Company replied
Jeg købte forleden nogle ekstra tykke stearinlys hos alttiljul.dk Så fine lys, godt pakket ind så de ikke fik skader under fragten. Pakken kom halvandendag efter jeg bestilte, en dejlig oplevelse s... See more
Company replied
Øster Skovgård - Alttiljul.dk er en webshop med alt hvad hjertet begærer til jul og juletiden. Vi har også et kæmpe udvalg af påskepynt, studenter artikler, sommer servietter og meget mere til alle tider på året. Vi er IKKE KUN jul ! Derudover har vi et kæmpe udvalg af stearinlys i en pallette fuld af farver samt i størrelser til alle formål hele året rundt. Mangler du inspiration til borddækning, så besøg for webshop og se de mange inspirationsbilleder til alle slags fester som dåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, påske, sommer, halloween og naturligvis jul. Vi har i mere end 30 år drevet vores gårdbutik Øster Skovgård Julehandel, men efter julesæsonen 2024 valgte vi at lukke den, og udelukkede køre on-line salg fra vores webshop, som også har været igang i mange år. På vores webshop vil du møde den samme gode service, som vi altid har været kendt for, og vi er altid parate til at hjælpe dig på bedste vis. Du kan vælge at få dine varer tilsendt, men du kan også vælge at afhente dem på vores adresse i Snejbjerg ved Herning. Afhentningen kan ske alle ugens 7 dage når det passer dig, da vi har et afhenter-rum, som varen bliver sat ud i efter betaling. På vores webshop finder du ca. 3500 forskellige varenumre som du kan vælge imellem - og finder du ikke det du søger, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, så vil vi altid forsøge at hjælpe dig så godt vi kan. Vi glæder os til at "møde" dig på vores webshop Alttiljul.dk
Snerlundvej 4, 7400, Herning, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Utrolig hurtig levering. Bestilte to kasser bloklys, til konfirmation. Da kasserne ankom, var alle lysene forsvarligt pakket ind i papir, så de ikke skulle få ridser under vejs. Lysene var fuldstændig som på billedet. Meget tilfreds✨

Reply from Øster Skovgård Julehandel
Fine varer til meget rimelige priser

Reply from Øster Skovgård Julehandel
De er altid søde og rare.
Og er altid klar til at hjælpe.
Lysende,er af fantastisk kvalitet og så man de bestilte jeg varer,meget hurtigt.
De kan varmt,anbefales

Reply from Øster Skovgård Julehandel
Hurtig levering og allle varer levede op til forventningerne.

Reply from Øster Skovgård Julehandel
Jeg har købt mos flere gange, og det er altid en god oplevelse. Hurtig levering og flot indpakket.

Reply from Øster Skovgård Julehandel
Jeg har modtaget en fin forsendelse fra dette firma og er fuldt ud tilfreds, varen blev leveret hurtig og var pakket meget forsvarligt. alt muligt ros til dette firma, som jeg har handlet ved flere gange og med samme fine resultat hver gang.

Reply from Øster Skovgård Julehandel
Fantastisk oplevelse at åbne de flotte "Lykke Kasser"med lys. Virkelig pengene værd!

Reply from Øster Skovgård Julehandel
Jeg havde bl.a bestilt lys og servietter i støvet grøn, men det er slet ikke samme farve, mega ærgerligt. Super lev. tid og god information hele vejen igennem.

Reply from Øster Skovgård Julehandel
Sindssyg hurtig levering. Bestilte min ordre i går og har modtaget den i dag. Tak

Reply from Øster Skovgård Julehandel
Jeg købte forleden nogle ekstra tykke stearinlys hos alttiljul.dk
Så fine lys, godt pakket ind så de ikke fik skader under fragten.
Pakken kom halvandendag efter jeg bestilte, en dejlig oplevelse som bestemt skal gentages.

Reply from Øster Skovgård Julehandel
Køber man 6 t fyrfadslys, må de ikke stå i en fyrfadsstage, for så brænder de i kortere tid ??? de skal stå på en flad tallerken ! Har da aldrig hørt noget lignende... sidste gang jeg handler der

Reply from Øster Skovgård Julehandel
Rigtig hurtig og effektiv service. Klar anbefaling!
Jeg købte årets julepynt til juletræet på alttiljul.dk
Virkelig flot og enkel hjemmeside og fantastiske produkter.
Alttiljul.dk har fyldt vores hjem med julestemning denne jul!🙏🏻🎄

Reply from Øster Skovgård Julehandel
Vil gerne give 5 stjerner for god service, når jeg kvart over luk laver en bestilling og spørger om de kan nå at sende endnu en pakke i dag i denne travle tid. Og det kunne de! Tusind tak for det. Dejligt med så god hjælp og forståelse.

Reply from Øster Skovgård Julehandel
Av flere varer var det spesielt en vare jeg trengte, denne ble jeg plutselig kreditert for etter å ha kjøpt den for at de var utsolgt. Jeg sendte mail om de kunne ta en annen type å sende meg, men fikk ikke svar. Bildene er misvisende. Juletrekulene jeg fikk fremsto skitten og flere hadde riper. Det manglet også tråder til kulene selv om det sto at det fulgte med. Anbefaler å styre unna

En meget håbløs hjemmeside, 😵💫
uanset hvad man trykker på /søger efter,
kommer den samme del af siden op.😡
Har opgivet og finder nok et andet sted at handle.