Onze contactpersoon doet altijd haar best om een oplossing te vinden. Alsook voor vervangingen enz. Bij ons wordt rekening gehouden met onze wensen, in de mate van het mogelijke natuurlijk. Wij zi... See more
See what reviewers are saying
Als het kon NUL STERREN!! 55 PAPIEREN ACTIEF INTRIM NV NATIONALESTRAAT ANTWERPEN DIENSTENCHEQUES nog eens afgehaald van mijn PLUXEE KBC APP. Samen met PLUXEE gezocht, gezocht! (Gesprek ook opge... See more
Company details
Information provided by various external sources
Uitzendbureau Actief Interim ✓ De leukste vacatures in jouw buurt ✓ Meer dan 2.600 vacatures ✓ Online solliciteren ✓ Schrijf je nu in!
Contact info
Bosstraat 67, 3560, Lummen, Belgium
- actief.be
Actief interim Deinze
Actief interim Deinze. Top interim en topmedewerkers! Ik ken ze spijtig genoeg niet allemaal maar ze zullen allemaal wel goed zijn. Voor mij persoonlijk springen Elias en Anissa eruit. Heel betrokken en behulpzaam, 2 weken aan het werk voor hen als showroomadviseur en voel me goed en ben blij dat ik een kans heb gekregen die ik met beide armen omarm.
Gemakkelijk was de zoektocht niet, soms werd je verticaal geklasseerd zonder enig contact. Gelukkig kijken ze bij actief verder dan een vodje papier waar ik hun dankbaar voor ben. Als ik deftige mensen weet die echt willen werken deze altijd zal doorsturen naar jullie want jullie doen oprecht jullie best en geven een mens een gevoel dat deze bestaat en het waard zijn en geen nrtje die enkel geld opbrengen. Doe zo voort zou de meester of juf zeggen! een kus van de juf en een bank vooruit! Ik mocht altijd 2 banken achteruit 😜
Onze contactpersoon doet altijd haar…
Bij ons wordt rekening gehouden met onze wensen, in de mate van het mogelijke natuurlijk. Wij zijn heel tevreden met onze recent nieuwe poetshulp alsook een vervanging die wij kregen wegens verlof van onze vaste.
Wij werken al een hele tijd met dit bedrijf en over het algemeen zijn wij heel goed gediend geweest.
Sowieso mijn hoed af voor onze contactpersoon die de leiding neemt over de poetshulpen. Dit is zeker geen te onderschatten job. Bedankt en doe zo verder.
Mvg, Els & Kristof, Brugge.
Een toffe verantwoordelijke doet veel en motiveert
Als werknemer werk ik deeltijds voor actief in Brugge. Het bureau zorgt ervoor dat de interactie tussen mezelf, de klant en het bureau (mijn verantwoordelijke Stephanie goed verloopt. eventuele onvolmaaktheden worden snel bijgestuurd. Ik doe mijn werk graag binnen deze organnisatie omdat de verantwoordelijke haar uiterste best doet voor de werknemers én voor de klanten.
FRAUDE???
Als het kon NUL STERREN!!
55 PAPIEREN ACTIEF INTRIM NV NATIONALESTRAAT ANTWERPEN
DIENSTENCHEQUES nog eens afgehaald van mijn PLUXEE KBC APP. Samen met PLUXEE gezocht, gezocht! (Gesprek ook opgenomen op Vrijd.30/1 ovanaf 10u40) UITEINDELIJK GEVONDEN! Heb 55 Dienstencheques DUBBEL BETAALD van een bedrag van 550€ van INVALIDE persoon met HEEL veel medische
kosten! PLUXEE kan ALLES bewijzen tot je 1ste Dienstencheques!!! Incasso Bureau
Dossier@.be! RAAR EMAILADRES! Nam mijn emals NIET aan die mij eerst 140€ ACHTERSTALLIGE onbetaalde Dienstencheques aanrekende, en is 450 +€ geworden.
Ga OVERHEID contacteren
Het GEVAAR VAN ELECTRONISHE DIENSTENCHEQUES e het plunderen van INVALIDE!
Zeer goede ervaring met Actief Genk
Zeer goede ervaring met Actief Genk. Hadden de job die bij mij paste. Begeleiding en vragen is ook geen probleem. Reageren zeer snel op eventuele vragen of problemen, staan je goed bij. Voor mij zeker een kantoor dat ik kan aanraden. Marc Godermans
Koop NOOIT DIENSTENCHEQUES bij ACTIEF INTRIM
Koop NOOIT, maar NOOIT dienstencheques bbij
ACTIEF INTRIM.
30 x 10€ Electronische dienstencheques verdwenen op mijn Bank App van een invalide persoon met veel medische kosten. Mensen!
VERTROUW ZE NIET!
Er mogen niet meer slachtoffers vallen door deze ONEERLIJKE mensen. En..OMBUDSMAN VLAANDEREN laat je ook in de kpu staan!
LEES de REVIEWS 2.7
Weet je genoeg!
Als flexi aan de slag gegaan bij Actief…
Als flexi aan de slag gegaan bij Actief interim, net zoals m’n vriend en we zijn beide tevreden van de werking, communicatie en opvolging
Actief Londerzeel
Een goede,professionele samenwerking met snelle reactie
Avis pour Actief Intérim.
Je dispose d'une un parcours très polyvalent au niveau du travail et et suis neuroatypique. Donc il est très difficile, voir impossible pour une intérim de me trouver du boulot. Mais chez eux, je me suis à peine inscrit qu'ils m'ont rappelé quelques heures après. J'ai commencé le boulot quelques jours après. Ce qu'ils ont réussi avec moi relève d'un véritable défi que la plupart des autres intérims n'ont jamais pu réussir. De plus, ils sont toujours à ma disposition lorsque j'en ai besoin. Tout ça, sans compter leur extrême convivialité. Encore merci à eux et en particulier à madame Delfino qui s'occupe de mon dossier ☺️
Ces idiots refusent de vous offrir le…
Ces idiots refusent de vous offrir le job pour lequel vous avez postulé avant même de passer par le patron , peut importe les qualités et les pré-requis que vous possédez. 20 fois que j'essaye d'obtenir un boulot chez eux et que je parle néerlandais pour que ça rentre dans leur crâne. Mais même avec votre meilleur néerlandais, ils vous font savoir que vous n'avez pas les bonnes compétences de langue requise. Quelle blague !
Echt niet aan te raden! Mensen worden vaak geghost door die Interimbureaus!
Echt niet aan te raden! Actief interim Diest bellen mij en stellen 101 vragen en vervolgens beloven ze jou dat ze u gaan voorstellen aan een bedrijf en dat ze jou zeker iets gaan laten weten. Niets gehoord dus zelf maar contact opgenomen. Interim laat me weten dat het bedrijf collectief gesloten is. Dan bellen ze me weken erna terug op met de vraag of ik nog geïnteresseerd ben in de vacature. Ik zeg ja natuurlijk en ze laten me weten dat ze me terug gaan voorstellen bij het bedrijf en ze me op de hoogte gaan houden. Terug hetzelfde liedje en heb er niets meer van gehoord. Schandalig hoe die mensen hun verantwoordelijkheid niet nemen en de mensen zo maar aan hun lot over laten. Als ik al die slechte reacties hier zo lees dan worden mensen echt geghost. Volgens mij is het voor hun gewoon tijdverdrijf om hun tijd wat op te vullen. Ongelofelijk onprofessioneel en onbekwaam.
Actief Bornem onprofessioneel en flagrante leugenaars!
Totaal niet aan te raden! Wat een flagrante leugenaars… 2 à 3 maanden geleden mijn zoon gaan inschrijven voor vakantiewerk, na 4 keer terug gebeld te hebben en me beloofd te hebben om me terug te contacteren, geen enkele reactie terug van hun. Er zouden voor de job nog geen aanvragen binnen zijn gekomen 14 dagen voor de start van de vakantie was hun uitleg!! Wel alle jobs zijn nu ingenomen! Schandalig en volledig onprofessioneel. Hier komen wij nooit meer! Wees gewaarschuwd!
Hier is uw review
Geen enkel antwoord bij inschrijving of sollicitatie, maar wel direct komen zagen via een automatische gegenereerde mail om een positieve review? Laat het uit en sluit uw boeltje aub.
Amelié, Aktief Brugge
Je gaat in op een jobaanbieding van hun uit, je verstuurt al de gevraagde info door, maar je krijgt gewoon niets van respons van hun kant uit....we zijn 2weken verder. Bericht is verzonden en in hun Spam zal ik ook wel niet staan....
Goede werknemers MAAR zéér slecht beheer
Om te beginnen alleen maar lof voor de dame die bij mij komt poetsen.
Voor de rest is dit bedrijf onbetrouwbaar.
Ze houden zich nooit aan afspraken.
Ze zorgen nooit voor vervanging bij ziekte, verlof of ander verlet van de medewerker.
Ik hoor dat dit niet alleen bij mij zou zijn maar de normale gang van zaken in dit bedrijf.
Als je echt hulp nodig hebt voor je thuis onderhoud,
dan zoek je best een andere partner.
1 maand geleden, voor het verlof van de vrouw die bij mij kuist, heb ik contact opgenomen daar ik door een medische ingreep zeker op vervanging moest kunnen rekenen. Dit werd op hun kantoor ook nog eens benadrukt door mijn huishoud hulp.
Dit is de 5e, VIJFDE keer dat beloftes niet nagekomen worden.
Actief Mortsel.
Actief Mortsel.
Ik werd helemaal niet geholpen. Die vrouw (lang blond haar met neuspiercing en tatouages ) vond dat ik niet op de correcte manier met haar communiceerde en ik zei dat ik haar erg onbeleefd vond, kleinerend zelf.
Ineens stond ze op en zei dat ze de verantwoordelijke is en dat het niet slim van me is om te antwoorden en ze zou maken dat ik geen job zou krijgen daar . Schandalig.
ZEKER dit interimkantoor NOOIT inschakelen!!!
ZEKER dit interimkantoor
NOOIT gebruiken. Zij Luisteren eenzijdig NAAR de éénzijdige VERHAALTJES en flagrante leugens die de secretaresse van de werkgever die verteld en die dit interimkantoor, zonder uw eigen mening te vragen, ZOMAAR ACCEPTEREN, SCHANDALIG, ONPROFESSIONEEL en TOTAAL GELOGEN EN ONRECHTVAARDIG! hier kom ik NOOIT MEER!
In 2024 heb ik acht maanden interim…
In 2024 heb ik acht maanden interim gedaan voor actief in Westmalle.
Bij mijn kennismaking met Renske en Naomi werd ik al meteen gerustgesteld alsook prima geholpen.
De weg naar de nieuwe job was zeer aangenaam door de goede ondersteuning die ik van hen kreeg.
Spijtig genoeg is deze job vroegtijdig afgelopen. Nadien heb ik nog wel voldoende hulp gekregen in verband met papierwerk dat moest afgehandeld worden, maar werd zoals ik van Naomi gewent ben weer fantastisch geholpen.
Kortom een zeer aangename ervaring met dit kantoor.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.