See what reviewers are saying
Was beetje bang na alle reviews na ik mijn bestelling had geplaatst. En zeker omdat we plotseling betaalproblemen kregen op de site m, waardoor visa en mastercard geblokkeerd werd door fraude. Maar va... See more
Portugese laurierhaag besteld
Portugese laurierhaag besteld. Je krijgt gewoon een enkele stengel en geen struik zoals ze aangeven op hun site. Retouren kan wel maar dat kost je 50% van je aankoopbedrag! Op een bestelling van 450 is dat echt belachelijk. Zelf terug brengen mag ook niet. Ze reageren kortaf via de app en telefonisch zijn ze helemaal onvriendelijke. Ik hoop dat ik andere mensen voor dit bedrijf kan behoeden, ik heb de reviews hier helaas gemist.
Slechte levering
Slechte levering, niet gekregen waar ik voor betaald heb. Bijna 19 euro voor een takje (laurier). Gebeld maar kwam niet tot een oplossing. Ook vreemd dat op de site alle reviews positief zijn en hier veel negatief. Ook geprobeerd een review op de site te zetten, maar dat is missie onmogelijk. 1 ster vind ik nog te veel. Ze werden vanuit de vrachtwagen per 10 er zo uit gegooid. Geen goed woord voor over. Koop hier aub niet is weggegooid geld
Voor 370 euro 20 Portugese laurier…
Voor 370 euro 20 Portugese laurier besteld
Vandaag zijn ze binnen gekomen
De maat die ik had besteld was 100/120cm
Velen waren veel kleiner en alle planten bestonden uit slechts 1 tak
Reviews op hun site zijn lovend, maar ik denk dat ze die in de loop der jaren zelf hebben laten plaatsen
Ze komen niets na, leveren NIET wat je hebt besteld
En is nog eens gods geklaagd duur ook
Koop hier dus NOOIT!!!!
Je komt bedrogen uit!
Wat een slechte kwaliteit.
De kwaliteit van de laurierkers is slecht. Heel veel kapotte en dode bladeren. Gekozen voor 80-100 cm. Er is niet 1 struikje dat hieraan voldoet. De volgende keer bestel ik wel bij de Plantenhal. Goedkoper en veel betere kwaliteit. De eerste keer en ook de laatste!
Geef je geld ergens anders uit
Geef je geld ergens anders uit. Ze leveren kleine, halfdode bomen die totaal niet voldoen aan de verwachtingen die ze zelf scheppen.
Bijzonder teleurstellend
Wij hadden 65 Laurierhaag Rotundifolia besteld, maar zijn op meerdere punten zeer teleurgesteld over de levering en afhandeling:
- Kwaliteit van de planten: veel planten hadden bladeren met gaten, hangende bladeren en bruine verkleuringen.
- Afmetingen van de planten: de geleverde planten voldeden niet aan de bestelde maat van 100–120 cm; het merendeel haalde de 100 cm niet.
- Onvolledige levering: er is één plant te weinig geleverd.
- Afhandeling van onze klacht: wij hebben meerdere keren zelf contact moeten opnemen om überhaupt een reactie op onze bevindingen te ontvangen.
Wat een farce dit bedrijf
Wat een farce dit bedrijf. Kwaliteit van de geleverde planten ver beneden wat je op basis van de prijs, omschrijving op de website en beeldmateriaal mag verwachten! Voor aankoop diverse malen contact gehad, dat verliep prima. Nu er een dispuut is over het geleverde geeft men niet thuis. Niet aan beginnen, geef liever een paar centen meer uit en koop kwaliteit bij een echte kweker.
Slechte kwaliteit planten geleverd
Slechte kwaliteit planten geleverd, slecht bereikbaar, niet bereid tot meedenken. Deze webshop levert geen hovenierskwaliteit. Jonge plantjes voor hoge prijzen. Laat u niet misleiden door de foto's en de reviews op de website. Deze zijn niet authentiek. Een creditfactuur kost € 29.95, terwijl zij degene zij niet of niet conform afspraak leveren.
Heb taxus boompjes 120/140 besteld en…
Heb taxus boompjes 120/140 besteld en krijg 80/100 geleverd. Dit gemeld en ze willen het bedrag compenseren. Dit niet geaccepteerd omdat ik bewust 120/140 besteld had. Diverse malen gebeld en aangegeven of dit omgeruild kon worden. Tot op heden geen reactie. Het blijkt dat ze de grotere maat niet meer hebben en dan sturen ze een kleinere maat op zonder te overleggen.
Waardeloos
Bijne dode Prunus met haast geen kluit
In november 2025 20 Prunus haag in kluit besteld en een werd met haast geen zand in de kluit geleverd . Ik twijfelde maar de bezorger zei dat het goed komt. Ik mail ze hele tijd dat hij bijna dood is maar ik krijg geen nieuwe, ik moet hem maar veel water geven wat ik ook die maar na 6 maanden is hij nog op sterven na dood en de zomer komt er nog aan.
Koop beter bij direct plant zou ik zeggen .
Prima conniferen Thuja Brabant
We hadden 65 coniferen besteld voor onze tuin van ons nieuwe huis.
Vond het nml qua prijs een hele goede deal.
Schrok me rot toe ik daarna de slechte recencies las. Had de order willen annulere maar had natuurlijk al betaald.
Toch gewoon laten doorgaan het is tenslotte niet voor niets zo.n groot bedrijf. En klagers schreeuwen altijd het hardst.
Vanmorgen volgens afspraak geleverd. Vriendelijke bezorger. Zette de coniferen neer waar ik het wilde.
Zag al meteen dit zijn prima conniferen niks mis mee.
Keurig tussen de 140-160. De een wat smaller de ander wat dikker niks mis mee.
Wij zijn er blij mee.
De geul was al gegraven dus ze konden meteen de grond in.
Onze conclusie. Prima bedrijf!
Nooit hier spullen bestellen
Nooit hier spullen bestellen. Het zijn oplichters. Ze bedriegen met mooie plaatjes. 50 laurier planten besteld. Op de website en via de app mooie plaatsjes laten zien maar toen de bezorger kwam, dumpte hij alles op de grond bij de voordeur en daarna waren ze niet meer aanspreekbaar.
laurierspecialist.nl is een nieuwe…
laurierspecialist.nl is een nieuwe digitale uiting van hetzelfde bedrijf.
Waarschuwing zeer slechte kwaliteit en service!!
Waarschuwing: koop hier niet!
Ik heb 120 Portugese laurier planten besteld en zijn half dood op de oprit gegooid. Zitten in bundels van 25 stuks bij elkaar gebonden, geen kluit of pot, beetje kale wortel.
Inmiddels zijn er 70 kapot. De communicatie is ronduit waardeloos: bij elk contactmoment komt er een ander verhaal. Eerst zou het “te koud” zijn geweest, daarna zou mijn grond “te schraal” zijn en nu zouden ze “kapot gevroren” zijn. Ondertussen kwamen de stekken slap, beschadigd en zonder goede kluit uit de bus — ze leken al lang niet gezond meer bij aankomst.
De enige “oplossing” die werd geboden?
Dat ik €236,25 opnieuw moet betalen voor 70 vervangende stekken. Onvoorstelbaar slechte service.
Daarnaast wordt het Webshop Keurmerk‑logo gebruikt, maar na contact met Webshop Keurmerk via keurmerk.info blijkt dat dit bedrijf helemaal geen lid is. Dit is misleidend richting klanten.
Kwaliteit slecht. Service slecht. Afhandeling slecht.
Ik bestel hier nooit meer en adviseer iedereen om dit bedrijf te vermijden.
Nu de 70 planten bij een betrouwbare kweker besteld. Kost wat, maar deze partij krijgt geen stuiver meer.
En ze liegen ook nog over de review scores, de score van 8.0 is er gewoon in getypt, dit is zelfs bij wet verboden:
Rechtspraak: foute of verzonnen reviewscore = oneerlijke handelspraktijk
De Rechtbank Noord‑Holland oordeelde in oktober 2025 dat een webwinkel die een vaste, onjuiste Trustpilot-score toonde zich schuldig maakte aan oneerlijke handelspraktijken.
Daar ging het om:
Een vervalste Trustpilot‑grafiek van 4,5 sterren
Nep-recenties of langdurig ongewijzigde score zonder verificatie
Misleidende presentatie van beoordelingen
De rechter:
→ Dit valt onder art. 6:193g BW (zwarte lijst) – dus altijd verboden.
→ Alle koopovereenkomsten werden vernietigd.
Bron: Rechtbank Noord‑Holland, uitspraak 2025 – misleiding met vervalste Trustpilot‑score. [itenrecht.nl]
Krijg geen reactie
Na review geen reactie meer waar ik herhaaldelijk om heb gevraagd.
Slechte laurier een enkele tak en geen 80/100 cm.
Struiken van 180-200cm besteld.
Struiken van 180-200cm besteld.
Mooie grote en volle struiken.
Wij zijn zeer tevreden.
Bedankt!
De planten zien er goed uit
De planten zien er goed uit. Maar veel te klein. Na veel mailen is er uiteindelijk een som retour gezonden. Wel heel jammer dat dit wat te weinig is ivm het maastverschil.Heel kleinzielig.
Oplichters
Oplichters! Struiken op de site laten goede kwaliteit zien, maar de werkelijkheid is schandalig slecht. 150 struiken besteld, en wat krijgen wij, een stengel met een paar blaadjes eraan. Naïef in de grond gezet en wat staat er nog, 5 struiken. €1200 lichter. Klantvriendelijkheid kennen ze niet. We mochten nieuwe uitzoeken en kregen 50 % korting. Als je zo makkelijk korting kan geven, dan wil ik het aankoop bedrag terug hebben. Daar kan je dus naar fluiten. Dat dit bedrijf na zoveel slechte recensies nog mag verkopen, schandalig!!!!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.