Lär Mig Koda Academy Reviews 30

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Company details

1. Computer Training School
  2. Adult Education School
  3. Private School
  4. Software Training Institute

Written by the company

Vår akademi riktar sig till dig som har lite eller ingen erfarenhet, men som vill ta steget in i tech-världen. Vi är stolta över att vara topprankade på Trustpilot, vilket bevisar att vår metod fungerar för riktiga människor som vill byta karriär. Vi tror att programmering är en superkraft. Hos oss lär du dig inte bara teorin – våra sessioner leds av mig. Du får praktisk erfarenhet i allt från Python och JavaScript till AI-verktyg, WordPress, Angular och UX-design... flera olika ämnen och områden. Varför välja Academy Lär Mig Koda? Användarvänligt: Designat för nybörjare, oavsett bakgrund. Praktiska projekt: Bygg en portfolio som imponerar på arbetsgivare. Modern teknik Vi tror starkt på att vem som helst kan lära sig koda. Vårt mål är att ge dig verktygen för att lyckas i den digitala ekonomin. Oavsett om du vill skola om dig helt eller bara boosta ditt CV, är vi här för att hjälpa dig ta det första steget mot en spännande framtid.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Perfekt för nybörjare

En riktigt bra plattform för dig som vill lära dig att koda. Kurserna är pedagogiskt upplagda och Chris förklarar på ett tydligt och strukturerat sätt, vilket gör det lätt att förstå även utan tidigare erfarenhet. Lär mig koda har varit en stor investering i min egen framtid, och jag rekommenderar det starkt till alla som vill utvecklas inom programmering och webbutveckling.

19 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jag rekommenderar denna kurs star

Jag rekommenderar starkt Lär mig koda. Chris är en fantastisk person som lär ut på ett pedagogisk och tydligt sätt.Jag hade ingen tidigare kunskap inom UX och UI, men efter bara några dagar kunde jag designa min egen logga. Man utvecklas enormt mycket på kort tid.

12 February 2026

Proffsiga lektioner

Jag startade denna kurs utan någon form av förkunskap och väldigt lite förståelse kring data designer. Efter denna kurs har jag lärt mig designa appar och hemsidor via figma. Med jätte proffsig one on one hjälp har jag lärt mig otroligt mycket dyrbar kunskap var enda lektion! Rekommenderar starkt one on one lektioner.

17 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jag är väldigt nöjd med UI/UX-kursen

Jag är väldigt nöjd med UI/UX-kursen. Innehållet var tydligt strukturerat och lätt att följa, samtidigt som vi fick arbeta praktiskt med riktiga case. Kursen gav mig en bra förståelse för både designprocessen och verktygen. Rekommenderas varmt till dig som vill utvecklas inom UI/UX.

15 February 2026

Rekommenderar verkligen Lär mig koda

Rekommenderar verkligen Lär mig koda! Chris är väldigt pedagogisk och han lär ut på ett givande sätt. Har växt enormt mycket under tiden hos dem. De har också en massa utbildnings material på deras hemsida som är nyttiga.

14 December 2023

Lär mig koda

Chris är pedagoisk, samt bra att man kan köra remote el fysiskt på plats.

Framtidens plattform för kodare:)
The best is yet to come!

Rated 5 out of 5 stars

Lär mig Koda är perfekt för både Nybörjare och dom som är bekanta med tech sedan tidigare

Jag har alltid varit intresserad av Tech och Lär mig Koda Academy var perfekt för mig (nybörjare) och gav också möjligheten för utveckling. Cristofer var väldigt hjälpsam under hela kursen. På plattformen finns flera fortsättningskurser också. Jag rekommenderar starkt att alla som har ett intresse för tech börjar på Lär mig Koda Academy.

Fantastiskt

En underbar lärare som gör det enkelt att förstå. Läraren vill att alla ska nå sina mål. Rekommenderar starkt att gå kurser hos lär mig koda

Rated 5 out of 5 stars

Utbildningsplattformen är så bra…

Utbildningsplattformen är så bra utformad online, Chris pedagogika sätt att lära ut passade för mig att lära mig mycket nytt och utforska flera olika områden. Jag läste kursen WordPress och rekommenderar andra att pröva på den! Det community som finns på LärMigKoda är positiva och delar mycket erfarenheter och finns som ett bra komplement till utbildningsplattformen.

Rated 5 out of 5 stars

Chris är den bästa läraren.…

Chris är den bästa läraren jag någonsin haft. Han är väldigt pedagogisk och ödmjuk. Man skapar projekt med en hög output. Han behärskar det hanlär ut och överträffar mina förväntningar på kurserna varje gång.

Bästa läraren !

Detta är andra kursen som jag läser via Lär mig Koda, och jag skulle velat ha Chriz som lärare i alla mina skolämnen från årskurs 1! Är så otroligt tacksam över att ha fått vara en del av detta fantastiska community. En helt otroligt pedagogisk och tålmodig lärare. Har en stor förståelse för allt och alla, med en grym kommunikationsförmåga. För att kunna anpassa sig till alla olika individer.

Rated 5 out of 5 stars

En organisation utöver det vanliga

En seriös organisation som ger de allra viktigaste verktygen för att lyckas inom tech-branschen! Kursledaren är en av dem bästa som finns därute: pedagogisk, ödmjuk och drivs av elevernas utveckling. Om du är en person som överväger att starta din karriär någonstans inom tech och kodning, här är en bra plats att börja! :)

Rated 5 out of 5 stars

Bästa vägen in till tech!🌟

Så lärorikt och tydliga instruktionsvideos som gör det enkelt som elev att följa med och förstå. Helt klart den bästa vägen att gå för att lära sig mer om tech och programmering.

23 November 2023

Rekommenderar starkt!

Så lärorikt!
Chris är verkligen en hängiven lärare som lär ut med kärlek till det han gör, därför blir det också kul och intressant att lyssna till allt han lär ut!
Rekommenderar starkt!

Rated 5 out of 5 stars

Jag har länge velat lära mig koda och…

Jag har länge velat lära mig koda och inte förstått någonting när jag kört via annan utbildningsplattform tidigare.
Christofer förklarar verkligen allting så bra och pedagogiskt. Har kört på utbildningen HTML&CSS och har precis kommit igång med Javascript och WordPress och har redan landat praktik hos ett e-handelsbolag. Rekommenderar Lär Mig Koda Academy starkt!

10 October 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look