Company details

2. Auto Machine Shop
  3. Car Detailing Service
  4. Used Tire Shop

Written by the company

Din bilfirma som säljer, byter, köper, servar & reparerar bilar i Lindome strax söder om Göteborg. Vi har ca 50-60 begagnade bilar & 10 motorcyklar i lager i Lindome.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

STOR VARNING för köp och verkstad här!!

Min erfarenhet av denna bilfirma är mycket negativ!

Köpte en bil som började få allvarliga problem direkt efter köpet. Det blev snabbt tydligt att bilen inte var i det skick man rimligen kan förvänta sig när man handlar av en bilfirma. Det mest frustrerande var dock hur företaget hanterade situationen efteråt. När problem uppstod fanns ingen vilja att hjälpa till, inget ansvarstagande och inget intresse av att hitta en lösning. Istället undvek de att svara så fort affären var klar.

Som kund förväntar man sig trygghet, särskilt när man köper av handlare och inte privatperson. Här blev det tvärtom en dyr och stressande erfarenhet (nästan 100 000 kr, pengar som jag inte får tillbaks).

Varning till andra!
Var mycket noggrann, kontrollera bilen ordentligt och lita inte enbart på säljsnacket. Jag önskar att jag gått någon annanstans.

9 April 2026

Varning för köp här!

Köpte en Peugeot som enligt säljaren skulle vara trygg och lämplig för daglig vkörning. Efter bara 1,5 månad var motorn helt förstörd. Verkstaden och försäkringsbolaget bedömde att motorn behövde bytas och sa även att detta såg ut som ett fel som byggts upp över tid. Försäkringsbolaget gav ingen ersättning. Där stod jag med en obrukbar bil och hela kostnaden själv. När jag reklamerade började Askims bil istället skylla på kunden (mig) med påståenden om fortkörning och vårdslös körning och att det skulle gjort att motorn pajade. De påstod också att oljan behövde fyllas på varannan vecka. Inga protokoll, ingen servicehistorik, inga papper trots att sådant skulle finnas i handskfacket. Istället för att ta ansvar besvaras varken samtal mail eller sms och undviker att lösa problemet. Mycket fegt och oseriöst agerande.

Min upplevelse är att jag blivit såld en bil som säljaren (Askims bil) känt till - En uppenbar blåsning helt enkelt!

Jag är okunnig och kan ingenting om bilar, det drog de naturligtvis nytta av.

Varning till andra - Köp inte här utan fullständig oberoende kontroll och all dokumentation i handen. Jag ångrar affären djupt och vill verkligen varna andra så att man inte heller hamnar i min situation och står både utan en bil och ett minus på 80 000 kr i kassan...

28 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

oseriös verkstad, felaktiga fakturor och undermåligt arbete

Jag lämnade in min Mercedes CLA hos Askim Bil. Jag fick en lånebil (Toyota iQ, JUF638) där P‑lampan var tänd redan vid utlämning eftersom en brytare stod i fel läge. Det är inget en kund ska behöva upptäcka eller förstå. Verkstaden ska lämna ut bilen i korrekt skick.

Nästa morgon var lånebilen helt död eftersom batteriet dränerats. Jag tvingades ringa Bärgningstjänsten – för deras bil, inte min. Bärgningstjänstens rapport visar tydligt att uppdraget gällde JUF638, och fakturan skickades också till Askim Bil, inte till mig.

Trots detta försöker Askim Bil fakturera mig för:

- “Avbruten diagnos” som aldrig utfördes
- Bärgning av deras egen lånebil
- Ett påhittat påstående om att jag “egenmäktigt bokat bärgning”

Det blir värre.

När jag hämtade min egen bil hos Askim Bil hade ingenting blivit åtgärdat.
Jag fick senare bilen fixad hos Bosch Electroservice, där felet faktiskt löstes.

Hos Askim Bil:

- Bilen var oförändrad
- LED‑listen i instrumentpanelen var halvt utdragen efter deras arbete
- De hade inte ens provkört bilen
- Mekanikern sa i telefon: “vi kommer inte ta betalt, självklart”
- Ändå skickade de en faktura efteråt

Detta är oprofessionellt, oseriöst och strider mot Konsumenttjänstlagen.
Jag har bestridit fakturan och kommer att gå vidare till ARN om de fortsätter driva detta ogrundade krav.

Rekommendation:
Håll er borta. Askim Bil tar inte ansvar för sina misstag, lämnar ut lånebilar i felaktigt skick, gör undermåligt arbete och försöker sedan fakturera kunden för sina egna brister.

21 March 2026

Blev blåst

Första gången jag lämnade in på service. Blev ok bemött och fick offert snabbt via mail. Där påstod de att mann använder Mann filter bla. Hög kvalitet. Kollade när jag kom hem och då visade de sig att oljan var nog bytt. Luftfiltret var bytt men till de billigaste japco som de dessutom satt fel. När jag nu också bytte till sommardäck så kan man ju tydligt se att några luftnipplar inte har öppnats på något bromsok. Ingen bromsvätska är heller bytt. Försökt att nå dem men ingen svarar i telefon. Inget svar på mail heller där man var blixtsnabb att ge mig offert.
Har blivit debiterad för bromsvätska som inte är bytt uppenbarligen. Dessutom satt in billigare filter.
Så passa er för den här verkstaden

18 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Trevlig personal

Trevlig personal på Lindomes bilverkstad, den nya killen som heter Gabriel vilken service jag fick av han, han berätta att han precis har slutat skolan och blivit bilmekaniker.
Stort plus till han.

13 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Mycket hjälpsamma och pålitliga

Vi har en Polo och en Passat som vi vid upprepade tillfällen under de senaste 3-4 åren har fått fantastisk hjälp med både service och reparationer. Edie är mycket hjälpsam och pålitlig. De har alltid löst våra problem både snabbt och ekonomiskt (försöker aldrig pracka på oss några dyra lösningar, tvärt om). Mekaniska såväl som elektriska problem har lösts.

14 January 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look