Amagerbro Klinik For Fysioterapi ApS Autoriserede

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun positivt at sige om min oplevelse hos Amager fysioterapi. Jeg har fået både manuel behandling samt fysiske øvelser jeg kunne lave hjemme. Jeg har haft forløb ved anden fys før jeg kom ti... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har modtaget behandlinger for en hælspore som generede mig voldsomt, begyndende tilbage omkring jul i 24. Jeg kan varmt anbefale Stock Wave terapi, som den behandler Christian “udsatte” mig for ! Før... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har været her 2 gang (for absolute…

Jeg har været her 2 gang (for absolute ingen nytte) jeg havde en 3 aftale hos Morten. Finder i mellem tiden ud af at mine gene i alt den tid var kræft. Det rystede naturligvis hele min verden. Den dag jeg havde en aftale kl 16.00 hos Morten ringer jeg for at aflyse min tid da jeg havde det utrolig skidt. Jeg ringer så snart klinikken åbner og aflyser. Får simpelhen en regning fra dem nogle uger efter. Jeg reageret ik med det samme da jeg havde et kræft forløb i gang og min hjerne var et andet sted. Jeg ringer så for nyligt for at forklar at jeg har haft kræft og derfor var jeg skidt og og man ikke kan være en smule menneskelig og se igennem der 24 timers aflysning politik. Som i øverigt alle klinikker har. Jeg har ALDRIG modtaget en regning når jeg har haft aflysning en tid, af væsentlig mindre grunde en kræft.
Jeg får afvide det bare ærgeligt der er vores politik!
Jeg fraråder i at støtte sådan et mildest talt umenneskelig klinik de driver på Kirkegårdsvej 25.

7 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Endelig en effektiv behandling og smart…

Endelig en effektiv behandling og smart metode der virkede hurtigt. Martin er fantastisk til at guide mig. Super proff og dygtig. Jeg var i gode hænder fra day one - og grundet disse behandlinger har jeg fået "mit liv" tilbage. Tak!

15 November 2025

Fantastisk godt behandlingforløb af Brian Krogh Wang hos Amagerbro Fysioterapi

Jeg har haft et fantastisk forløb hos Brian Krogh Wang. Jeg havde haft smerter i venstra arm og skulder i lang tid.
Brian startede med at sende mig til en ultralydsscanning for at afdække hvad problemet kunne være. Baseret på scanningen og hans udersøgelse af mig lavede han et rigtigt godt behandlingforløb til mig som bestod i behandling af ham og nemme øvelser jeg selv skulle udføre hjemme.
Desuden er Brian rigtig god at informere om hvad smerterne skyldes, om hvordan det skal afhjælpes. Og er dygtig til at motivere en til at lave de øvelser der er behov for.
Jeg er nu smertefri i venstre skulder og arm. Jeg vil helt sikkert opsøge Brian igen skulle jeg få brug for fysioterapi i fremtiden.

25 July 2025

Reply from Amagerbro Klinik For Fysioterapi ApS Autoriserede

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har været tilfreds med behandlingen hos Brian, og at behandlingen har været effektiv.
Du skal altid være velkommen tilbage, såfremt at du får behov for fysioterapi på et senere tidspunkt.

Professionel behandling..

Professionel behandling... fisyoterapeut, og massø.
Jeg har det meget bedre.

10 June 2025

Reply from Amagerbro Klinik For Fysioterapi ApS Autoriserede

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den værdsætter vi rigtig meget.

Kompetence og ærlighed

Jeg går pt i et forløb hos Adrian Winther og jeg mærker tydelig fremgang i mit bevægeapparat og det skyldes Adrians kompetencer. Han er ærlig og kompetent. Det har jeg respekt for.

2 June 2025

Reply from Amagerbro Klinik For Fysioterapi ApS Autoriserede

Mange tak for din fine anmeldelse og rosende ord til Adrian. Vi er glade for at høre, at behandlingen har haft god effekt.

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt sted at være god service

27 May 2025

Reply from Amagerbro Klinik For Fysioterapi ApS Autoriserede

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den værdsætter vi rigtig meget.

Dygtigt og imødekommende personale

Dygtigt og imødekommende personale, som møder både simple og komplekse problemer med faglig nysgerrighed og empati. Jeg har brugt dem flere gange til forskellige skavanker og har været glad hver gang.

10 April 2025

Kære Laura,
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord. Det værdsætter vi rigtig meget.

Rated 5 out of 5 stars

Har igennem flere år fået massage ved…

Har igennem flere år fået massage ved Christopher og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Han er nærværende og forstår de udfordringer man kommer med og afhjælper problemet med en fantastisk massage.

5 April 2025

Reply from Amagerbro Klinik For Fysioterapi ApS Autoriserede

Tusind tak for din flotte anmeldelse og pæne ord. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med behandlingen hos vores massør.

Med venlig hilsen Signe
Amagerbro Fysioterapi og Træningscenter

Super godt!

Kan klart anbefales! Jeg har haft mange fysioterapeuter før Marie, forskellen er at jeg her føler mig lyttet til og respekteret som et helt menneske. Her er der ikke ambitiøse men realistiske mål, og det fungerer super godt for mig. Desuden fungerer betalingssystemet helt fint og sekretærerne er søde til at hjælpe når man i starten er lidt forvirret over hvordan man skal tjekke sig ind.

2 April 2025

Reply from Amagerbro Klinik For Fysioterapi ApS Autoriserede

Tusind tak for den flotte anmeldelse - og de rosende ord til Marie og sekretærerne. Det er vi meget taknemmelige for, og glade for at du har haft en haft en god oplevelse med at komme på klinikken.

Rated 5 out of 5 stars

Shock Wave terapi for hælspore virker !

Jeg kan varmt anbefale Stock Wave terapi, som den behandler Christian “udsatte” mig for ! Første gange ikke smertefri, men de fokuserede stråler opererer i det betændte væv, og har i dag afsluttet forløb og min fod/hæl har det så godt igen, at jeg kan gennemføre en mere optimal træning i mit fitness center. Tak for kompetent behandling Christian 😀👌

31 March 2025

Reply from Amagerbro Klinik For Fysioterapi ApS Autoriserede

Mange tak for din fine anmeldelse og rosende ord til Christian. Vi er glade for at høre, at shockwave behandlingerne har haft den ønskede effekt, og at du nu er i stand til at kunne træne effektivt igen.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig godt sted kan kun anbefale…

Virkelig godt sted kan kun anbefale det. De to fysioterapeuter jeg har med at gøre er rigtig gode til at finde nye øvelser der hjælper på mine skavanker, lyttende og altid med et smil på. Tonen på klinikken er rigtig rar, man bliver faktisk i godt humør af at komme der, og når det så samtidig hjælper så er det perfekt

27 March 2025

Reply from Amagerbro Klinik For Fysioterapi ApS Autoriserede

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at øvelserne har hjulpet godt på dine skavanker.
Vi arbejder på at skabe en imødekommende og behagelig atmosfære på klinikken, så det betyder meget for os at høre, at det har haft en positiv indvirkning på din oplevelse.

Schokwave-behandling

Min Shockwave behandling var virkelig god👏

16 March 2025

Reply from Amagerbro Klinik For Fysioterapi ApS Autoriserede

Mange tak for din flotte feedback. Vi er glade for at høre at din behandling har været god. Du skal altid være velkommen tilbage, hvis vi kan hjælpe dig en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

Super god behandling af frossen skulder

Fantastisk god behandling for min frossen skulder! Den er blevet fuldstændig rask selvom jeg havde gået med den længe og havde prøvet andre fysioterapeuter uden effekt.

18 February 2025

Reply from Amagerbro Klinik For Fysioterapi ApS Autoriserede

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er utrolig glade for at høre, at du har været tilfreds med behandlingen, og din feedback betyder meget for os.
Skulle du få brug for fysioterapi en anden gang, skal du være mere end velkommen til at vende tilbage.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun positivt at sige om min…

Jeg har kun positivt at sige om min oplevelse hos Amager fysioterapi.
Jeg har fået både manuel behandling samt fysiske øvelser jeg kunne lave hjemme. Jeg har haft forløb ved anden fys før jeg kom til Marie, dette uden tilnærmelsesvis samme resultat.
Efter forløbets afslutning er min arbejdsskade væk. Jeg kan kun anbefale andre at vælge Marie som behandler :-)

7 February 2025

Reply from Amagerbro Klinik For Fysioterapi ApS Autoriserede

Tusind tak for din fine tilbagemelding. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Rated 4 out of 5 stars

Professionel og dygtige behandler.

Professionel og dygtige behandler.
Har tidliger fået hjælp til en overarm og problemer med en slidt skulder.
Jeg har ikke haft problemer med arm og skulder i flere år.
Er nu i behandling for ondt i lænd og balle og forventer helt klart at problemet bliver løst.

25 September 2024

Reply from Amagerbro Klinik For Fysioterapi ApS Autoriserede

Tak for de pæne ord, det værdsætter vi rigtig meget.

Amagerbro Fysioterapi og Træningscenter

Dårlig oplevelse

Da jeg bookede tid den 12. september og udtrykkeligt sagde, at min behandler skulle være en kvinde, fik jeg at vide, at jeg så først kunne få tid den 20. september.
Det er så ok, da jeg havde dette forbehold, men i dag den 19. får jeg så en sms hvorpå der står, at de desværre må rykke min tid i morgen til en halv time før og at min behandler nu hedder Adrian????
Jeg har forståelse for, at jeg til at begynde med må vente længere tid med at få en aftale, når jeg kun vil behandles af en kvinde, men det er ikke i orden at ændre tiden og behandleren (i strid med aftalen) dagen inden jeg skal møde, når jeg har ventet så længe.

19 September 2024

Reply from Amagerbro Klinik For Fysioterapi ApS Autoriserede

Vi er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Behandleren som du havde en tid hos, var beklageligvis nødsaget til at ændre på jeres første aftale, og rykke dig til en anden behandler. Klinikken sendte dig derfor en sms dagen før din behandling, med den nye aftale, og at du kunne ringe og ombooke aftalen, hvis du ønskede det.
Da vi har en del andre kvindelige behandlere på klinikken, kunne problematikken meget nemt have været løst, hvis du havde kontaktet os direkte, og fået en anden behandler.

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter

Anbefaler Marie Rømer

Jeg har haft en meget meget fin oplevelse på denne klinik. Kan kun anmelde den behandler jeg har været hos. Det var Marie Rømer. Hun er nærværende, lyttende, empatisk og behandlede mine gener efter ankelbrud virkeligt godt. Massage, øvelser mv. Brugte ny metode(for mig :)), Mulligan koncept. Det virkede rigtig godt.
Eneste minus ved klinikken er at man ligger i et stor rum, hvor patienter kun er adskilt af gardiner. Det er forstyrrende og ikke rart at alle kan høre hvad man fejler, eller at man selv kan høre hvad andre fejler.

24 May 2024

Reply from Amagerbro Klinik For Fysioterapi ApS Autoriserede

Tusind tak for de flotte ord. Det værdsætter vi rigtig meget.

Mvh Amagerbro Fysioterapi og Træningscenter

Advarsel hold jer langt væk

Advarsel hold jer langt væk

Jeg har fået en inkassovarsel som jeg er fuldstændig uforstående over for, jeg har meldt afbud pga.sygdom og ikke bare udeblevet, jeg ringede og fortalte at jeg var syg lige da de åbnede om morgenen og damen sagde at ved influenza måtte folk ikke komme til behandling og smitte andre, ikke nok med det er de så frække at sætte 2xrykker gebyr på inkassovarslen og jeg har ingen andre varsler modtaget fra dem,
Jeg er fuldstændig rystet over det her, jeg har ringet flere gange da jeg syntes det er fuldstændig urimeligt og de siger jeg bliver ringet op, de ringede aldrig tilbage, så sendte jeg en mail og så ringede behandleren, hans svar var sådan er reglerne, så jeg skal betale 2 regninger pga. sygdom for udeblivelse trods jeg har meldt fra
Håber folk finder en anden klinik

16 April 2024

Kære Jane,

Vi har fuld forståelse for at det er frustrerende at få 2 udeblivelser, men det er sket fordi du har meldt afbud for sent.
Fysioterapeuten som du tidligere havde fået behandling af ringede op og talte med dig, og gav udtryk for at I havde en fin samtale.
Vores afbudspolitik er 24 timer før behandlingen. Kan se at du i vores kalender melder afbud om morgenen ca. 4 timer før din behandling.
Som sagt kan vi godt forstå din situation, men kan desværre ikke ændre på vores afbudspolitik, da det skal være ens for alle.
Fremover har vi ændret vores faktura til, at der står for sent afbud/udeblivelse, da det godt kan virke forvirrende at der står udeblivelse, som du så fint skriver.
Vi beklager meget, at du føler du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter

Rated 1 out of 5 stars

Ingen stjerner / dårlig oplevelse der kostede penge og ventetid..

Ingen stjerner.
1.gang gik på at behandleren skrev på pc hvad mit problem var, hvilken medicin jeg tager, hvor aktiv jeg er mm. De kunne have sendt et skema til mig/ patienterne at udfylde de ting, så der ikke bruges tid på det. Et stort minus…Jeg betalte og fik intet ud af det.
Jeg tænkte, at hun får en anden chance. Men hun havde ikke tid før 3 uger :( hvilket betyder at de ikke har styr på et ordentligt start/ forløb for de nye. Jeg ventede!
En dag før aftalen skrev hun, at hun blev nødt til at aflyse, og jeg skal bestille tid igen.
Jeg vil ikke spilde min tid og penge, så jeg valgt at gå et andet sted hen.

Det var en dårlig oplevelse, der har kostet mig 5 ugers ventetid og 300kr.

Bliv væk fra denne klinik:/

21 February 2023

Take a closer look