Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Så god service og blev så glad for resultatet☺️
KBH BLVD er en frisørsalon i København K, hvor vores fokus er på det gode håndværk, hyggelige omgivelser og at æstetik skal være til rimelige og studievenlige priser. Vores dygtige frisører i KBH BLVD går professionelt og passioneret til håndværket, derfor kan du altid være sikker på at få vores ærlige og uforbeholdne mening, med fokus på det bedste resultat for dig og dit hår. Du er altid velkommen til at ringe, med spørgsmål eller komme ind forbi salonen i København lige ved strøget til en kop kaffe og en uformel snak.
Klosterstræde 8, 1157, København K, Denmark
Fantastisk oplevelse! Så god service og blev så glad for resultatet☺️
Min go too frisør!
Altid super god vibe inde i butikken, og Rasmus har sådan et godt humør. Jeg er aldrig gået der fra med et dårligt resultat, kan helt klart anbefales :))
Kjøbenhavn Blvd leverer altid et sublimt stykke arbejde. Jeg går fast hos Rasmus, inden da Simon, og går altid derfra med et fantastisk resultat.
Rasmus er en fantastisk, god og dygtig frisør. I salonen er der en hyggelig, fed og uformel stemning. Ventetiden kan slåes ihjel med et spil dart - whats not to like! Alt dette gør, at jeg helt sikkert ikke skifter! 😀
Jeg er blevet klippet af Simon i mange år, og det er altid en fornøjelse. Nogen gange har jeg selv idéer, og andre gange beder jeg Simon om at komme med idéer. Lige gyldigt hvad det ender med, får vi altid en god og ærlig snak, og jeg føler mig altid godt og professionelt behandlet. Simon ville aldrig give mig eller andre end frisure der ikke klæder dem, og kommer med begrundelse for hvorfor. Derudover er Simon også en virkelig rar person. Jeg vil ufortrødent fortsætte med at blive klippet hos Simon, og vil også anbefale andre at gøre det samme.
Den bedste behandling gives, tryghed, altid gode råd og super godt humør.
Simon er min yndlings frisør always.....
Det er en holistisk oplevelse hos Simon.
Simon er fagligt meget kompetent.
Simon ser dig.
Simon er en af de få der har kunne klippe og farve mit hår til perfektion.
Jeg har aldrig været så glad for at gå til frisøren som nu. Jeg anbefaler absolut Kbh Blvd til alle!
Det første, der møder dig, når du træder ind i salonen, er smilene fra de flinke frisører. Interiøret er stemningsfuldt og der er en dejlig atmosfære. Jeg er blevet klippet hos Simon Kynde flere gange, end jeg har tal på, og har hver eneste gang været tryg ved at lægge mit hårs skæbne i hans hænder. Simon er professionel og ærlig, og ville aldrig lave en frisure, der ikke klæder dig. Priserne i salonen er rigtig fine og der er et stort, lækkert udvalg af produkter. Kjøbenhavn Blv. er en dejlig salon, der emmer af professionalisme og god stemning, og jeg kan klart anbefale stedet til enhver!
I det sekund man træder ind hos Kjøbenhavn BLVD, føler man sig i trygge hænder. - Man bliver mødt af venlige smil, en atmosfære der oser af godt håndværk og et team der tydeligvis kan deres kram!
Jeg er blevet klippet af Simon Kynde en hel del år efterhånden. Jeg blev i sin tid fanget af hans filosofi om, at en klipning i særklasse ikke behøver at koste en formue. Førhen blev jeg klippet hos Gun-Britt, hvor priserne i dag er over dobbelt så høje som hos Kjøbenhavn BLVD, men langt fra lige så grundige og gode i min optik!
Nu har Simon fået gjort denne filosofi til en realitet, da han 1/1-2017 slog dørerne op for Kjøbenhavn BLVD, hvor man for rimelige penge kan få en klipning der burde have kostet det dobbelte til det halve.
Man får en uovertruffen god service og en behandling i særklasse, der går langt udover ens egne forventninger! Jeg kan derfor kun anbefale alle at bestille en tid hos ham - eller en af de andre dygtige frisører i Kjøbenhavn BLVD.
Jeg er blevet klippet her gennem en del hår efterhånden og grunden er simple. Jeg er aldrig gået utilfreds ud af døren, selvom de er gode til at skubbe lidt til min ide om "bare lige som sidste gang".. jeg er altid glad for den forandring jeg ikke lige vidste jeg skulle have :)
Kort sagt: Værdsætter det høje niveau af ekspertise, den hyggelige afslappede stemning, samt den gode service!
Jeg har altid været 100% tilfreds efter et besøg her! Jeg vil anbefale Simon Kynde og salonen til alle!
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.