Betrouwbare partner
Prettige samenwerking met Altares Dun & Bradstreet. Een betrouwbare partner.
Altares Dun & Bradstreet biedt superieure bedrijfsinformatie en data-oplossingen waarmee bedrijven hun winst vergroten, kredietrisico’s verkleinen en kunnen voldoen aan financiële wet- en regelgeving.
Otto Reuchlinweg, 1094, 3072 MD, Rotterdam, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Prettige samenwerking met Altares Dun & Bradstreet. Een betrouwbare partner.
De verlenging van het D&B risk portal contract is heel soepel en spoedig verlopen. De commerciële voorwaarden waren aantrekkelijk. De flexibiliteit en communicatie van de account manager Thorsten was erg prettig en een fijn samenwerking. Al met al fijn en uitstekend gegaan.

Reply from Altares Dun & Bradstreet
Op ons verzoek hebben we op korte termijn een afspraak in kunnen plannen om te spreken over de mogelijkheden tot uitbreiding van ons huidige pakket. De verschillende opties hebben we helder ontvangen. We hebben gekozen voor een uitbreiding van een bestaande dienst. Wel hebben we inzicht gekregen om op termijn ook voor andere (nieuwe) beschikbare diensten te kunnen kiezen.
Pro-actief hebben we ook nog een D&B certificaat ontvangen dat intern binnen onze organisatie als zeer positief is ervaren.

Reply from Altares Dun & Bradstreet
Wederom geweldig geholpen door Thorsten de Ruiter. Fijn dat Altares Dun & Bradstreet en haar medewerkers meedenkt en zich kan verplaatsen in ons bedrijf. Altares Dun & Bradstreet heeft haar toegevoegde waarde wederom meer dan bewezen, thanks!

Reply from Altares Dun & Bradstreet
We hebben uitstekend contact met Altares/Dun&Bradstreet wat vooral te danken is aan de persoonlijke inbreng van onze accountmanager.