AHTOX - Skægkræ bekæmpelse  Reviews 40

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Efter lidt undersøgelse af nettets mange muligheder omkring håndteringen af skægkræ, faldt jeg over AHTOX hjemmeside og besluttede mig for at give dem et kald. Blev mødt i telefonen af en super imød... See more

Rated 5 out of 5 stars

Efter at have haft flere besøg af andre skadedyrsbekæmpere, kom de flinke fyre fra Ahtox forbi for ca. 4 måneder siden, og endelig blev vores problem løst! De var dygtige, professionelle og imødekom... See more

Rated 5 out of 5 stars

Forskede en del på nettet først og stødte på en masse svindlere før jeg fandt det her firma. Efter en næsten afhøring af herren der tog telefonen syntes jeg de lød fornuftige. Og det er de bestemt v... See more

Company replied

1. Pest Control Service

Written by the company

Effektiv og sikker bekæmpelse af skægkræ og sølvfisk med AHTOX. Hos AHTOX er vi specialister i at bekæmpe skægkræ og sølvfisk på en effektiv og miljøvenlig måde. Vi tilbyder løsninger, der passer til både private hjem, virksomheder og offentlige institutioner. Vi går op i at levere god service til en fair pris – og vi står inde for vores arbejde. Derfor tilbyder vi behandlingsgaranti, så du kan føle dig tryg ved, at problemet bliver løst. Hvis skadedyrene skulle vende tilbage inden for garantiperioden, kommer vi ud og behandler igen uden ekstra omkostninger. Vi bruger kun miljøvenlige produkter og metoder, så du kan få et skadedyrsfrit hjem eller arbejdssted uden at gå på kompromis med miljøet. Kontakt os i dag, og hør mere om vores løsninger med behandlingsgaranti

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte bekæmpelse mod skægkræ hos…

Jeg bestilte bekæmpelse mod skægkræ hos Ahtox. Prisen var fair og konkurrencedygtig sammenlignet med andre tilbud, og resultatet har været rigtig godt. Det gav ekstra tryghed, at der er en garantiordning, så man føler sig godt dækket hele vejen igennem. Kan klart anbefales.

5 January 2026

Hej Steffen,

Tak for den gode anmeldelse. Det sætter vi pris på. Du ringer bare hvis du ser nogle flere kræ.
Dbh.

Rated 5 out of 5 stars

Glad og tilfreds med resultatet

Glad og tilfreds med resultatet. Vi havde et mindre problem med skægkræ, som hurtigt udviklede sig, så vi kontaktede flere firmaer. Vi endte med at vælge Ahtox – og det har vi ikke fortrudt et sekund. Vi fik god vejledning, kompetent hjælp og mødte nogle rigtig flinke mennesker.
Mange tak
Susanne

3 November 2025

God Service

God service og kan sove godt nu endelig fri for de kræ. De var sku nærmest over det hele efterhånden mange tak ! Anbefales

14 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft skægkræ i en kort periode

Jeg har haft skægkræ i en kort periode, men pludselig så jeg dem overalt! Det var virkelig træls, men havde så ahtox ude super kompetent firma med en garanti som fungere.

19 June 2025

Hej Anders,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet. Skulle du støde på skægkræ eller sølvfisk igen er du altid velkommen til at give os et kald.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde besøg af AHTOX i dag

Jeg havde besøg af AHTOX i dag. Yderst professionelt, grundigt og venlig service. Tak!

28 July 2025

Hej Marc,

Tak for din anmeldelse. Det sætter vi pris på. Du ringer bare hvis du støder ind på nogle kræ igen.

bh

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik for 10 måneder siden en…

Jeg fik for 10 måneder siden en behandling mod de her skægget kræ. Jeg har stadig ikke oplevet nogen siden, udover en del døde og sløje. Jeg havde dem mange steder. I skuffer håndvask og min datters værelse. vi stødte på dem dagligt. Jeg har i mellem tiden ringet til dem for at få nogle yderligere gode råd, så service er i orden.

Bh Anja

10 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fortryder ikke mit valg af ahtox.dk …

Fortryder ikke mit valg af ahtox.dk Deres garanti fungere og jeg er nu fri for sølvkræ/skægkræ. Jeg har før prøvet et andet firma uden held. Det spiller!

Kan anbefales!

Tak

2 June 2025

Hej Nikolai,

Tak for at bruge tid på at skrive en positiv anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med resultatet. Ellers ringer du bar igen;)

Ahtox Teamet

Service i topklasse

Og det er de bestemt vi er sluppet af med en større skægkræ plage og mødt et super høfligt firma vi vil bruge igen og anbefale til alle.
Tak for hjælpen Ahtox

9 February 2025

Kære Jannik,

Tusind tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på! Vi gør os umage for at yde en god service, og det er dejligt at høre, når det bliver værdsat.

Du er altid meget velkommen hos os.

Ahtox teamet.

Perfekt resultat

Efter at have undersøgt flere forskellige firmaer, valgte jeg Ahtox, da de var de eneste, der tilbød en ægte behandlingsgaranti. Jeg er meget tilfreds med både resultatet af skægkræ bekæmpelsen og den service, jeg har modtaget. De har været professionelle, grundige og lette at kommunikere med. Kan varmt anbefales – tak for hjælpen!

Ps jeg havde dem i seng og sofa det altså ikke rart :/

6 February 2025

Hej Ida,

Tak for feedback og vi er glade for du er tilfreds med resultatet. Ellers ringer du bare.

God påske :)

bh

Rated 5 out of 5 stars

Har et hus i alle rød på 300 kvm med…

Har et hus i alle rød på 300 kvm med skægkræ. Fik en god service fra de Flinke gutter og rigtig godt med behandlingsgarantien som fungere rigtig godt!

22 January 2025

Hej Mohamed,

Tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi pris på og vi er glade for at du er glade for resultatet.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk god og tryg hjælp hele veje…

Fantastisk god og tryg hjælp hele veje i forbindelse af behandling af større fælles køkken og institution. Kunne hurtig se store resultater efter at havde spottet dem dagligt til ikke at se nogen.
Karin

7 October 2023

Hej Karin,

Tusind tak for din fine anmeldelse. VI er glade for at du er tilfreds med resultatet :)

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god behandling og især med…

Virkelig god behandling og især med behandlingsgarantien. Kan kun varmt anbefale ahtox venlig og pålidelig. Problemet løst

2 October 2023

Hej Poul,

Tak for feedback det sætter vi pris på! Vi er glade for at DU er glad for resultatet, og håber du er kommet godt ind i det nye år.

Ahtox Teamet

Ingen skægkræ mere!

Jeg havde Ahtox ude for ca. fire måneder siden og der har ikke været et skægkræ siden!
Jeg er SÅ tilfreds med deres service og produkt!

2 May 2023

Hej Caroline,

Hvor fedt at høre, at vi har hjulpet dig med at besejre skægkræene! 🎉 Fire måneder uden dem lyder som en sejr for os alle! Hvis skægkræene nogensinde får modet til at vise sig igen, ved du, hvor du kan finde os!

Tak for din støtte og for at lade os være en del af din skægkræ-fri tilværelse. 🚫🪳

Det virker sgu

God service. De kører ud om søndagen- meget godt. Ingen abonnementer, også har de bekæmpet skægkræ for mig og det har hjulpet meget, tak.
Sune

3 February 2023
Rated 5 out of 5 stars

Effektiv bekæmpelse og god service

Vi havde (mange) skægkræ, men efter Ahtox var forbi, har vi ikke set nogen. Derudover var der superfin service, så kan varmt anbefale alle at bruge dem.

7 February 2023

Hej Susan,

Tak for din anmeldelse. Vi er utrolig glade for at I er tilfredse med resultatet :D

Take a closer look