Kagefryd Reviews 39

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fandt Kagefryd da jeg ledte efter et bageri som kunne lave en personlig kage til en festlig lejlighed. Jeg ringede Kagefryd op efter at have set deres galleri med utroligt imponerende kagedesigns... See more

Rated 5 out of 5 stars

Så søde piger, især hende den ene i lørdags d. 1 nov, med grå trøje hun var så behjælpelig og var meget snaksaglig og lyttede faktisk til sine kunder, tror hun har været den ældste det virkede sådan!... See more

Rated 1 out of 5 stars

Der mangler en voksen!!! Totalt håbløs betjening, måtte vente over en time på at få serveret 2 kopper kaffe, 3 kager og en sodavand. De to unge piger der passede butikken havde ikke styr på en skid,... See more

1. Bakery
  2. Cake Shop
  3. Pastry Shop
  4. Patisserie

Information provided by various external sources

Til enhver festlig eller særlig anledning hører en fantastisk kage. Om kagen er til 10 eller 500, så bliver den lige unik og fantastisk hver gang.

4.0

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Vi købte gulerodskage med hjem

Vi købte gulerodskage med hjem. Den så lækker ud...men. Cremen var helt fladtrykt da vi kom hjem selvom vi var forsigtige. Valnødderne ovenpå var meget harske og der var en meget stærk gennemtrængende krydret smag.måske allehånde eller lignende.
Selve teksturen af kagen var kedelig og lidt tør.
Ingen spiste op.
L. SKOVLUND

19 August 2022
Rated 4 out of 5 stars

Anbefales

Vi hentede to rigtigt lækre kager til vores bryllup. Smukt pyntet og velsmagende. Jeg fik god guidening til bestillingen og størrelserne passede perfekt til antallet. Desuden havde vi bestilt surdejsbrød og det var også lækre saftige. Det eneste lille men er, at de to piger i butikken ikke vidste om at vi skulle hente dem og at vi måtte gå ned igennem gågaden for at finde bageriet hvor de befandt sig. Det var ikke så herligt lige efter at været blevet viet.
Ellers stop anbefaling.

2 August 2022
Rated 1 out of 5 stars

BRYLLUPSKAGEN SOM ALDRIG KOM!

Min mand og jeg havde bestilt vores bryllupsdage fra kagefryd. Vi betalte desværre regningen da vi indgik aftalen. Det skulle vi ALDRIG have gjort. Da dagen kom, stod vi med 55 gæster og ingen kage. De var svære at komme i kontakt med. Da vi endelig kommer i kontakt med dem, så havde de ikke fået en chauffør til at levere kagen. Hvilket der var betalt for. Det var helt vanvittig utilgiveligt! Vi fik stedet til at arrangere en erstatningskage istedet. Jeg kunne kun få KAGEFRYD til at betale vores merudgift til erstatningskagen. Det kunne ikke komme på tale at få vores penge retur som var blevet betalt ved indgåelsen af aftalen. På trods af en brudt aftale fra kagefryds side af. Meget uprofessionelt og meget utrygt! Aldrig læg dine penge hos dem før de har leveret!! Jeg håber inderligt at brudepar finder et andet sted at købe kage, da det ikke var en behagelig oplevelse og situation at stå i.
/ Rie Vindberg

1 July 2022
Rated 2 out of 5 stars

Havde glædet mig til at besøge…

Havde glædet mig til at besøge kagestedet og var gået fra havnen.. møder en smilende pige ved disken ..afgiver min bestilling hun går igang med at finde kagen frem og skal til at skære..da en anden ansat går bagom peger på et stykke der skåret tidligere og gået i stykker .. dårlig stil .. 49kr hmm
Finder en anden kagepusher

6 March 2022
Rated 2 out of 5 stars

Uhyggiejnisk men hyggelig cafe og sødt personale

Kage til gode priser og toast som er rigtig lækker. Dog får de kun to stjerner da hyggiejnen er uacceptabel!

Personalet er super søde og venlige og handsker i brug er super fedt, hvis bare der kendes til hyggiejne brug af disse.

Det er så ærgerligt at handsker anvendes når de betjener den ene kunde efter den anden, rør ved kasseapparatet og slår ind og derefter går direkte hen og rør ved mad som andre skal spise og værst af alt rydder af bordene med de samme handsker og ekspedere ny kunde efterfølgende uden handskeskift. Handsker skal skiftes jævnligt og så snart man rør ved håndtag til ovn, håndvask, armatur, kaffemaskine, brugt service, brugte kopper, tallerkner og andet da handsker her bliver forurenede og skal skiftes med det samme. Der ud over skal hænder vaskes og sprittes efter brug og inden nye handsker tages på da hænderne danner ufattelig mange bakterier i handsken. Handsker skal skiftes ofte og mellem skift ved berøring og det kan ikke siges ofte nok!. Det skete slet ikke i den halvanden time vi var på besøg i caféen. Det svare til at folk går og slikker på de gule stænger i bussen, simpelthen klamt og hamrende ulækkert!

Ikke nok med der er corona, men e coli og andre ting kan overføres ved forurenede handsker.

23 October 2021

Lækre kager

Lækre kager, super god service. Fik den smukkeste bryllupskage, smagte så lækkert. Altid søde piger i butikken.

Wienerbrød

Er lidt trist over at se , der er halv fabrikata af wienerbrød i en forretning der slår sig op på at have været i den store bagedyst, kan ikke have nået ret langt 😱

Fejlet dåbskage

Kan virkelig ikke anbefale at købe kage hos kagefryd.

Havde bestilt dåbs kage til 30 personer (pris 1800 kr) som skulle være firkantet men kom rund de påstod så at der var til 30 personer da den er jo højre end normalt. Ydere mere var der både fejl og mangler i pyntet, deres undskyldning var så at det var elevens skyld da det var hende der havde lavet kagen og ikke fået læst ordenligt på det stykke papir der blev udfyldt ved bestilling. (Det kan umuligt være elevens skyld da der altid er en Sven eller mester der har det overordnet ansvar) smagen var dog nogenlunde dog var hindbær musen for syrlig.

Jeg var så nede og brokke mig efterfølgende over de fejl de havde lavet og krævede kompensation for det men nej nej jeg kunne da få et gavekort til 2 x kaffe og kage. De beklagede meget og sagde vi har da taget højde for de allergier der var blevet oplyst, som om det var en tryst.

Excellent kage og service

Excellent kage og service
Lækker anretning. De flotteste hjemmelavede kager som vi bare var for mætte til at kunne spise efter morgenmads tallerken. Afstemte mængder på den individuelle tallerken. Min laktose intolerante kæreste fik super anbefalinger og muligheder for at få andet end ost og skyr på sin anretning. Varme anbefalinger herfra og jeg glæder mig til næste besøg

31 July 2021
Rated 2 out of 5 stars

En times ventetid på brunch..

En times ventetid på brunch... som først kom når vi rykkede for den.
Ingen tjek af coronapas, før vi spurgte ind til om de ikke ville se vores, men så blev alle gæster i caféen også tjekket på en gang.
Kedeligt, uden smag. Deres hjemmelavede granola var et par frø (af en slags) strøet ud over skyren (?) og et par mandler som lå ved osten. Kan klart anbefale en færdigkøbt, hvis den hjemmelavede variant ikke kan gøres bedre.

12 June 2021
Rated 2 out of 5 stars

Anmeldelse af besøg på kagefryd

Cafeen ligger dejligt centralt og er umiddelbart hyggeligt indrettet. Men deres vindues karma indenfor trænger alså til en go omgang rengøring , der lå døde fluer og andre insekter i dem og det er ikke særligt lækkert. Ude på toilettet lå noget af vasketøjet på gulvet hvilket absolut heller ikke er særligt lækkert. Det er no go !!! Vasketøjs kurven var overfyldt og stod til fuld beskuelse. Måske burde de nok sætte den et andet sted. Og der manglede sæbe i beholderen. Personalet var venligt , men de gik ikke hele tiden med maske eller visir på og en af pigerne en ganske ung pige tog det først på da vi gik. Det er heller ikke ok.
Ejeren var der også selv , men hun havde heller ikke hverken mundbind eller visir på hele tiden. Det var til stor undren.
Bollerne smagte lidt sjovt , der var noget mærkeligt sort knasende i dem ( og nej det var ikke chokolade & eller rosiner .. aner ikke hvad det var ) og kanten på oste skiverne var halv hårde og gule , det serverer man ikke for kunder , det skærer man altid af og smider ud - Altid !
Vi bestilte te - ingen fortalte man kunne bestille en kande eller tilbød forskellig slags te- jeg måtte selv bringe det på banen da vi bestilte og der blev heller ikke efterfølgende tilbudt opfyldning. På trods af , at vi spurgte.
Servicen kunne i høj grad godt være langt bedre ! Sukkeret var også gemt væk og man fik heller ingen te skeer med. Mælken måtte jeg nævne flere gange. Og man fik ej heller nogle servietter med . Kagen vi købte smagte ok , men den havde stået noget tid da der var en " kant " på chokolade moussen da der åbenbart kun var det stykke tilbage. Det var ikke så friskt som forventet. Besøget var en lidt blandet oplevelse og jeg havde ærlig talt forventet en lidt bedre hygiejne og service / betjening. Det kan i ærlig godt gøre meget meget bedre kagefryd !

15 May 2021

Fødselsdagskage

Har lige været til en fødselsdag hvor kagen var fra kagefryd, har aldrig været mere skuffet over en kage til 500,- kagen var udformet som et 9 tal, bunden skulle være med smag af vanilje, men ikke engang når man vidste hvad den skulle smage af kunne man gætte det, samt den var ekstrem tør. Toppen var hindbærmousse, den var til den meget friske side (syrlig), så alt i alt kan jeg ikke anbefale at købe festkage der, hvis man ønsker sig en kage som ikke bare ser pæn ud, men også smager godt.

24 April 2021
Rated 1 out of 5 stars

Skuffende oplevelse - køb aldrig festkagen her

Købte en konfirmationskage i to etager til 20 personer for 1.300 kr hos Kagefryd i Helsingør

Min forventning til kagen var at den ville smage dejligt og se smuk ud; men det var ikke tilfældet

Kagen faldt fra hinanden når man skar stykker ud, chokoladekagen var tør og smuldrede, hindbærmousse var skiftet ud med en smule hindbær smørcreme og der var så mange rice crispies i kagen så den var hård

Kagens udvendige udseende var heller i top, marcipanovertrækket smagte ikke af marcipan og ønsket var at kagen skulle være hvid med lyseblå perler samt roser i samme farve, men der var brugt forskellige farver til perler, roser og smørkant nederst på hver etage

Da jeg kontaktede Jette Stub med min skuffelse var hendes svar bare at hun var ked af min oplevelse

Da jeg om mandagen efter konfirmationen så kunne læse om Jette Stubs succes måtte jeg simpelthen til tasterne og skrive denne anmeldelse

Hun har kun succes fordi kunderne køber kager hos Kagefryd

Husk på at det er kunderne der har magten

6 October 2020
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk smukke kager og smagen er…

Fantastisk smukke kager og smagen er helt vidunderlig!! Caféen er lille og hyggelig og udvalget af både bagværk og drikke er lige tilpas! Vi prøvede chokoladekagen som er den bedste af sin slags samt en banan/karamel kage der slog benene væk under min ledsager. Kommer vi igen? JA! :)

22 April 2020

Is this your company?