KE Renovering och Bygg AB Reviews 18

4.6

Company details

1. Building Firm

Written by the company

Vi är byggföretaget som jobbar i teamwork med våra kunder. Och vårt viktigaste mål är att kunden skall vara nöjd med det arbete vi ska utföra. "Från idé till verklighet" är vår affärsidé.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Finns inga bättre hantverkare! 10/10

Hade inte kunnat vara mer nöjda än vad vi är med KE renovering - med fantastiska Elvir i spetsen. Så otroligt kunniga, lojala och proffsiga. Vi har gjort en total ytskiktsrenovering och två omfattande badrumsrenoveringar. Flera stora platsbyggda möbler så som hel garderobsvägg, hallmöbel samt serveringsskåp med rundade hörn. Elvir har även specialbyggt en helt magisk badrumskommod efter våra önskemål. Vi har använt oss av mycket marmor och andra exklusiva material som Elvir med team hanterat på absolut bästa sätt. Otroligt lösningsorienterade och kom med många kreativa lösningar baserat på ett stort yrkeskunnande. Vi har känt oss så trygga genom hela processen och skulle rekommendera alla vi känner att anlita KE och vi kommer för egen del utan tvekan aldrig anlita någon annan hantverkare! 10/10!

28 February 2026

Supernöjda!

Vi anlitade KE Renovering och Bygg för en totalrenovering. Bärande väggar revs och behövde ersättas med balkar, vattenburen golvvärme installerades etc. Vi är supernöjda! Mycket proffsigt arbete på alla sätt. Hantverkarna var kunniga, noggranna, trevliga och pålitliga. Vi kan absolut rekommendera firman och kommer säkert att anlita dem igen.

1 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi anlitande KE Renovering och Bygg för…

Vi anlitande KE Renovering och Bygg för renovering av vår sekelskifteslägenhet. Renoveringen omfattade bl.a.; flytt av badrumsvägg och total renovering av badrum (inklusive byte av avloppsbrunn till unidrain, höjning av badrumstak, installation av torktumlare och tvättmaskin, platsbyggd kommod och badrumsskåp och platsbyggd spegel med belysning m.m), platsbyggda elementskydd i varje rum, trall på balkong, platsbyggd garderob, målning av alla väggar och tak, etc.

Vi kände oss trygga genom hela processen och hantverkskunnandet verkligen lyser igenom. Det är nu ca ett halvår sedan och varje dag är det någon ny detalj som jag upptäcker och beundrar; som hur trallen är perfekt utsågad runt vår runda utevägg eller hur de platsbyggt en dörr som skulle passa med våra sekelskiftesdörrar.

Jag kan rekommendera dem till hundra procent och skulle inte tveka att anställa dem igen!

1 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastiskt byggbolag – rekommenderas varmt!

Fantastisk upplevelse med KE Renovering och Bygg AB]!

Jag anlitade KE Renovering och Bygg AB för att renevera mitt kök och bygga ett nytt badrum och jag är otroligt nöjd med resultatet! Från start till slut var de professionella, lyhörda och höll en tydlig kommunikation.

Hantverkarna var skickliga och noggranna, och arbetet blev klart enligt tidsplanen. Dessutom höll de en hög standard på både material och utförande. Jag uppskattade särskilt deras lösningsorienterade inställning och hur de lyssnade på mina önskemål.

Jag kan varmt rekommendera KE Renovering och Bygg AB till alla som letar efter ett pålitligt och kunnigt byggföretag. Tack för ett fantastiskt jobb!

27 February 2025

Vi rekommenderar starkt!…

Vi har anlitat olika hantverkare genom åren. De klart bästa vi har anlitat är KE renovering och bygg, Elvir och Enis. De har bla varit behjälpliga med en totalrenovering av en lägenhet på söder, Stockholm, samt en utbyggnad av sommarhus i Stockholms skärgård.
De är noggranna, kunniga,håller det man lovat, kreativa
problemlösare, tillverkade egna anpassade lösningar, de både snickrar, målar och sätter kakel.
De är våtrumscertifierade.
Vi kan starkt rekommendera detta företag om du vill ha ett perfekt utfört arbete.
Danne o Lotta

2 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi har anlitat Elvir och Enis vid olika…

Vi har anlitat Elvir och Enis vid olika tillfällen under 9 år. Renovering av taklägenhet i City, nybygge av fritidshus och garage på Värmdö, total renovering av lägenhet på Södermalm samt ett flertal mindre arbeten.
Alltid till vår stora belåtenhet över utfört arbete, samarbete med el och VVS samt nöjda grannar!
Vi har rekommenderat dem till vänner och fått samma respons från dem.
Känner stor tacksamhet för deras vilja att lösa problem och ställa upp för oss.
Thure och Maggan

25 February 2024
Rated 5 out of 5 stars

Precis som vi ville ha det!

Vi är helt överväldigade av det fantastiska arbete som KE renovering och bygg AB utförde hos oss! Resultatet var precis som vi ville ha det, och de var otroligt snabba i sitt arbete. Vi rekommenderar dem varmt till alla som behöver professionella och pålitliga tjänster.

12 June 2023
Rated 5 out of 5 stars

Anlitat KE r&b och är supernöjd

Anlitat KE r&b och är supernöjd! Super skickliga, inlyssnande, trevliga och höll den utlovade tidsramen. Riktigt duktiga och kom med idéer och förslag som var bra! Riktigt pedanta och lämnade inget efter sig och avlutade uppdraget på ett mycket proffsigt sätt. Kan varmt rekommendera dem!

4 May 2023

Levererar alltid i tid

Snabba, pålitliga, proffsiga med mycket kunskap inom sitt område. Kan varmt rekommenderas. Har anlitat företaget flera gånger på olika projekt, bygg, målning, snickeri mm och blivit lika nöjd varje gång.

31 January 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kunniga, proaktiva prisvärda experter.

Väldigt kunniga, snabba, prisvärda. Elvir kommer med egna förslag på bästa lösningen till behovet. Har hjälpt mig med att flytta väggar, bygga om badrum helt, ventilation och alla diverse mindre arbetsmoment som att sätta ihop Ikea möbler. Kan tillverka egen designade möbler vid behov.

1 February 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi anlitade KE renovering efter…

Vi anlitade KE renovering efter rekommendationer från vänner och de var precis så proffsiga och duktiga som vi hade hört. Så skönt med hantverkare som har yrkesstolthet, renoveringen gick så smidigt och resultatet blev över förväntan. Vill verkligen varmt rekommendera företaget.

5 February 2024

Rekommenderar starkt!

KE renovering och Bygg imponerade verkligen med sin professionella och tidseffektiva arbetsmetod. Renoveringen överträffade mina förväntningar. De höll alltid tidsramarna och levererade grym service från början till slut. Personalen var vänlig och kunnig, vilket skapade en trygg och positiv upplevelse. Jag uppskattade särskilt deras öppna kommunikation och förmåga att lösa eventuella frågor snabbt. Sammantaget är jag extremt nöjd med resultatet och skulle starkt rekommendera detta företag för alla renoveringsbehov! ⭐⭐⭐⭐⭐

8 January 2024

Varma rekommendationer

Vi fick rekommendation om KE renovering och Bygg av en god vän då vi skulle renovera vår lägenhet inkl flera våtutrymmen. Vi är så nöjda man kan vara och har använt deras tjänster i två omgångar. Trevliga, förtroendegivande och lätta att ha att göra med. Inget är omöjligt. Vi bodde t.o.m. i lägenheten samtidigt under stora delar av renoveringsperioden. Arbetsområdet, trapphus och hiss städades varje dag vilket uppskattades av grannarna. Byggsäckar var borta morgonen efter de var utställda. Våtrumsintyg skickades till oss på gjorda våtrumsarbeten. Förutom vanliga renoveringsarbeten gjorde dom specialbyggda bokhyllor och köksinredning. Kakelsättningen är nog det snyggaste vi sett. Rekommenderas varmt Bodil och Thomas

10 July 2023

Inte ångrat en sekund!

Fantastisk gäng som renoverade vårt badrum. Arbetet utfördes proffsigt och vi är super nöjda med allt. Kan varmt rekommendera detta företag.
//Camilla

16 October 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vi har använt detta företag vid stora…

Vi har använt detta företag vid stora och mindre renoveringar / reparationer i olika lägenheter och fastigheter. Personalen är otroligt kompetenta och de absolut bästa hantverkare jag stött på. Det finns inget det inte lyckats med samt att de är snabba och har en enorm kunskap inom bygge. De är ärliga, lojala och skickliga yrkesmän.

Rekommenderas starkt!!! Mvh Sascha och Hanna / Saschas Familjearbete AB

30 July 2023

Klockrent beslut

Gänget har öga för detalj och är väldigt lösningsorienterade. Otroligt smidigt med att få ihop vardagen med ett projekt på gång. Håller tider och utför arbetet med hög kvalite. Rekommenderar starkt!

31 January 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look