andersen & nielsen as Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk kundeservice – langt over forventning!

Vi har været rigtig glade for vores Kitchen Friend W6 køkkenkværn, som har fungeret upåklageligt i over to år. Da der for nylig opstod problemer, tog jeg kontakt til kundeservice – og blev mødt af en utrolig imødekommende og hjælpsom tilgang.

På trods af at garantiperioden var overskredet, tilbød de en erstatningsenhed, som jeg selv kan montere, så jeg undgår unødvendigt bøvl og omkostninger. Alt de bad om, var en kopi af fakturaen for at bekræfte købsdatoen.

Stor tak til Natasa Dordevic Sørensen for en professionel, venlig og løsningsorienteret service. Det er sjældent at opleve så høj standard for kundeservice – og det skal de have stor ros for.

Kan varmt anbefales!

28 March 2025
Rated 1 out of 5 stars

DÅRLIG SERVICE

9. marts 2009 køber vi en InsinkErator AquaHot varmtvandshane hos LavprisVVS, leveret af firmaet Andersen&Nielsen, som monteres af aut. VVS-installatør primo april 2009, i vores helt nye køkken.

Lige før jul 2011, altså da varmtvandshanen var ca. 2,5 år, opdager jeg fugt i soklen på vores køkken og ved afmontering af køkkenvasklågen, viser det sig, at der drypper vand fra varmtvandshanen og det i størrelsesordenen 1 liter i døgnet, hvilket har stået på, formentlig gennem nogle måneder.

VVS manden tilkaldes, varmtvandshanen afmonteres og det viser sig, at der er kommet et hul i den rustfri ståltank, hvor der altid er 2,5 liter 98 grader varmt vand i.

Taksator fra vores forsikringsselskab tilkaldes og det konstateres, at varmtvandshanen har forårsaget omfattende vandskade i etageadskillelsen, et par køkkenelementer m.v., i alt for 82.000 kr.

Den rustfri ståltank sendes til Andersen & Nielsen, der uden som meget som en undskyldning sender os en ny rustfri ståltank 9. januar 2012 – fin service, da garantien jo var udløbet.

19. februar 2016, slår vores HFI relæ fra og ved nærmere undersøgelse viser det sig, at den rustfri ståltank atter er utæt, men heldigvis opdager HFI relæet det, så der er igen stor vandskade denne gang.

VVS-mand tilkaldes, varmtvandshanen afmonteres og det konstateres igen, at den rustfri ståltank er utæt.

21. februar skriver jeg til Andersen & Nielsen, incl. billeder, at nu er den gal igen, samt at jeg forventer at de atter sender mig en ny rustfri ståltank og naturligvis betaler de følgeomkostninger jeg må have, som følge af deres ringe produkt.

23. februar modtager en 1 side lang svarskrivelse, hvor man fralægger sig ethvert ansvar og i øvrigt gør mig opmærksom på, at garantiperiode på 24 måneder er udløbet. Det er jeg selvfølgelig helt på det rene med og denne gang nåede den rustfri ståltank så at holde 4 år, før der gik hul i den.

Moralsk er Andersen & Nielsen dog forpligtet til at holde mig skadeløs for de omkostninger et så ringe dyrt produkt har påført mig – der er jo ingen, der vil betale næsten 1.500 kr. om året for en EL-kedel!

Ud over at henholde sig til, at garantien er udløbet, bruger man som argument, at ”Dernæst må vi også erkende, at vores vand i Danmark noget mere kalk i vanden end resten af Europa. Mere end hvad godt er for produktet AquaHot.”

For det første er det noget være sludder, ingen rustfri ståltank går i stykker på grund af kalk, for det andet bor vi i Silkeborg, hvor der næsten ikke er kalk i vandet og endelig for det tredje, skriver Andersen & Nielsen selv i deres brochure for produktet ”Systemet er udstyret med en unik kalkreduktionsteknologi, som beskytter varmelegemerne i områder med hårdt vand og sikrer, at produktet virker pålideligt i årevis”.

Andersen & Nielsen er ophørt i 2012 med at forhandle produktet, ergo må man allerede i januar, hvor man uden beregning sendte mig en ny rustfri ståltank, have været vidende om, at produktet simpelthen ikke var produceret godt nok, hvilket afstedkom for store serviceomkostninger for Andersen & Nielsen. Alligevel sender man bare en ny rustfri ståltank, vel vidende, at vi ville stå med samme problem på et tidspunkt idenfor en meget kort årrække.

Allerede her, burde man være ”krøbet til korset” og indrømmet det var et dårligt produkt de havde solgt os og tilbudt os pengene retur, så vi kunne købe en Qoouker, som man nu anbefaler os at købe.

Bare rigtig dårlig service og jeg er så træt af også at have vandhane, køkkenvask m.v. fra et firma, der mener at dette er god kundeservice.

Så selvom Andersen & Nielsen har nogle andre flotte produkter, så lad være med at handle med dem – andre også tilsvarende flotte produkter.

20 March 2016
Rated 1 out of 5 stars

Service, en by i Rusland

Sagen kort, min Blanco vask smuldre ved afløbet hvilket jeg opdager efter 2år og 2 måneder. Har efter 3 måneder, og flere rykkerskrivelser, fået et forkølet svar, vasken er ødelagt af potter og pander fra en arrogant servicechef, selvom enhver kan se at det er fordi den ikke tåler kogende vandhane Kan absolut ikke anbefale firmaet andersen & nielsen as, hold jer langt væk, de står ikke ved deres produktansvar!

12 July 2014
Rated 5 out of 5 stars

Har 2 gange haft problemer med et dyrt blandingsbatteri fra dem, men de er utroligt service minded og hjælpsomme, sender uden brok reservedele og vejledning i uskiftning.
Super service !

8 July 2014