Delene passede perfekt. Kan anbefales.

Reply from Autodele24
Har købt mange autodele fra dem men når man så vælger at skrive en vurdering af en vare der er negativ vælger de ikke at skrive den, syntes det er ærgerligt at andre kommer til at købe samme vare for at finde ud af at den ikke passer, er ellers godt tilfreds med dem.

Reply from Autodele24
Hurtig levering og super service - fik lige det jeg havde bestilt🤣🤣🤣👍🫣

Reply from Autodele24
Jeg har bare gode oplevelser jeg får svar på de jeg spør om og får pakken straks
Menvsporing av pakken mangler

Reply from Autodele24
Købte en turbo. Den blev leveret til lovet tid, fabriksny og iorden til en meget konkurrencedygtig pris. Helt som det skal være.

Reply from Autodele24
Priserne er lave og udvalget er stort, men PAS PÅ: Hvis du ikke er helt sikker på, at delen passer til din bil, så skal du skrive til kundeservice og bede dem tjekke, at den passer, fordi det er rigtig bøvlet og dyrt at sende varer tilbage til Berlin. Du kan IKKE regne med, at et indtastet reg. nr. giver dig den rigtige del. Tjek OEM-nr. eller skriv til kundeservice!
Leveringen er lidt langsom.

Reply from Autodele24
Jeg har bestilt nogle varer 35180747 den 14. August, som er konfirmeret betalt, men jeg har intet hørt angående afsendelse af varen??? Varerne står i systemet som på lager og sendes indenfor 1-2 hverdage.
Jeg har også bestilt varer den 16. August. Dem har jeg fået forsendelses oplysninger på.
Måske en fejl...
Ellers super godt udvalg til god priser 😊

Reply from Autodele24
Bestil min vare den 20.05.2020 og de kom i dag den 26.05.2020 alt var som det skulle være men under mig lidt at vi betale dansk moms på 25% i stedet tysk moms som er 19 % nu når nu firma er i Berlin men elles godt tilfreds med det jeg har købt :-)