Hele fijn ervaring en altijd goede service
Hele fijne ervaring en altijd snelle service. AdPal heeft enorm handige features voor iedere bol ondernemer. Zeker aan te raden om tijd te besparen en ook nog eens meer resultaat te boeken.
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede resultaten en goede service van de eigenaar Janai! Betrokken en kundige gast.
Een half jaar geleden ben ik al eens met Ad-Pal aan de slag gegaan. Dit systeem gaf echter zoveel kosten en daar stond zo weinig omzet tegenover dat ik er na een maand de stekker uit heb getrokken.
Het grapje heeft me €2.906,44 gekost. Ze zeiden dat het in het begin inderdaad wat harder kon gaan, omdat alles nog gesynchroniseerd moest worden om later te kunnen optimaliseren, etc.
Nu, een half jaar later, krijg ik ineens weer voor €350 aan facturen doorgestuurd via een incassobureau. Ik snap niet dat je dit überhaupt durft te factureren, aangezien het mij al bijna €3.000 heeft gekost.
Ik raad dus niemand aan om met deze partij in zee te gaan. Als je toch je advertenties wilt laten uitbesteden, zoek dan een betrouwbare partij die dit voor je doet. En denk echt een tweede keer na voordat je je advertenties laat uitbesteden bij deze partij.
Capabele professionals met een goed systeem. Ook zijn ze erg behulpzaam met het meekijken om de maximale resultaten te behalen. Echt een fijn team die je goed kan helpen om meer uit je ads te halen op Bom.com!
Heel handig systeem om je ads scherp te krijgen en te houden. Fijn dat je gemakkelijk een meeting kunt inplannen voor als je vragen hebt. Het systeem ziet er goed geoptimaliseerd uit en kan veel werk uit handen nemen.
Ik werk nu ruim 3 maanden met AdPal en het systeem werk goed. Ook zijn de heren die mij helpen erg behulpzaam en leggen alles duidelijk uit. Al met al erg tevreden.
Wat een software systeem voor mijn bol.com ads. Sinds ik Ad Pal gebruik zijn mijn verkopen gestegen en mijn advertentie kosten gedaald!
Learn more about other kinds of reviews.