AS3transitions coachinguddannelse Reviews 12

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

1. Coaching Center

Written by the company

I AS3 kan du uddanne dig inden for coaching på 3 niveauer. Grundlæggende lærer du at bruge coaching som et redskab til dialog. Har du ambitioner om at arbejde professionelt som coach, kan du gå hele vejen og tage vores internationalt anerkendte coachinguddannelse.

4.3

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

AS3 Transitions Coach uddannelsen kan anbefales!

Jeg havde nogle fantastiske dage på AS3's coaching uddannelse. Lisbeth Bygsø og Christa Jørgensen var begge meget dygtige, indlevende og kompetente undervisere.
Jeg gik fra undervisningsdagene fyldt op med ny læring og ny viden, som jeg med det samme kunne bruge i min hverdag.
Jeg kan varmt anbefale uddannelsen til andre, som ønsker at blive klogere på sig selv og øve sig i ikke altid at komme med løsningerne!

7 August 2017

Bedste anbefalinger

Jeg har deltaget på AS3´s Transition Coaching uddannelse, Foundation niveau og har kun rosende ord at sige til hele forløbet. Et rigtigt dygtigt undervisningsteam. Både undervisningen og eksamen var meget professionelt. Meget fin sammensætning af teori og praktiske øvelser. Jeg har efterfølgende gjort brug af de tillærte metoder og tilgange der blev gennemgået på undervisningsdagene.

4 July 2017

Coachinguddannelse med højt niveau

Jeg giver coachinguddannelsen på AS3 fem stjerner, da jeg synes uddannelsen har et højt niveau. Teoretisk har uddannelsen både bredde og dybde, da den inddrager forskellige teorier. Metodisk skal vi som deltagere coache mange timer for at kunne bestå eksamen. Og det er netop denne træning i coaching, der betyder at uddannelsen forankrer sig. Og endelig er underviserne fremragende, såvel som rollemodeller for den uddannelse, de udbyder og gennemfører, som i forhold til deres pædagogiske tilgang på uddannelsen.

26 June 2017
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har deltaget på Foundation niveau …

Jeg har deltaget på Foundation niveau af Transitions Coaching. Undervisningen var styret af et rigtig godt og professionelt undervisningsteam på to, og jeg har efterfølgende gjort brug af stort set alle de metoder og tilgange, der blev gennemgået. Stor ros til AS3 for deres gode undervisningslokaler, deres forplejning og deres dygtige ansatte, der satte prikken over i'et.

11 April 2017

Ambitiøst og brugbart uddannelselsforløb

Selvom det er et kort forløb, er det udnyttet maksimalt. Tilrettelagt meget professionelt og med nogle dygtige og ambitiøse instruktører. Fint med mange praktiske øvelser, der hurtigt giver en hands on erfaringer. Jeg fik stort udbytte og har allerede kunne implementere de opnåede værktøjer og erfaringer i min hverdag.

24 January 2017

Professionelt forløb

Jeg har deltaget på Coaching Foundation (første del), og det har givet mig meget.
Under kurset var der mange gentagelser (øvelser), og det har vist sig at være rigtig godt for efterfølgende sidder meget på rygraden. Det er et forløb, hvor man virkelig får noget ud af det.
Underviserne er dygtige og under forløbet blev der vendt en masse interessante ting; deltagere og undervisere i mellem.
Anbefales herfra

Rated 4 out of 5 stars

AS3Transitions coaching - rigtig god oplevelse

Jeg har deltaget i ovenstående uddannelsesforløb og kan som coach certificeret i 2008 anbefale dette som brush up, men også som et fantastisk lærings-/udviklingsforum med plads til gode teoretiske emner og øvelser i praksis.
Hanne Riis Madsen
HR partner

Rated 4 out of 5 stars

Hands-on Coach uddannelse

En god uddannelse delt i 3 individuelle steps, hvert step afsluttes med eksamen, så man bestemmer selv hvor langt man vil gå / hvad man har brug for.
En god vekslen mellem teori og praktiske øvelser, så jeg gik derfra med en masse træning og feedback til forbedring.
Dygtige og nærværende undervisere.
Glæder mig til næste niveau.

Take a closer look