See what reviewers are saying
Var uppe o gjorde en ryggoperation, de var väldigt tydliga o tillmötesgående då man var lite nervös inför Op.i receptionen då man checkade in så blev man lugn av deras närvaro. Efter Op så fick jag... See more
Jag vill framföra ett stort och…
Jag vill framföra ett stort och innerligt tack till hela kliniken för den fantastiska vård och det bemötande jag har fått i samband med min operation.
Ett särskilt varmt tack till läkaren Anders för ett mycket professionellt, tryggt och skickligt utfört arbete. Jag kände mig i goda händer genom hela processen.
Jag vill också rikta ett stort tack till narkosläkaren samt till den underbara personalen – Annika, Ulrika, Elisabeth, Karin och Erika – för ert engagemang, er omtanke och er höga professionalitet. Ni har varit lyhörda, närvarande och tagit hand om mig på ett sätt som fått mig att känna mig både trygg, sedd och väl omhändertagen hela tiden.
Jag upplevde att ni ständigt fanns där, redo att hjälpa och stötta mig med allt jag behövde, och det har betytt oerhört mycket för mig.
Även till all övrig personal som varit delaktig i min vård – även om jag inte kan alla namn – vill jag framföra mitt varmaste tack.
Jag ger er ⭐⭐⭐⭐⭐ (fem stjärnor) för ert fantastiska arbete och kan varmt rekommendera er verksamhet.
Med vänliga hälsningar
Mitra Hobehshoar
Undermåligt journalsystem på ArtClinic
Varit patient på ArtClinic flera gånger. ArtClinic gör en så stor sak av att de är ISO-certificerade men de har inte ens stavningskontroll i sitt journalsystem. Läkaren stavar som en kratta och det är inte okej att göra det i en patientjournal.
ArtClinic har nu anställt skandal-plastikkirurgen Chris Jahnbaz som har skadat väldigt många patienter. Det är obegripligt att ArtClinic har anställt denna kirurg!
Besviken
Jag upplever att kompetensen är bristande när det gäller plastikkirurgi. Speciellt de områden som ögonlocken. Det är stora gropar som skapar onödiga ärr. Suturer som sitter nu i 10 månader under huden och skaver och syns som en böld. Jag har fått information att läkningsprocessen tar lång tid, men när något upplevs helt annorlunda då borde läkaren reagera.
Det är fantastisk personal som arbetar på operationsavdelningen, kompetens och omhändertagande ger fin omvårdnad.
Jag förväntade mig snygga stygn, det är plastikkirurgi vi pratar om. Tyvärr, det kan jag inte säga att jag är nöjd med. Nu har det gått två månader där jag försöker boka ett återbesök hos min kirurg och tyvärr det finns inga tider så jag kommer inte rekommendera Art Clinic till mina bekanta. Ledsen.
Har fått en knäprotes inopererad imorse…
Har fått en knäprotes inopererad imorse av läkare Thom Keiller. Superbt förarbete via Annelie och en service och ett patientbemötande som är helt unikt.
Hela upplevelsen på Art Clinic är bästa tänkbara och kan därför starkt rekommenderas.
👌👌👌👍👍👍
Sorgligt!
Jag har blivit opererad för spinal stenos pp Art clinic i Mölndal april 2024. Det har nu gått 1 år och 8 månader. Jag kan konstatera att operationen har misslyckats.
Har kämpat med träning i olika former sedan operation men inget hjälper. Fick second opinion pp Spine center, där man kunde konstatera att jag förmodligen inför operationen hade både diskbråck och spina l stenos! Ingen läkare på Art clinic nämnde det för mig.....
Nu försöker jag med stora pengar hos naprapat att en gång för alla bli smärtfri.
Min resume för Art clinic är : Otrevliga läkare, bristfällig uppföljning och till viss del vård. Läkare tar emot 40 min försenad med fet Rolexklocka och maffiga ringar .....inte seriöst! Är man i vården skall man upoföra sig därefter!
Det här är svidande men sant.
Åkt 30 mil med bil helt i onödan.
Har med nöd och näppe tagit mig till Art Clinic för bedömning av min spinal stenos. Väl där så tittade läkaren på röntgenbilderna på skärmen och ber mig förklara mina besvär. När jag gjort detta bad hon mig stå på tå och häl, jag fick sätta mig på britsen och testa med att pressa benen mot och från henne samt försöka lyfta båda benen samtidigt, dessa tester gick inte så bra. Sedan kom svaret/domen: du är överviktig och måste gå ner minst 20 kg!!!!!!! Detta kunde man meddelat mig per telefon efter att ha läst min hälsodeklaration. Det var en både dyr och väldigt jobbig resa för ingenting.
Men läkaren tyckte att jag skulle kontakta min Vc för hon tyckte sig höra att min andning inte lät riktigt som den skulle och det tackar jag henne för. I övrigt blev jag väldigt väl bemött.
Otrevlig läkare !
Pga av mitt hälsotillstånd och övervikt så var det inte aktuellt att operera min rygg för spinal stenos ! Ok , det kan jag förstå ! Men var jag tvungen att åka dit och bli hånflinad av en läkare när dom redan vet om mitt hälsotillstånd eftersom jag hade skickat min hälsodeklaration till dom ?
Ny höftled
Efter svår artros med smärta och hälta fick jag operera höften på Art Clinic i december -24.
Dr. Michael Widmark och kompetenta kollegor gjorde ingreppet med ett resultat som infriar de högsta förväntningar. Även vistelsen på den välskötta kliniken, inklusive en övernattning med mat, mediciner och vänlig omvårdnad lämnade enbart positiva minnen.
Rehabiliteringsprocessen har sedan följt plan, steg för steg, så att det nu rent av går an att börja tänka på …vandringar! Inget mindre än ett mirakel.
Var uppe o gjorde en ryggoperation
Efter Op så fick jag ett väldigt proffsigt bemötande o de var väldigt trevliga samtliga i personalen .
Läkare o övrig personal vill jag rikta ett stort tack till .
Mvh Michael Nordström
Opererade brösten igår
Opererade brösten igår, ett större ingrepp. Stor tack till all vårdpersonal. Kirurgen Martin Hauge rekommenderar jag starkt. Professionell, skicklig och förtroendeingivande samtidigt supertrevlig prata med. Jag är jättenöjd, med bemötande, tydlighet i instruktioner och adekvat information jag fick från första stund och sist men inte minst en vänlighet och respektfullt bemötande från hela vårdpersonalen. Imponerande.
Va där idag träffa en så noskilant…
Va där idag träffa en så noskilant läkare en av dom mest otrevligheter läkarbesök jag haft under mina 54 år har 2 bekanta som varna mig men trodde inte på dom DET VA VÄRRE ÄN DOM SA
Stort tack till Ortoped Fredrik Nielsen…
Stort tack till Ortoped Fredrik Nielsen och den underbara personalen på Art Clinic för en mycket lyckad knäprotesoperation.
Ulla-Britt Morin Liden
Gjorde en övre ögonlocksoperation av dr Virginia Gonzalez
Gjorde en övre ögonlocksoperation av dr Virginia Gonzalez i Uppsala17 september-24. Kände mig lugn med Virginia som kirurg, var mest orolig över lokalbedövningen men den kände jag knappt och hon förklarade hela tiden vad hon gjorde. Så jag är supernöjd. Hade inte heller någon smärta efteråt. Fick även bra bemötande av övrig personal också.
Jag opererade min rygg av Kardo Raouf
Jag opererade min rygg av Kardo Raouf. Augusti 2024. Jag är 100% nöjd. All personal gjorde sitt yttersta för mig och jag kände mig väldigt ompysslad. Så har borde all vård vara. Tack till er alla
Fantastisk vård där man verkligen känner sig trygg!
Gjorde höftledsoperation 24 september. Underbart bemötande från alla. Kände omedelbart stort förtroende för dr Mikael Widmark. Är så tacksam för min "nya" höft ( bara en kvar....) Operationen på Art Cliniq Mölndal känns som en högvinst!! TACK!
Nej tack.
Hmm.. Skulle det föreställa någon form av hjälp??
En läkare som inte engagerade sej i mina problem...
Intimkirurgi, Art Clinic, Mölndal
Jag opererades pga bl a en förlossningsskada i de inre blygdläpparna. En ny skada uppstod vid ingreppet hos dem och jag vågar inte träffa kirurgen pga att han blev irriterad när jag visade min oro på telefon efteråt. Jag har bett om att få träffa en annan läkare men nekats och istället blivit hänvisad till deras försäkringsbolag vilket gav mig avslag på fråga om ersättning.
Träffade Dr. Kardo Raouf
Träffade Dr. Kardo Raouf på art clinic i Mölndal, med hopp om att få min operation för Ulnarisnerven som ligger i kläm.
Dr. Kardo Raouf känns inte särskilt pålitlig. Verkar inte läst journalen, gör ingen undersökning alls, frågar ang mina medeciner (som jag redan har angett till dem), undrar varför jag äter vissa medeciner (för min migrän), men toppen på isberget är ändå att han sitter och pratar om en helt annan nerv än den det är (vet ej vilken ännu), fasten jag tom nämner vilken nerv det handlar om. Blir chockad över det han säger att Ulnarisnerven går ut i tummen och men inte i lillfinger och ringfingret (vilket den gör) Samt verkar förvånad att jag har fruktansvärda smärtor från nerven i yttersidan av armbågen (där man får den sk enkelstöten) vilket man får av denna nerven.
Alltså sitter han och pratar om en helt annan nerv än det handlar om, kan inte förstå varför jag har ont där för. "Men smärtor har jag det är konstaterat"
Han tittar inte ens på de röntgenbilder som är tagna senast nu i år utan istället från förra året, de i år konstaterats att jag har diskutjutningar av flertalet läkare (enda anledningen att jag blivit skickad dit är för att försöka få operation tidigare än vad kön är på sahlgrenska.
Dessutom anser han tydligen i det han säger att det alternativet som finns är att fortsätta gå på starka smärtmedeciner.
Jag har tidigare opererats där med jätte bra resultat och varit jätte nöjd (hade en annan läkare då). Fasten det står I min journal så hade inte han koll på detta heller.
Så imorgon blir det att kontakta SU igen prata med dem och berätta vad som hände idag. Samt tydligen skall Dr. Kardo Raouf ringa mig imorgon så jag får prata med honom igen. Körde över 10 mil enkel väg för att träffa denna läkare som uppenbarligen INTE har en aning om vad han pratar om och kan sin sak.
Så vill varna andra för honom.
Rädd för sövning
Kom in o var så rädd för att sövas,satt o grät i väntrummet. Pernilla som tar emot på plan 6 gick helt sonika in o hämtade Narkosläkaren Bertill Andersson som genast tog in mig o pratade o lugnade mig något. Fick byta om o sen fick jag en " hutt" av nåt lugnande mot Paniken. Personalen - varenda en av dem- är helt fantastiska! Har aldrig känt mig så väl omhändertagen på ett Sjukhus som jag gjorde hos Art Clinic i Mölndal- gjorde en Diskbråcksoperation i Ryggen - tack Kardo och ALLA ni andra på kliniken! Ni är Guld värda 🙏❤️
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.