3dreklamer Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bedste skilt service i Danmark. Kan slet ikke sammenlignes! Deres pris, design evne, tilgang under arbejde og tilpasning af skilt er præcis det man forstiller sig. Hvis man også ønsker design eller... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan varmt anbefale 3dreklamer.dk! Vi har fået leveret nogle virkelig flotte skilte, og hele forløbet har været en fantastisk oplevelse. Kvaliteten er helt i top, servicen er professionel, og... See more

Rated 1 out of 5 stars

Største nar på to ben. Svarer ikke ens beskeder og laver et stykke l*rte arbejde, som tager op til 2 måneder. Meget utilfreds. Han stopper med at svare, så snart der er betalt.

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste resultat fra start til slut! Virkeligt Godt lavet reklameskilt!! Hånden på hjertet - Danmarks Bedste skiltefirma! Uden hjælpen fra 3dreklamer.dk, ville jeg ikke havde haft de succesfu... See more

Company details

1. Sign Shop
  2. Commercial Printer
  3. Design Agency
  4. Neon Sign Shop

Written by the company

Ved produktion af skilte til butiks- og forretningsfacader, er kvaliteten afgørende for, hvordan du fremstår overfor kunderne. De når ikke at opleve den gode service, dine spændende produkter eller de søde medarbejdere, hvis de ikke finder det tiltalende at træde ind ad døren. Derfor er det også vigtigt at facaden ikke slides let af vind og regn, og at farverne mm. forbliver skarpe. Hos 3dreklamer har vores egen produktionsfaciliteter, hvormed vi kan sikre høj kvalitet, hurtig leveringstid og konkurrencedygtige priser. Har du spørgsmål eller en forespørgsel, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 42789878 eller mail info@3dreklamer.dk

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

11 reviews in the last 12 months

Write a review

Kan virkelig anbefale!

30 September 2023
3dreklamer logo

Reply from 3dreklamer

Hej Miro,
Tusind tak for din anbefaling! 😊 Vi sætter stor pris på din støtte, og det er glædeligt at vide, at du har haft en god oplevelse med os.
Hvis du har brug for mere hjælp eller har spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os!
De bedste hilsner
TEAM 3D

Rated 5 out of 5 stars

🌟 stjernet kundeservice og formidable priser

Jeg kan klart anbefale 3DReklamer til alt der har med skilte at gøre.
Vi hos Astro Energi ledte efter et indendørs logo til vores kontor samt et facadeskilt til vores showroom. Her faldt vi over 3DReklamer og fik allerede besøg af Mehdi samme dag som vi tog kontakt. Han kom med rådgivning om, hvor stort skiltene skulle være for at de var dimensioneret korrekt og leverede det efter aftalte tid. 5 🌟 herfra!

23 August 2023
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste og billigste skiltemand i…

Den bedste og billigste skiltemand i DK, har lavet alt hos ham, skilte, reklamer, neonlys, LED og meget mere, og han holder alle aftaler, og super god service og kvalitet, og det er blevet så pænt, vi er virkelige glad for valget og vil klart anbefale det til andre.

8 March 2023
Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med åbning af min Salon…

I forbindelse med åbning af min Salon havde jeg brug for et udhængsskilt. Jeg blev anbefalet 3dreklamer. Servicen er ud over alt hvad man kan forvente. Mahdi er utrolig imødekommende, lyttende og forstår hvad man ønsker. Jeg har nu brugt ham et par gange, og alle gange har han leveret til tiden. Mahdi kommer altid med fif og med input iforhold til god reklame.

8 March 2023
Rated 5 out of 5 stars

Endelig en der har forstand på sit arbejde…

Endelig en der har forstand på sit arbejde og meget proffesionel. Jeg faldte over 3DReklamer på Instagram og skrev til Mehdi og meget hurtigt opstod god kemi og han tog sig tid til at lytte til mine ideer og ønsker og lavede vores skilt til vores Mc klub på blot 10 dage og hold nu op hvor er det blevet bedre end jeg havde forstillet mig og vi er fuldt ud tilfredse ikke kun med deres arbejde men også processen i at involvere os i den og sende billeder undervejs🙏🏻 det er bestemt ikke det sidste de har lavet til os.. tak 3DReklamer og 5 stjerner er ikke nok🙏🏻

24 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk arbejde og super god service

Vi har fået lavet menukort og skilte hos Mahdi. Vi er meget glade for resultatet. Mahdi har ydet en fantastisk service og har gået det ekstra skridt for at alt blev som vi har ønsket. Vi siger tusind tak.

9 November 2022

Best in the game

Kan varmt anbefale 3D reklamer til ALLE som skal have et ekstra touch til sin virksomhed eller sit hjem 😁
Alt er lavet perfekt!! Både skiltet/varen, montering og service. Er helt overvældet af glæde efter at have fået mit logo/skilt op i min klinik. Meeeeeget flottere end forventet! Det har shinet det hele op.
Synes alle som skal være lidt ekstra skal vælge 3D reklamer! I vil ik fortryde det 🤩 De kan lave lige hvad hjertet begærer. Alt er lavet perfekt til hver kant.
Jeg vil til enhver tid benytte mig af jer igen til lignende opgaver.
Jeg vidste det ville blive flot, men ikke så flot 😁

8 November 2022

Fantastisk service mega hjælpsom

Fantastisk service mega hjælpsom
Fik lavet udendørs skilte,
Udhænge skilt
Tv menu med design
Neon skilt med tekst
Alt bliv perfekt og fejlfrit
Også har de også de bedste priser angående kvalitet.

28 February 2022
3dreklamer logo

Reply from 3dreklamer

Hej Yasin
Vi er så glad for at du er tilfreds med slut resultatet
Bedste hilsner 3dreklamer

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste resultat fra start til slut

Den bedste resultat fra start til slut! Virkeligt Godt lavet reklameskilt!!
Hånden på hjertet - Danmarks Bedste skiltefirma!
Uden hjælpen fra 3dreklamer.dk, ville jeg ikke havde haft de succesfulde resultater!
Mandy påtog sig en ekstremt vanskelig sag og stødte på problemer, som jeg ikke havde forventet, og som få nogensinde ville kunne se igennem. Han arbejdede HÅRDT for at sikre sig, at alt i kontrakten blev fortalt og præsentere, så der ikke kom uforudsete overraskelser i fremtiden. Han har stået ved hver eneste af mine anmodninger og guidet mig gennem hele processen.
Mine største anbefaling herfra.
MVH .
Bubblewow

11 February 2022
Rated 5 out of 5 stars

Endelig et sted som forstår og lytter…

Endelig et sted som forstår og lytter specifikt til kundens behov, varmeste anbefalinger herfra, det er en af de bedste handler vi har haft fortaget i årevis, vil helt bestemt kun benytte mig af jeres løsning fremover, tusind tak!

11 February 2022

5 stjerner fra mig

5 stjerner fra mig. God service og lækker kvalitet. Fik lavet facade skilt. Neon skilt og en stålskilt. Virkeligt flotte alle 3. Kan helt sikkert anbefales.

Chicken bros.

23 January 2021
Rated 5 out of 5 stars

Gode kvalitet og forrygende service

3DReklamer leverede et flot produkt, hurtigt og til en meget fair pris.
De er meget service minded og rådgivning var også i verdensklasse, jeg må sige jeg er yderst tilfreds med både resultat og hel processen.
kan varme anbefale 3DReklamer

10 January 2021
Rated 5 out of 5 stars

Den absolute bedste service jeg har…

Den absolute bedste service jeg har oplevet. De fortjener alle stjerner..Har indhentet flere tilbud fra større firmaer og ingen og jeg mener virkelig, ingen kunne måle sig med den service og rådgivning jeg har fået her..

Resultat er bare tip top og prisen er yderst tiltalende....

Kan klart anbefales til alle... Windsor fisk

1 January 2021

Super god service

Super god service, vi fik lavet 2 virkelig flotte skilte lige som vi ønskede. Jeg vil helt klart anbefale dette firma til andre

Mvh THE GOLDEN DONUTS

22 December 2020