Kanel25år Reviews 116

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mega fedt koncept! Helt perfekt med både masser af kanel men også pakkeløsninger med både masker og briller til. Var sent ude og bestilte i sidste øjeblik før det skulle bruges. Thomas gjorde det dejl... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse! Jeg havde bestilt noget kanel som jeg desværre ikke nåede at afhente inden det blev sendt tilbage, hvor kundeservice fra Thomas var helt i top, og jeg derfor havde mulighed fo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service! Der var sket en fejl med min levering, så jeg kontaktede Kanel25 og Thomas ville undersøge sagen for mig og ringe tilbage. Jeg blev kontaktet kort tid efter vores samtale, og Th... See more

Company replied

Company details

1. Spice Store

Information provided by various external sources

Danmarks billigste leverandør af kanel og udstyr til 25 års fødselsdag. Vi hjælper dig med at give fødselaren en uforglemmelig dag.

4.9

3-star
2-star
1-star

Skide søde

Nu har jeg købt derinde to gange, og de har reddet mig hver gang. Man kommer i tanke om det i sidste øjeblik, og så er det fedt, at du kan vælge at bare hente det et sted i nærheden. Så 5 ud af 5 herfra, og så er de skide søde.

10 April 2026

Hurtig og fleksibel service fra Kanel25år

Jeg havde bestilt en vare til weekenden, men fragtfirmaet havde desværre leveret til forkert adresse. Heldigvis trådte Kanel25år til og gjorde det muligt for mig at hente pakken direkte på en adresse tæt på mig samme dag.
Rigtig god og hjælpsom service

21 August 2025

Hej Mads,

Jeg er glad for at vi fandt en løsning, så der var massere af kanel til jeres fejring! :)

Håber at kunne hjælpe dig en anden gang!

Rated 5 out of 5 stars

Har købt på hjemmeside flere gange

Har købt på hjemmeside flere gange. Altid super service, altid super hurtigt levering og deres pick up points gør det så nemt, hvis man er ude i dårligt tid med at købe kanel eller peber?

7 July 2025

Mange tak for din fine anmeldelse Jacob 😁👍🙏

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig nemt at bestille på nettet

Virkelig nemt at bestille på nettet. Virkelig kun 3 minutter efter bestilling er kanelen allerede klar til afhentning. Jeg kan kun anbefale at bestille her, hvis man måske er lidt sent ude og har brug for hurtig betjening.

1 June 2025

Reply from Kanel25år

Mange tak for din anmeldelse Emil, fedt du ville dele din oplevelse 😁👍👌

Mere end pengene værd!

Køber lørdag og efter et par timer kom der en besked om, at det var klar til afhentning! Det kunne ikke passe bedre da det skulle bruges onsdag… Mængde var mere end perfekt og handler der igen til de næste i rækken der skal have peber og kanel!

Alt i alt en rigtig god oplevelse! Hjemmesiden er virkelig overskuelig og ret nemt at finde rundt. Helt klart pengene værd! 🙏🏻

31 May 2025

Reply from Kanel25år

Jeg takker mange gange for dine pæne ord Roland, det varmer! 👍😁🙏

Mvh Thomas

Hamrende fed butik

Hamrende fed butik. Fair priser og hurtig respons 💪🏻
Klar anbefaling her fra !!!!
Hilsen en sjællænder

1 June 2025

Reply from Kanel25år

Tusind tak Thomas, jeg ser frem til at hjælpe dig en anden gang! 😁👍👌

Super god service

Super god service, og det ligger for det meste klar med det samme. Kan anbefales!

28 May 2025

Tusind tak for anmeldelsen Kevin 👍🙏😁

Mega flinke medarbejdere!

Jeg har bestilt her fra flere gange men den seneste gang glemte jeg og få det hentet pakken på posthuset, men en sød medarbejder Thomas var en kæmpe guttermand og sender det igen så jeg kan nå og få det inden jeg skal bruge det😎
Kan kun anbefale og købe her fra!

18 February 2025

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!
Hjælpsom og hurtig levering
Store anbefalinger herfra!
Mega flink og høflig ejer

27 July 2024

Reply from Kanel25år

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord Iben! 🙏😁

Rated 5 out of 5 stars

Nemt og hurtigt at bestille.

Nemt og hurtigt at bestille.
Bestilte og hentede det samme dag. kunne sågar hente det i øjeblikket jeg havde betalt.
Afhentede i aarhus hvor der var god servise

16 April 2024

Reply from Kanel25år

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med os! :)

God og hurtig service

God og hurtig service, nem at have med at gøre. Kanelen var helt som den skulle og genialt med udstyrstilkøbet!

10 April 2024

Reply from Kanel25år

Dejligt det kunne bruges og du var tilfreds med det! :D

Rated 5 out of 5 stars

God service og fint produkt

God service og fint produkt. Også selvom man er ude i dårligt tid :)

12 April 2024

Reply from Kanel25år

Vi er glade for at vi kunne hjælpe, især hvis man er lidt sent ude! :D

Take a closer look