Solidt, nemt og overskueligt system med alle funktioner samlet i ét. Dygtige og hjælpsomme support medarbejdere når man ringede og havde brug for hjælp. Genbrugsbutik - leje af reol. Butik Køb &... See more
See what reviewers are saying
Hejsa, Til interesserede kommer her min tilfredshed med bogføringssystemet Saldi.dk Da jeg stod overfor at skulle vælge for mere end 10 år siden, syntes jeg at saldi.dk virkede dom noget af det m... See more
Company replied
Jeg anvender Saldi til bogføring i forbindelse med mit APS som er en IT-konsulentvirksomhed Completing Software Jeg anvender web udgaven SAAS. Det kræver bare en browser. Hver måned oprett... See more
Company replied
Har været bruger siden 2014. Efter at jeg havde oprettet mig, blev jeg efter lidt tid kontaktet af de venlige SALDI-folk, som fik mig godt i gang. SALDI er nemt og simpelt, og prisen er rimelig.... See more
Company details
Written by the company
Saldi blev lanceret i 2003 som Danmarks første online regnskabsprogram. Gennem årene er Saldi, i tæt samarbejde med kunder og partnere, videreudviklet til en fuld ERP-løsning, skræddersyet til at imødekomme og understøtte behovene hos virksomheder i mange forskellige størrelser og brancher. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Saldi tilbyder særlige branchespecifikke løsninger til b.la. handelsvirksomheder, grossister, butikskæder, servicevirksomheder, udlejningsvirksomheder, kommissionssalgsforretninger & stilladsvirksomheder.
Østergade 24b, 3200, Helsinge, Denmark
- +4546902208
- Info@saldi.dk
- www.saldi.dk
Godt bogførings- og regnskabssystem
Godt system, som er let tilgængelig og som kan det som jeg har brug for og anvender systemet overfor tre selskaber/foreninger.
Altid hurtig og god hjælp fra udbyder, såfremt der er behov for dette.

Reply from Saldi
Kan klart anbefale Saldi!
Vi er en butikvirksomhed og har været kunde hos Saldi i snart to år, og er meget tilfredse med deres kassesystem. Det er meget brugervenlig system og lever op til vores forventninger. Især deres kundeservice er helt perfekt, og man får en personlig kundeservice, som skiller sig ud fra mange andre kasseleverandører. Prisene er også meget fornuftige. Vil helt klart anbefale at benyttr deres system.

Hejsa,
Hejsa,
Til interesserede kommer her min tilfredshed med bogføringssystemet Saldi.dk
Da jeg stod overfor at skulle vælge for mere end 10 år siden, syntes jeg at saldi.dk virkede dom noget af det mest simple at bruge, og jeg må sige at det lever til fulde op til mit behov uden smarte og smukke platforme, men simpelt at anvende.
Tillige med er der altid en venlig og god support som ikke anvender et uvenligt callcenter, som mange andre virksomheder modigt vælger at bruge mod deres kunder.
Jan Bonke

Har brugt Saldi i ca 10 år
Har brugt Saldi i ca. 10 år og er meget tilfreds.

Reply from Saldi
Super fleksibelt og god service
Super fleksibelt og god service, endda til en rigtig fornuftig pris.

Reply from Saldi
Havemøbelland har igennem de sidste 10…
Havemøbelland har igennem de sidste 10 år vokset ret markant i samarbejde med Saldi og brugt deres regnskab, web og kasse system. Den udvikling som der er lavet og der hvor vi er i dag er vi meget glade og tilfredse med. Leif Olsen indehaver af Havemøbelland

Fantastisk godt system
Fantastisk godt system, og der er aldrig problemer. Kun god kundeservice.
Jeg har været kunde i 4 år. Og er fuldt ud tilfreds.
Vh. Kim Dalhus
Skrot og spot

Reply from Saldi
Jeg har været kunde ved saldi nu i 10år…
Jeg har været kunde ved saldi nu i 10år og det har altid fungeret og hvis der har været problemer eller lignede har vi fået hurtig support. Det var super nemt og komme igang da vi startede og vi har derfor været yderst tilfreds.
mvh joakim / jmhandel

Bedste service
Jeg syntes, det var meget svært at vælge kassesystem, da jeg skulle åbne min butik og fik tilbud fra flere forskellige. Ved et tilfælde stødte jeg på Saldi og de gav det bedste tilbud. Det har jeg aldrig fortrudt, for selvom pris ikke er alt, har de også ydet en kundeservice, jeg ikke tror de andre firmaer kan konkurrere med. Det er personlig betjening og man føler sig ikke bare som et nummer i rækken.
Tak til hele holdet bag Saldi.

Reply from Saldi
Super service, de bedste medarbejder og er altid behjælpelig uanset tid og sted.
Vi har haft Saldi i mange år og vil ikke bytte det for noget som helst!
Klar anbefaling herfra!!!

Når jeg bliver stor...
Jeg har et micro-firma og er overordentlig tilfreds med at bogføre i SALDI. Jeg har prøvet næsten alle udbydere på markedet, og selv om de måske "ser smarte ud", så giver SALDI et bedre overblik over tallene, som ingen af de andre kan. Det er let at bruge, og skulle der være et problem får man venlig og personlig betjening når man ringer til supporten.
Når jeg bliver stor, vil jeg stadig bruge det :)

Reply from Saldi
Vi var den første Saldi kunde....og…
Vi var den første Saldi kunde....og bruger det stadig med stor tilfredshed. Der er altid en som tager telefonen, og Peter kan altid guide en igennem et problem eller svare på ens spørgsmål.
Kan anbefales!

Saldi et super regnskabssystem
Jeg må sige jeg er meget positiv over for Saldi regnskabssystemet.
Det er et super system der opfylder alle ens bogførings ønsker, og så er der tilmed meget fin support, hvis man skulle få et problem.
Saldi er godt nok ikke moderniseret med fine farver på brugerfladen, men en ting er sikkert, har man brug for et godt og solidt regnskabssystem, kan jeg på det varmeste anbefale Saldi.

Reply from Saldi
17 år i Saldi og rigtig godt tilfreds.
Jeg valgte i 2003 Saldi som bogføringsprogram i min freelance regnskabsforretning. For mig var det vigtigt, at det var et billigt og nemt program med masser af funktionalitet.
Jeg anvender stadig Saldi, kender folkene bag og oplever altid en super service fra firmaet ved udfordringer - også når det en sjælden gang sker en søndag.
De bedste anbefalinger herfra.

Let og tilgængeligt regnskabsprogram
Et rigtig godt og absolut let tilgængeligt regnskabsprogram.
Gratis versionen indeholder ligeså mange funktioner som den betalte.
Peter er god til at rådgive. Thumps up herfra
Godt regnskabs program
Godt regnskabs program, og de har gratis mulighed for afprøvning, ganske udemærket for iværkstættere.
Godt biligt/gratis regnsskabs program.
Der skal også nævnes at adgang via mobil serfølgeligt er gratis og med som standart. Så lige på en anmelde over flere regnskabs programmer at det ikke var tilfældet. Det er ikke rigtigt, Måske en ældre side.
Som firma, rigtigt fint program, Som forening god gratis løsning