Ik ben ben geholpen door Roberto. Gezien het verschil met een nieuwe auto hebben wij gekozen voor een nieuwe auto ipv demo.

Company replied
Het bedrijf werkt netjes , maar prijsopgaves vooraf komen niet overeen met de afrekening. Gevraagd wat een beurt kostte en een afspraak gemaakt. Op de dag van de beurt bleek de werkelijke prijs ruim... See more
Company replied
Baliemedewerker{s} mogen wel wat vriendelijker zijn...Oud personeel was vervangen had ik begrepen...Mogen een voorbeeld nemen aan verkoper Peter...(komt van Auto Palace) vriendelijk en behulpzaam.. He... See more
Company replied
Ivm de afstand ongezien een occasion gekocht. De verkoper is om de auto heen gelopen omdat ik wilde weten of er gebruiker sporen aanwezig waren. Velgen waren onbeschadigd, alleen 1 beschadiging op de... See more
Written by the company
Nijbracht 50, 7821 CA, Emmen, Nederland, Netherlands

How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Fijn contact, goede en eerlijke uitleg. Vertrouwen gegeven en dat is ruimschoots waargemaakt

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Moet weer naar de garage, er is vergeten om te resetten. Komt steeds een melding in het daschbord over een aantal dagen onderhoud

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Gevraagd wat een beurt kostte en een afspraak gemaakt. Op de dag van de beurt bleek de werkelijke prijs ruim 200 meer te zijn.
Het kopen van een los interieurlampje kostte meer dan twintig minuten. Hoewel ...waarschijnlijk langer, want na twintig minuten was een driekoppig team er nog steeds niet uit wat je voor zo'n aankoop zou moeten rekenen. Boos de winkel verlaten, en daarna ook helemaal niets meer gehoord.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Klus is netjes en snel geklaard, personeel was vriendelijk.

Vlotte bediening . Afspraken nakome
n.koffie verkrijgbaar . Ben zeer tevreden .

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Zeer vriendelijk ontvangen en een goede leenauto meegekregen.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Netjes en correct en van te voren duidelijk wat de kosten zijn.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Goede en vriendelijke service en ondersteuning bij vragen, plus kwalitatief prima onderhoud.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Wat er moest gebeuren is gedaan ,en dat is gedaan voor het tarief wat was afgesproken

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
We zijn eerst oriënterend op gesprek geweest, dat vonden wij al heel veel zeggend, fijne uitleg en prettige ervaring dat wij toen al besloten om de auto daar te gaan kopen.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Ik had van mijn Hyundai een koppelingscylinder kapot. Tussen het bestellen en leveren duurde het even, maar het monteren was vlot gebeurd. Prijs en kwaliteit zijn ook goed in verhouding. Prima

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Fijn contact, duidelijke optie uitleg, meedenkend en vriendelijk. Er wordt de tijd genomen bij het maken van keuzes, proefrit en voor al je vragen ook via socials.

Reply from Van Mossel Hyundai - Emmen
Learn more about other kinds of reviews.