De pro deo advocaat begeleidde mijn rechtszaak stap voor stap. Daardoor voelde de hele situatie een stuk minder zwaar.
See what reviewers are saying
Ze vertelden dat t niet gratis is maar afhankelijk van inkomen
eerlijke gezegd had ik iets anders verwacht maar hij luisterde rustig en gaf zuiver advies
eerlijk geen snelle antwoorden maar duidelijke uitleg
Company details
Written by the company
Op amersfoortprodeoadvocaat.com zetten wij ons in voor toegankelijke en deskundige juridische hulp voor iedereen die recht heeft op een toevoegingsadvocaat in Amersfoort en omgeving. Wij begrijpen dat juridische kwesties vaak gepaard gaan met stress, onzekerheid en financiële zorgen. Daarom helpen wij cliënten snel in contact te komen met een ervaren pro deo advocaat die hun situatie begrijpt en daadwerkelijk opkomt voor hun belangen. Onze aangesloten advocaten zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden, zoals familierecht, strafrecht, huurrecht, vreemdelingenrecht en sociaal zekerheidsrecht. Ze werken op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, waardoor u – afhankelijk van uw inkomen – alleen een beperkte eigen bijdrage hoeft te betalen. Betrouwbaarheid, transparantie en persoonlijke benadering staan bij ons centraal. Via onze website kunt u eenvoudig een aanvraag indienen, waarna wij zorgen voor een snelle koppeling met een geschikte advocaat in uw regio. Wij geloven dat iedereen recht heeft op goede juridische bijstand, ongeacht zijn of haar financiële situatie. Heeft u juridische hulp nodig maar twijfelt u of u hiervoor in aanmerking komt? Neem gerust contact met ons op via de website – wij helpen u graag verder. amersfoortprodeoadvocaat.com – Uw steun in moeilijke tijden.
Contact info
De Brand 10-19, 3823 LH, Utrecht, Netherlands, Netherlands
- +31333690634
- klantenservice@amersfoortprodeoadvocaat.com
- amersfoortprodeoadvocaat.com
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
De pro deo advocaat begeleidde mijn…
communicatie was altijd netjes geregeld
eerlijk voelde betrouwbaar
eerlijk geen snelle antwoorden maar…
eerlijk geen snelle antwoorden maar duidelijke uitleg
De advocaat bleef altijd
De advocaat bleef altijd professioneel handelen ook wanneer gesprekken emotioneel werden
Ook na het indienen van stukken bleef…
Ook na het indienen van stukken bleef hij beschikbaar
brieven die verstuurd werden kreeg ik…
brieven die verstuurd werden kreeg ik dezelfde dag nog kopie
hij liep met mn oom in de tuin en zei…
hij liep met mn oom in de tuin en zei ik zorg dat t begrijpbaar wordt
Ze vertelden dat t niet gratis is maar…
Ze vertelden dat t niet gratis is maar afhankelijk van inkomen
Ze Keek Me Aan eEn Sprak Eerlijk Voelde
ze keek me aan en sprak eerlijk voelde oprecht
ze deden niet afstandelijk maar…
ze deden niet afstandelijk maar betrokken en duidelijk vanaf het begin
Toen ik geen uitweg meer zag
Toen ik geen uitweg meer zag, brachten ze positieve energie.
voelde echt alsof ik dezelfde kwaliteit…
voelde echt alsof ik dezelfde kwaliteit kreeg als prive klantem
ik had het gevoel dat ik alles kon…
ik had het gevoel dat ik alles kon zeggen zonder te worden onderbroken
Dankzij Zijn Uitleg Wist Ik Wat Ik
dankzij zijn uitleg wist ik wat ik moest verwachten en waar ik aan toe was
m'n moeder zei na afloop dat ze zelden…
m'n moeder zei na afloop dat ze zelden iemand zo zorgvuldig had zien werken en dat voelde ik ook
M'N Zus Was Erbij En Zei Later
m'n zus was erbij en zei later ook dat hij veel geduld had en me met respect behandelde, dat deed me goed
The Trustpilot Experience