Written by the company
Vi Overvåger Priserne Styrer Forbruget For Dig Med de nuværende elpriser, afgifter og tariffer kan der spares betydelige penge ved at undgå de dyreste tidspunkter for forbrug af strøm. Selvom det ikke altid er muligt, er det for mange af de største strømslugere faktisk muligt at flytte forbruget uden at gå på kompromis med komforten. Dette kan f.eks. gælde for varmepumper, elradiatorer og elektriske varmtvandsbeholdere. På den anden side kan det også være ønskeligt at oplade batterilagre, når strømmen er billigst. Vi er specialiserede i intelligent styring og kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning, der passer til dit behov.
Denmark
- 4power.dk
Den efterfølgende telefoniske support…
Den efterfølgende telefoniske support var fantastisk ......

Super produkt det virker
Lidt besværlig installation
Hurtig og sober rådgivning
Hurtig og sober rådgivning.
Levering dagen efter ordre & de er hælpsom med opsætning af udstyr
MEGET tilfreds og vil anbefale alle at handle her.
Hurtig og faglig kompetent service
Super godt produkt!
Vi har fået installeret en enhed fra 4Power på vores vandværk. Det er et super smart produkt, som hjælper os med alene at indvinde og rense vand i de timer, hvor strømmen med afgifter er billigst. Samarbejdet med 4Power har været super godt og uden problemer - jeg kan kun anbefale produktet.
Det duer.
Kom hurtig med GLS, var nemt at få tilsluttet wi-fi .
Da jeg først blev klar over at det er drifttid og ikke stoptid der skal tastes ind, duer det bare.
Har sat en del enheder op via mit pool…
Har sat en del enheder op via mit pool firma Dansk Swimmingpool Service . Det fungere godt ude ved kunden.
Er der det mindste så er 4power klar på at hjælpe. Et godt produkt er ingenting uden top klasse service til at fuldende det.
Tak for et godt samarbejde der kun lige er begyndt . Mvh Dennis P. Hansen

Rigtig god service
Daniel kom ud til os indenfor 3 dage, hvor han opdaterede vores 4power 1generation den styrer vores 12 stk boringer, den virker super godt, vi har brugt den i godt 1 år.
Klinting Vandværk

Reply from 4power
Nem opsætning og god service.
Jeg har installeret et 4power modul hos en kunde, som blev meget tilfreds. Installation og opsætning af modulet er nemt, og jeg har flere gange haft fat i Daniel, som har ydet god service.