Atami Randers Reviews 30

TrustScore 3 out of 5

3.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg ku ha givet 0 havde jeg det … Aldrig har det været så ringe . Været derinde mange gange men det er kun blevet ringere og ringere .. for det første kom første starters ikk og vores sushi var... See more

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Enorm god 1. Gangs oplevelse med take-away hos Atami Sushi. Hurtig service og god mad! Tjeneren Magnus stod for min oplevelse, og levere høj klasse. Imødekommende, smilende og service-minded - M... See more

3.2

2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

Lækker mad

Restauranten var næsten helt fyldt op og de havde meget svært ved at følge med og ventede derfor utrolig lang tid på maden - men fik super lækkert mad og personalet var smilende og serviceminded og når derfor op på 4 ⭐️ 😊

11 April 2026
Rated 2 out of 5 stars

Kedeligt bord

Vi bestilte bord i god tid. Bord til 4 med en børnestol. Vi ankom lidt før 16 en lørdag. Vi kom ind til en nærmest tom restaurant. Vi fik et bord helt op til køkkenet og hvor man kan hente is, kaffe osv.
Det eneste vi fik ud af det var larm og opvask fra køkken, de ansatte der rendte frem og tilbage med bestik, glas osv. og folk der skulle hente is og kaffe.
Maden var okay, men generel kedelig oplevelse.

4 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg ku ha givet 0 havde jeg det …

Hvis jeg ku ha givet 0 havde jeg det …
Aldrig har det været så ringe . Været derinde mange gange men det er kun blevet ringere og ringere .. for det første kom første starters ikk og vores sushi var ikk frisk lavet … laksen var så fed at vi klagede men der var intet at gøre … overså vires bestilling 2 gange så dukkede aldrig op så jeg ventede 45 min på min sushi … vores starters kom om var kolde vente igen og kom intet så kom de efter jeg ikk ved hvor længe og var lunkne … jeg vil aldrig anbefale dette sted til nogen og sætter ALDRIG mine ben der igen … 😡🤨

1 April 2026

Kanon oplevelse!

Enorm god 1. Gangs oplevelse med take-away hos Atami Sushi.
Hurtig service og god mad!

Tjeneren Magnus stod for min oplevelse, og levere høj klasse.
Imødekommende, smilende og service-minded - Man føler sig velkommen, og der bliver eksekveret hurtigt og professionelt af ham.
En rigtig god oplevelse!

8 March 2026

En vellykket aften.

Jeg havde bestilt bord til min kæreste og jeg. Lige fra vi kom ind til vi forlod stedet, var vi fuldt ud tilfreds. Tjenere/service var helt i top, og der blev hurtigt svaret på div spørgsmål, og alle gjorde alt hvad de kunne for at gøre alle tilfredse.
Maden var helt som forventet - rigtig lækker og ikke noget at brokke sig over.
Så en 10/10 oplevelse her fra.

3 March 2026

Dårlig ventetid!!!

Manden var sådan set ok når det endelig kom. Men at vente i 45 minutter på at få en ret og så 30 minutter igen for næste ret er helt uacceptabelt.
At sidde og kigge på en masse tomme borde med tomme skåle og fade er ikke ret appetitligt at se på.
Dårlig oplevelse, det var sidste gang jeg kommer her.

18 February 2026

Super god oplevelse hos Atami Sushi Randers

Vi havde en virkelig god oplevelse hos Atami Sushi i Randers. Personalet var venligt og imødekommende fra start til slut, og stemningen var hyggelig. Maden kom hurtigt, og alt smagte friskt og lækkert.

Det hele spillede bare, og vi gik derfra mætte og tilfredse. Kan klart anbefales, og vi kommer helt sikkert igen!

12 February 2026

Desværre en dårlig oplevelse

Maden var god, men restauranten var overbooket og de kunne på ingen måde følge med. Vi ventede 15 min på at få vores bord, vi ventede derefter over 1 time på vores drikkevarer og måtte selv rykke for dem og hente dem i baren - der fik vi så ikke en gang det rigtige, men opgav at sige mere. Vi fik heller ikke vores bestilte dressinger og soja kom først til bordet 15 min inden at vi forlod vores bord. Personalet gjorde deres bedste for at følge med, men vores aften var langt fra god desværre og i kompensation fik jeg kun tilbudt et afslag på 10%..

14 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Atami sushi i Randers prøvede vi 2…

Atami sushi i Randers prøvede vi 2 rutinerede sushi elskere i dag. Det var både første og eneste gang vi spiste der. Flere af retterne vi fik var stegt alt alt for længe og smuldrede næsten væk. Vi havde en mistanke om det var opvarmet mad fra i går.. Langsommelig betjening og vi fik limonade der intet smagte af. Flere at retterne ventede vi meget meget længe på og det var svært og se på retterne hvem der havde bestilt hvad. Vi har begge fået friskere og mere spændende sushi på andre restauranter. Man skulle tro robotterne som serverede også lavede maden for så kedelig og tør var den desværre

30 January 2026

Forfærdelig sushi-oplevelse

Forfærdelig sushi-oplevelse, og vi kommer der aldrig igen.
Vi var 4 piger afsted, som er rutinerede sushi-spisere.
Første omgang sushi kom lynhurtigt ind og det virkede tamt - og som om det havde stået ude længe. Det smagte ikke friskt, og derfor klagede vi over maden. Sushi-kokken kom ud og ville ikke engang selv spise nogle af rullerne, da han godt kunne se, at de havde stået for længe. Mayonnaisen på nogle af stykkerne havde fået hård skorpe af at stå inden de blev serveret for os. Men ellers fortalte han, at deres normale procedure er at sushien kan stå op mod en time, så de kan følge med de mange bestillinger. Vi spiste tidligt (17.30) og der var ikke specielt fyldt op på dette tidspunkt.
Vi bad dem om at få frisklavede ruller, hvilket var en tand bedre, men ikke noget at råbe hurra for.
Hver gang vi bestilte på tablet’en manglede en del af bestillingen.

Vi oplevede at retterne på billedet ikke matchede de retter, som kom ud - her kan nævnes japanske svampe som så lækre ud på billedet - da de kom var det indtørrede hårde stykker svamp på et træspyd.

Servicen var elendig - der kom ikke nogle ned og spurgte om vi ville bestille flere drikkevarer, vand skulle selv hentes i baren. Fadene blev ikke ryddet af før desserterne kom.
Her kan også nævnes at de sendte 4 desserter ud, men kun med to skeer til.

Vi blev ikke oplyst om, at vi kunne få kaffe og is, som en del af buffeten.

Det er flotte nyrenoverede lokaler, men det virker til at de har slået større brød op, end de kan bage.

Vi kommer der ikke igen, men håber for fremtidige gæster, at køkkenet vil koncentrere sig om at maden vil være frisklavet til gæsterne - i stedet for at lade den stå op mod 1 time samt undlade at bruge tiden på udskårne radiser og agurker og små skåle med damp på sushifadene.
Samt få højnet serviceniveauet.

Som kompensation for den dårlige oplevelse fik vi 10 % rabat på buffeten.

13 December 2025

Positive oplevelse

Positive oplevelse. Vi var der en søndag aften, god atmosfære, meget hyggeligt stemming og nogle søde tjenere. Maden var helt vildt god. Det var første gang vi var der. Super godt, kan kun anbefales

23 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Har besøgt deres restaurant to gange…

Har besøgt deres restaurant to gange nu- begge var hverdage... Har kun haft positive oplevelser med både mad og personale.
Vores drikkevarer kom indenfor få minutter efter bestilling, og der var intet at sætte en finger på, hvad angår vores oplevelser med maden.
Personalet var flinkt og imødekommende- vi fik både leveret til bordet af personale og robotter.

Alt i alt to gode oplevelser.
Kan klart anbefales ☺️

30 October 2025