See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kundeservice og tekniske problemer Jeg har prøvet at få fat på DailyMerch i 4-5 dage uden held. Det er fuldstændig uacceptabelt, at man ikke kan få hjælp som kunde. Deres support svarer... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sønnike har siden januar 2021 købt både bukser, hoodies, LED lamper, pop-socket, T-shirts, plakater mv. Vi har altid oplevet hurtig levering og kun én enkelt gang modtaget en hoodie hvor trykke... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har et par tvillinger drenge på 8 år, som virkelig ønskede sig nissehuer med Mr. Spayplant, til 189 kr. , så tænkte perfekt gave fra mormor når vi er lukket inde i Brønderslev kommune. Virkelig, vir... See more

Rated 3 out of 5 stars

(tilføjet) Vi har heldigvis fået refunderet vores penge, men jeg syntes stadig ikke nissehuerne skulle være sat til salg i første omgang! Vi havde købt to Mr. Spyplant nissehuer til advents gav... See more

Company replied

Company details

1. Beauty & Well-being

Information provided by various external sources

Vi sælger merchandise fra dine yndlings youtubere, i høj kvalitet!

2.9

2-star
1-star

Dårlig kundeservice og tekniske problemer

Dårlig kundeservice og tekniske problemer

Jeg har prøvet at få fat på DailyMerch i 4-5 dage uden held. Det er fuldstændig uacceptabelt, at man ikke kan få hjælp som kunde. Deres support svarer ikke, og det virker, som om de er ligeglade.

Derudover kan jeg ikke engang gennemføre en simpel ordre, fordi deres system nægter at acceptere min adresse og bare siger, at den ikke findes. Hvordan kan man drive en webshop, hvis kunderne ikke engang kan få deres varer leveret?

Virkelig skuffende oplevelse – jeg handler ikke her igen!

17 March 2025

Kundeservice i topklasse

Kundeservice i topklasse!
Min pakke blev udleveret til en forkert kunde da jeg skulle hente den. Selv om det overhovedet ikke var DailyMerch.dk’s skyld, sendte de en ny pakke med det samme. Jeg er SÅ taknemmelig for deres gode service, TAK!

6 December 2022

Altid hurtig levering - Rigtig god kundeservice ved behov

Vi har altid oplevet hurtig levering og kun én enkelt gang modtaget en hoodie hvor trykket gik af efter første vask. Desværre en Speciel Edition og helt særlig farve, som hurtigt var udsolgt, men Kundeservice håndteret vores sag hurtigt og professionelt.
Han fik pengene tilbage på kontoen og var dermed klar til næste nye merch når det kom på shoppen.

Herhjemme er Dominique uden tvivl KÆMPE Mr. Spyplant fan og har vist efterhånden ikke en eneste lancering han mangler i sin tøj-samling af design.

8 July 2022
Rated 5 out of 5 stars

En shop med merch i super god kvalitet

En shop med merch i super god kvalitet, hurtig ekspedition og så er de endda også hurtige på mail i kundeservice hvis man har spørgsmål. Vi har allerede handlet her flere gange og med to store fans i huset vender vi tilbage igen igen😀.

5 July 2022

Tommel op

Vi købte en ‘Stor MrSpyplant Mystery Sommer Pakke’ og alt var som det skulle være. Der gik 7 dage fra vi bestilte til vi modtag pakken, og det var helt fint.
Vi kigger nok forbi shoppen igen snart.

5 July 2022
Rated 5 out of 5 stars

God service og god kvalitet

Jeg har altid fået god service hos dem, varene kommer indenfor den anslået tid,
Tingene er i god kvalitet.
Svar på spørgsmål pr mail svares hurtigt tilbage. Hat bestilt ting hos dem mange gange uden problemer

4 July 2022

Bestilte tirsdag aften

Bestilte tirsdag aften. Kontakt til support ang. dårlige anmeldelser her - fik svar med det samme, og har allerede i dag torsdag hentet pakken. Indholdet svarer fuldstændig til mine forventninger.

2 June 2022
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte et par trøjer og en lampe til…

Bestilte et par trøjer og en lampe til mine to drenge. Jeg var lidt nervøs for lampen men den virker bare perfekt og dregene elsker den. Trøjerne var meget pæne og bliver brugt gevaldigt. Kan klart anbefales

20 April 2022

Super god service.

Jeg købte i december en Hoodie med print på maven. Efter få vask (har fulgt vaskeanvisningen) begyndte printet på Hoodien, at krakelere og falde af. Jeg skrev til Dailymerch og fortalte om problemet. To dage efter skriver de tilbage, at de beklager og vil sende en ny Hoodie. Uden hverken at skulle se Hoodien eller have den sendt retur.
Det synes jeg er virkelig god service. 👍👍

30 January 2022

Take a closer look